Ahoj, rozhodl jsem se sepsat v krátkosti posledních pár let (5 let) mého života.
Příběh začíná v období, kdy mi bylo 18 let a já byl vzorným studentem na střední škole. Mezi 18 a 19 rokem mého života se toho událo spousta. Nevím kde začít. V té době jsem si uvědomoval, že určitě jsem gay, ale háček byl v tom, že jsem měl strach to přiznat svému okolí. Bohužel jsem začal dost pít alkohol. Začal jsem chodit za peníze jako nějaká šlapka. Jednou mi borec za anální sex dal 3000 Kč. Dále jsem se seznámil přes internet s jedním pedofilem, který mě poprvé v životě ukázal DP, já poprvé pochopil, že se mnou není něco v pořádku, protože pohled na dvě krasný mlaďounký těla mě vzrušil natolik, že jsem doma potom masturboval.
DP se mi zalíbilo natolik, že jsem ho i začal vyměňovat s tím borcem a i s jinými.
O rok později v 19 jsem byl už solidní ochlasta a šlápota. Nedělalo mi problém si vydělat za týden třeba 2000 Kč a více. Na jednu stranu jsem se měl dobře ale na duhou jsem cítil něco v sobě, divný pocit. Nastalo mi stresové období, maturita, strach jak budou lidé mého okolí reagovat na to, že jsem gay a možná i pedofil. Měl jsem strach z toho, že si pro mě příjde policie ČR. Protože jsem měl doma DP. Skončilo to do takového stadia, že jsem na mol zkoušel páchat různě sebevraždy, ve dvou případech se mi to skoro povedlo. V jednom případě mě zachránil mladý pár, já seděl na kraji mostu a díval se dolů na kolejiště. Bylo brzo ráno. Jednoho dne jsem se rozhodl skončit se svým vnitřním bojem a jít částečně s pravdou ven. Napsal jsem našim rodičům dopis, že jsem gay. Reakce byla překvapující, všichni to vzali kladně i kamarádi,kamarádky. Pak přišlo další zklamání neudělal jsem maturitu z cizího jazyka.
Ve dvaceti jsem začínal oficiálně své první vztahy s dospělými kluky. Měl jsem už vice kontaktů, kteří měli DP a já ne a ne přestat s vyměňováním videi, jsem si neuvědomoval jaká rizika to může přinést. Byl jsem zaslepen svojí nadržeností a chutí něco udělat. Vztahy s kluky mi moc dlouho nevydrželi. O letních prázdninách v roce 2012 jsem se seznámil s jedním fajn klukem přes internetovou seznamku Iboys.cz.
O 14 dní později jsme se sešli a hned jsem si padli do oka. Po dvou měsících jsem ho požádal jestli nechce zkusit se mnou chodit. Později jak se náš vztah prohluboval, řekl jsem mu, že mam DP. Nejdřív byl zaskočen ale poté mi promluvil do duše. Alune má cenu riskovat náš vztah když to máš doma ? Já se poprvé v životě zamyslel nad tím a rozhodl jsem se to všechno smazat, nechtěl jsem o něho přijít. Můj život se začal obracet o 180 stupňů lepším směrem. Přestal jsem chodit za prachy, přestal jsem vyměňovat DP a víc sem se hlídal, abych neudělal přešlap. Bohužel mě to nepřesvědčilo natolik abych s DP přestal. Začal jsem chodit ke kamarádům, kde jsem to DP pozoroval a masturboval.
Tak a teď to už zkrátím.
V jednadvaceti mě znovu přijali do 4. ročníku na střední školu, na stejný obor ze kterého jsem neudělal v devatenácti maturitu. Stále jsem chodil za kamarády sledovat DP.
Ve dvaadvaceti jsem už byl hrdým držitelem maturitního vysvědčení. Stále jsem chodil za kamarády sledovat DP. Letos v lednu se ale můj život ještě posunul lepším směrem. Kamarádi z mého okolí měli tu smůlu, že si na ně došlápla policie ČR a dostali podmínku. Já si už na plno uvědomil, že to nemá cenu riskovat a přestal jsem sledovat DP. Od začátku roku když mám chuť, říkám se : Alune nestojí to za to nehledej atd. Jednak mám strach, aby se náš vztah s přítelem a mojí rodinou nerozpadl a za druhé, že ti lidé co to natáčí jsou zvrhlí prasata a nevnímají, že to dítěti může ublížit.
Myslíte si, že to opravdu stojí za to sledovat DP, tak to riskovat a zbytečně ? Já myslím, že ne! Já prožíval období strachu i nadrženosti, která mě zaslepila. Ten krát jsem to tak nevnímal ale teď jsem si uvědomil jaká rizika to mohlo přinést, jaký dopad by to mělo na mě i na rodinu a mého přítele. Jinak jsem s přítelem už ve vztahu 3 roky a pár měsíců, velmi mi pomáhá.
Dodatek :
V 19 jsem začal také chodit k psychologovi, protože si mého chování všimli lidé s okolí, že piji chodím pozdě domů i ve všední dny. U psychologa jsem se dozvěděl, že pravděpodobně za moje sebevražedné jednání mohl hlavně alkohol, který jsem tenkrát pil ve velké míře. Po dvou sezeních jsem se sám rozhodl, že tam chodit už nebudu.
Alunovo vystřízlivění
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 118 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: Alunovo vystřízlivění
Ďakujem ti za tvoj príbeh. Dúfam že sa už nikdy nevrátiš do temných čas a budeš s priateľom šťastný. Sledovať DP je veľmi zvodné a je náročné zbaviť sa ho. Treba mať na to veľa síl a odhodlania. A ty ich máš. Skús obmedziť alkohol. Ďakujem že môžem byť tvoj kamarát. Filip.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: Alunovo vystřízlivění
Ahoj Alune,
Je vidět, že podle tvého příběhu nemáš lehký život, teda spíš neměl jsi, ale teď máš přítele tak sním buď štastný a užívej si života omez alkohol a zkus brát život pozitivně, nikdo to nemá lehký z nás.
Díky za tvůj příběh a měj se
Je vidět, že podle tvého příběhu nemáš lehký život, teda spíš neměl jsi, ale teď máš přítele tak sním buď štastný a užívej si života omez alkohol a zkus brát život pozitivně, nikdo to nemá lehký z nás.
Díky za tvůj příběh a měj se