Enderova hra / Ender's Game (Orson Scott Card)

KNIHY slouží ke sdílení recenzí a tipů na zajímavá knižní díla.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
  2. Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
  3. V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Enderova hra / Ender's Game (Orson Scott Card)

Nový příspěvek od Fx100d »

Enderova hra / Ender's Game

Tato série knih potěší především milovníky malých chlapců, ale i děvčátka se v knize sem tam mihnou. Příběh vypráví o chlapci, který se v útlém věku účastní výcviku velitelů bojové flotily vesmírných lodí, ktreré míří k nepřátelské planetě, jejíž obyvatelé se pokusili zničit zemi. Vrcholem výcviku je simulace na trojrozměrném modelu, která však není jen simulací. Nic netušící Andrev (Ender) Wiggin posílá celo flotilu na sebevražedný útok přímo na planetu, jejíž obyvatelstvo zničí do posledního jedince. Ač nejsem nějaký náruživý čtenář a při pohledu na tu kupu knih mi nabíhala husí kůže, přelouskal jsem celou sérii (dvě série) téměř jedním dechem. I když z příběhu jen první díl vypráví o dětech (Druhá série je paralelním románem, kde opět příběh začíná v dětském věku postav), děti se v příběhu objevují téměř každou chvíli. *good*
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.