Vzhledem k povinnostem si vezmu na následující 2-3 týdny dovolenou. S administrátorskými záležitostmi se proto obracejte na dočasně stanoveného asistenta administrátora Marca Freemana.
Na fóru se občas objevím, ale budu jen pročítat příspěvky, případně vkládat informace, které naleznu na internetu, svou aktivitu však omezím na minimum.
Děkuji za pochopení.
Dovolená administrátora
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Re: Dovolená administrátora
Ahoj Kaszi,
díky za důvěru.
Doufám, že budeš mít aspoň chvíli klidu, co se týče moderování fóra. Já jsem si dal pár dní dovolenou nedávno a bylo mi to jen ku prospěchu. Myslím, že ty si ji zasloužíš už dlouho. Ačkoliv máš teď práci jinou, tak doufám, že i tak si větší "volnosti" trochu užiješ.
Měj se hezky,
Marco F.
díky za důvěru.
Doufám, že budeš mít aspoň chvíli klidu, co se týče moderování fóra. Já jsem si dal pár dní dovolenou nedávno a bylo mi to jen ku prospěchu. Myslím, že ty si ji zasloužíš už dlouho. Ačkoliv máš teď práci jinou, tak doufám, že i tak si větší "volnosti" trochu užiješ.
Měj se hezky,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Dovolená administrátora
Dovolená administrátora zítřejším dnem skončí. Vzhledem ke změnám, které na fóru nastanou, Marco Freeman ve funkci mého pomocníka zůstane.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!