Mam otazku. Myslite si ze je dobry napad ked napriklad ma pedofil od 18 az 25 rokov a jeho kamaratka od 12 do 14 rokov povedat jej co knej citi ze ju miluje? Je to podla vas spravne a vhodne? Jedna sa o to aby jej to neublizilo. Podla mna ked ma pedofil napriklad 21 a jeho laska 14 a lubi ju zhruba 2 roky a ona to tusi tak by jej to mohol nejako jemne povedat Dnesna doba je ina myslim ze holciny by to prijali celkom v pohode ked zoberiem do uvahy to ze sa poznaju a su teda ti kamosi.
Mlademu pedakovi by padol kamen zo srdca ze to aspon vie aj ked by si uvedomoval ze ona jeho nikdy nebude lubit a mozno bude. Podla mna by to chcelo viac odvahy a nebat sa ak si je isty ze si to holcina necha pre seba. Tu zije 20 rocny chalan ktory chodi s 14 a nikto o nom nehovori ze je pedak a mozno ju lubi od 11. Nikto to neriesi. Ona vobec nevyzera vyspelo skor na 12 a nikto nic...
Mlady pedak sa prilis moc boji toho ze co ak....ale keby to skusil za pokus to stoji nie? Co si o tom myslite?
Vyznání lásky dívce
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Vyznání lásky dívce
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 18. 11. 2015, 21:46:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno, aby název vystihoval lépe jeho podstatu.
Důvod: Téma přejmenováno, aby název vystihoval lépe jeho podstatu.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: Priznanie
Já ti to řeknu takto: Miloval jsem Klárku, od jejích 10,5 let, ve 14,5 letech jsem jí vyznal lásku. A bylo to moc brzo, zpětně jsem měl pocit, že na to ještě nebyla vůbec připravená, a i když jsme spolu byli v podstatě denně, a já různými drobnými způsoby dával najevo, že ji mám rád, tak přesto to nečekala (to mi přímo řekla). Na druhou stranu tady máme Allein, se kterou jsem zhruba ve 14,5 začal svůj současný vztah.
Každá holka bude jinak psychicky vyspělá a taky bude s různou mírou intenzity přemýšlet o mužích, kteří se kolem ní pohybují, jako o možných potenciálních životních partnerech (nebo tedy odlehčeněji "klucích na chození"). Jedna na to nebude připravená v 18ti (a některé ani o dost později), a jiná by byla třeba schopná mít něco jako vážně míněný vztah už od 12ti (uvádím záměrně extrémní údaje).
Myslím si, že když jí řekne, že jí miluje, tak tím nemusí nutně něco zkazit. Klárka se ke mně i poté chovala nadále jako obvykle, žádnou změnu jsem z její strany nepozoroval. Ovšem ten, kdo se tím změnil, jsem byl já sám. Jakmile tu lásku jednou vyznáš, už se k ní chováš trochu jinak, už ta informace padla, a ty intuitivně očekáváš nějakou reakci druhé strany. A toto očekávání tě ve vztahu k ní změní. Neříkám, že k horšímu, ale prostě změní. Klárka nebyla holka připravená na vážný vztah. Možná, že kdyby místo ní byla celou dobu Allein, bylo by to úplně jiné. Třeba by mi už dřív řekla, že jsem jí sympatický (od Allein vím, že jsem jí prý byl sympatický docela brzy po jejím příchodu na ČEPEK). Takže si nevybereš. Život je někdy risk. Zkus to, a uvidíš. Myslím si, že nemáš co ztratit jak tím, když bys jí nějak citlivě řekl, že ji máš rád, tak tím, když ještě nějakou chvíli počkáš. Život půjde dál i tak. A taky - třeba se v tobě vzhlídne, pár let ještě počkáš a budete mít spolu regulérní vztah. Nikdy nevíš, co život přinese. Naděje umírá poslední.
Každá holka bude jinak psychicky vyspělá a taky bude s různou mírou intenzity přemýšlet o mužích, kteří se kolem ní pohybují, jako o možných potenciálních životních partnerech (nebo tedy odlehčeněji "klucích na chození"). Jedna na to nebude připravená v 18ti (a některé ani o dost později), a jiná by byla třeba schopná mít něco jako vážně míněný vztah už od 12ti (uvádím záměrně extrémní údaje).
Myslím si, že když jí řekne, že jí miluje, tak tím nemusí nutně něco zkazit. Klárka se ke mně i poté chovala nadále jako obvykle, žádnou změnu jsem z její strany nepozoroval. Ovšem ten, kdo se tím změnil, jsem byl já sám. Jakmile tu lásku jednou vyznáš, už se k ní chováš trochu jinak, už ta informace padla, a ty intuitivně očekáváš nějakou reakci druhé strany. A toto očekávání tě ve vztahu k ní změní. Neříkám, že k horšímu, ale prostě změní. Klárka nebyla holka připravená na vážný vztah. Možná, že kdyby místo ní byla celou dobu Allein, bylo by to úplně jiné. Třeba by mi už dřív řekla, že jsem jí sympatický (od Allein vím, že jsem jí prý byl sympatický docela brzy po jejím příchodu na ČEPEK). Takže si nevybereš. Život je někdy risk. Zkus to, a uvidíš. Myslím si, že nemáš co ztratit jak tím, když bys jí nějak citlivě řekl, že ji máš rád, tak tím, když ještě nějakou chvíli počkáš. Život půjde dál i tak. A taky - třeba se v tobě vzhlídne, pár let ještě počkáš a budete mít spolu regulérní vztah. Nikdy nevíš, co život přinese. Naděje umírá poslední.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Priznanie
A já vám oběma zase řeknu toto: Oba jste již velice podobně psali v dubnu.
