Online zneužil jedenáct holčiček, vyvázl s podmínkou

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Online zneužil jedenáct holčiček, vyvázl s podmínkou

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Online zneužil jedenáct holčiček, vyvázl s podmínkou

Nejohroženější skupinou v online prostředí jsou děti ve 4. třídě. V tu dobu totiž přicházejí do puberty a objevuje se u nich zájem o sexualitu. Chtějí se líbit. Toho využil sedmnáctiletý mladík, který přes online hru navázal sexuální kontakt s jedenácti holčičkami. Jednu dokonce přesvědčil, aby předváděla sex se svým bratříčkem (5) před webkamerou.
...
Protože se jednalo o mladistvého pachatele, kdy soud rovnou ukládá poloviční výši trestu, nebyl dříve trestaný, už v průběhu soudu se podrobil výchovnému opatření a docházel na veřejně prospěšné práce, vyvázl nakonec s podmínkou. Dokonce u něj nebyla ani nařízena sexuologická léčba, protože podle znaleckého posudku nebyl sexuální deviant.
...
„A problém je v tom, že už deseti- jedenáctileté děti dnes vstupují do puberty. Už to není 2. stupeň ve škole, ale 4. třída. A s pubertou přichází i touha líbit se. Chtějí, aby o ně někdo jevil zájem. Puberta je rovněž spojena s nastupující sexualitou. Tyto děti jsou tou nejzranitelnější skupinou v online prostoru,“ uvedla.

Když si představím, co já bych dělal v 17 letech, kdyby nebyl ČEPEK a byly dnešní technické možnosti ... Klidně bych mladíkovi doporučil, aby se k nám přišel podívat, sexuologické posudky se mohou mýlit.

A nelíbí se mi ta puberta ve čtvrté třídě. :(
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
susinka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Dal: 48 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Online zneužil jedenáct holčiček, vyvázl s podmínkou

Nový příspěvek od susinka »

Klučina má štěstí, že vyfásl jen podmínku a veřejné práce.

S tou pubertou - 4 třída to je sice moc brzo, ale většinou si myslím, že je to u každé dívenky trochu odlišné, vím to z osobní zkušenosti.
Tri slová v srdci maj: miluj, trp a odpúšťaj! - Oko za oko a svět bude slepý...
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No ano puberta začínala, co si vzpomínám, tak ve 12-13 u holek a v 14-15 u kluků , 4 třída to zas takový rozdíl není to je kolik 11 let?
JInak že má štěstí, když se to veme kolem a kolem tak jediné co provedl je že přesvědčil holku aby si "hrála na doktora" a to ještě na dálku.
Vázmě by ste za to někoho chtěli zavřít do basy?
susinka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Dal: 48 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Nový příspěvek od susinka »

Já bohu díky nejsem soudec , mě za nějakou dobu čeká též soud za podobné delikty a proto se k tomu radši nebudu rozepisovet :) . Ať už si o tom myslíme každý co chceme (je to naše právo), podle zákonů ČR je to trestný čin no a jak říká klasik - můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak asi jediné, co s tím můžete dělat.

Pěkný den :) Míla
Tri slová v srdci maj: miluj, trp a odpúšťaj! - Oko za oko a svět bude slepý...
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
Dal: 43 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

Jen hra na doktora -- co tim sakra myslis?

Jinak basa mi prijde absurdni u lehcich pripadu zneuziti ale lecba je nutnost. U opakovaneho zneuziti, kdy dotycnemu jaksi nedorostly empatie nebo whatever, uz je i basa nutnost a rekl bych ze ulehcovani zivota v base davanim pachatele mezi pedofily taky nic moc nezmeni, protoze to co tomu opakovani zabrani je strach z natrzeni ritnich trubic. Pokud ani pak se clovek nedovede ovladnout, tak bych ho radeji videl pod hlinou.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

m00n píše:Jen hra na doktora -- co tim sakra myslis?

Jinak basa mi prijde absurdni u lehcich pripadu zneuziti ale lecba je nutnost. U opakovaneho zneuziti, kdy dotycnemu jaksi nedorostly empatie nebo whatever, uz je i basa nutnost a rekl bych ze ulehcovani zivota v base davanim pachatele mezi pedofily taky nic moc nezmeni, protoze to co tomu opakovani zabrani je strach z natrzeni ritnich trubic. Pokud ani pak se clovek nedovede ovladnout, tak bych ho radeji videl pod hlinou.
Žádná hrozba trestu ještě jejich konání nikdy nezabránila a to ani tresty smrti....
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Heh, tento nazor bys mel prehodnotit.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Co by si na tom chtěl jako přehodnocovat to je mnohokrát prokázaný fakt...
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Kym?

.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Praxí, milý Watsne, PRAXÍ! (Tím se myslí že opravdu hodně lidmi a hodněkrát..)

Nikdy jsi nenarazil na snahy zavést absolutní tresty a důvody jejich rušení a ne-znovuzavedení?
Nebo máš dojem že v době kdy tu byl třeba trest smrti tak lidi přestali vraždit??
Jedním z důvodů nezavádění trestu smrti za vraždu je ten fakt, že nepůsobí odstrašujícím způsobem, často i naopak (zabil oběť aby ho nemohla usvědčit a tím se vyhl trestu smrti či jinému vysokému trestu).

Zabitím zločince získám jen dvě věci, pomstu a kdysi i úspory (dneska třeba stojí "trest smrti" v US tolik že už to neplatí).

A podobně to platí o všech porušeních zákona. Aby si snížil zločinnost, ti hrozba trestu nepomůže. Pomůže intenzivnější dohled (jako třeba za dob socializmu), ale mi tu nikdo většího "velkého bratra" nechceme že?