VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
6 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Výkřik do tmy: Ascendent: Padáme dolů ač stoupáme výš, zítra buď zhasneš nebo uhoříš... Descendent: Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
No, Scopi, ale nám bys to snad svěřit mohl, ne...?
!
Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Výkřik do tmy: Ascendent: Padáme dolů ač stoupáme výš, zítra buď zhasneš nebo uhoříš... Descendent: Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
asce píše:No, Scopi, ale nám bys to snad svěřit mohl, ne...?
A co konkrétně bych vám mohl svěřit, jestli se smím zeptat
Nu, přeci kdybys nám svěřil, o kom přesně se ti tak zdá... jaké má oči?
!
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
asce píše:Nu, přeci kdybys nám svěřil, o kom přesně se ti tak zdá... jaké má oči?
Prozatím si to nechám pro sebe, třeba se toho dočkáš v další básni nebo v něčem podobném
Ty teda jednoho pěkně napínáš... Báseň hezká, ale našince neošálíš rýmovanými slovíčky. Našinec baží po detailech, neb žijeme v době informační...
!