Nestálo by to za to více číst a méně psát a připojit tento příspěvek k již existujícímu Coming out a dieťa?
Tam naleznete radikální plyšovou odpověď oba.
Mathiasi, někdy mi to přijde, že se nějak záhadně točíš v kruhu.
Tak už prostě začni chodit s nějakou holkou. Klidně s jedenácti, dvanáctiletou.
Alespoň se konečně začne něco dít!
Nestálo by to za to více číst a méně psát a připojit tento příspěvek k již existujícímu Coming out a dieťa?
Tam naleznete radikální plyšovou odpověď oba.
Mathiasi, někdy mi to přijde, že se nějak záhadně točíš v kruhu.
Tak už prostě začni chodit s nějakou holkou. Klidně s jedenácti, dvanáctiletou.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Vyznání lásky dívce
Mily Plysacku. Je to oddelene preto lebo v "coming out a dieta" pisem o zvereni kamaratke a tato tema o zvereni konkretnej holcicke. A sorry ale uznaj ze niektori to nemaju take jednoduche ako ti pises zacni chodit... niektori maju problem oslovit dievca ktore sa mu paci...hovorim vseobecne.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 143 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
Obecně bych řekl, že ta hranice je 15 let. Je to bezpečná hranice i v souvislosti se zákony a tím, že na tebe ostatní lidé budou koukat daleko míň jako na úchyla Ale souhlasím s Kaszem, že každá náctiletá holka to má jinak. Jestli to dobře chápu, tak Tobě, Mathiasi je 21, jí 14 a znáte se dva roky? Možná to zkus. Ale nějak citlivě. Záleží, jaký spolu máte vztah.
Nadruhou stranu, může to dopadnout i tím, že se na určitou dobu přestanete bavit. To se stalo třeba mně. A teď ta slečna chodí s klukem, který je starší, než já. (dalo by se říci i bohatší ) Ale to je jiná pohádka A nechci strašit.
Každopádně to zkus. Možná spíš něco na způsob: "fakt tě mám rád" atd...
Nadruhou stranu, může to dopadnout i tím, že se na určitou dobu přestanete bavit. To se stalo třeba mně. A teď ta slečna chodí s klukem, který je starší, než já. (dalo by se říci i bohatší ) Ale to je jiná pohádka A nechci strašit.
Každopádně to zkus. Možná spíš něco na způsob: "fakt tě mám rád" atd...
Plyšáčku. Jako vážně!!!??? Nechci být antiplyš. Těch je tu hodně. Zvlášť poslední dobou. (A jako nezůčastněný člen si myslím, že ta poslední kauza byla opravdu zbytečně nafouklá). Když čtu Tvoje příspěvky na fóru tak mám o Tobě celkem dobré mínění. Pak to ale zabiješ něčím takovýmto!! Zase hláška "radikální plyšová odpověď" fakt pobavila .... i tobě.Plyšáček píše: Tak už prostě začni chodit s nějakou holkou. Klidně s jedenácti, dvanáctiletou.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
To mi připomnělo, že když Markétka měla 12 roků a byl jsem u nich na každopáteční návštěvě, tak se mě ptala, jak to se mnou vypadá, jestli už je nějaká dívka na obzoru, a já říkal, že je všechno při starém (nikdy jsem do té doby s nikým nechodil). Ona mezitím při té debatě nám oběma vařila čaj. A já se tak na ni díval a pak mi přišlo vhodné "zavtipkovat": "Markétko, už vím, koho si vezmu za manželku." Ona: "Koho?" Já: "Počkám, až vyrosteš, a vezmu si Tebe! Protože sotva přijdu k vám domů, hned se mně ptáš, jestli nemám hlad, hned mi vaříš čaj..." A ona: "No to nééééé, to teda určitě né!" Tehdy jsme se tomu samozřejmě oba zasmáli, protože jsem to říkal s nadsázkou. Ale kdyby tak věděla, že to nadsázka z mé strany vůbec nebyla, jen jsem využil jednu z mála příležitostí, jak něco takového prohlásit. Takže se dá se i takto ve vtipu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
U mladého pedofila to chce pro vyznání lásky minimálně tak 14, naprosto minimálně 13, je-li vyspělá. Ale třeba říkat jedenáctce, že jsem do ní zamilovaný, není pro ní moc dobré.