Dovolená administrátora

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Dovolená administrátora

Nový příspěvek od Kasz »

Vzhledem k povinnostem si vezmu na následující 2-3 týdny dovolenou. S administrátorskými záležitostmi se proto obracejte na dočasně stanoveného asistenta administrátora Marca Freemana.

Na fóru se občas objevím, ale budu jen pročítat příspěvky, případně vkládat informace, které naleznu na internetu, svou aktivitu však omezím na minimum.

Děkuji za pochopení. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Dovolená administrátora

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Kaszi,

díky za důvěru. :)

Doufám, že budeš mít aspoň chvíli klidu, co se týče moderování fóra. Já jsem si dal pár dní dovolenou nedávno a bylo mi to jen ku prospěchu. Myslím, že ty si ji zasloužíš už dlouho. :) Ačkoliv máš teď práci jinou, tak doufám, že i tak si větší "volnosti" trochu užiješ.

Měj se hezky,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Dovolená administrátora

Nový příspěvek od Kasz »

Dovolená administrátora zítřejším dnem skončí. Vzhledem ke změnám, které na fóru nastanou, Marco Freeman ve funkci mého pomocníka zůstane.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