Imothep vas zdravi

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Imothep
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: "Nejsem divny clovek, je ma realita se od jejich lisi."
Dostal: 12 poděkování

Imothep vas zdravi

Nový příspěvek od Imothep »

Ahojte vsichni.

Doba je nejista a najit si duveru k Vasim strankam mi chvili trvalo. Libi se mi holky ve veku od 6 do 12 let, pricemz nejvice preferuji stred 8 az 10let. Lasku ke krase mladych divenek v sobe tajim jiz mnoho let a vim jake to je zit normalni zivot, vychovavat chlapce a drzet to vse v sobe v utajeni. Spolecnost neni schopna akceptovat nas i kdyz zijeme plnohodnotny zivot vedle deti a nikterak neohrozujeme jejch prirozeny vyvoj. Sam vychovavam syna a libi se mi obcas i mladi chlapci, ale nikdy bych si k nemu nedovolil nic spatneho (vite jak to myslim). Me sexualni fantazie maji mnoho podob. Ackoliv se povazuji za jedince, ktereho jnak spolecnost oznacuje za pedofila, dokazi sve sexualni touhy dostatecne uspokojovat na virtualni urovni. Kdyz prijdu do styku s detmi, jsem jim dobrym kamosem, poradcem a hlavne saskem, ci klaunem. Miluji jejich smich a nedokazal bych si predstavit, ze jim nekdo ublizuje. K me virtualni rovine. Libi se mi divenky v leginach a tak trochu vic ujizdim na velmi kuatych prdelkach. Nekdo to oznacuje za psychologickou nemoc, ale verte, ze se citim byt uplne zdravi. Diky tomu, ze me fantazie me dosatecne uspokojuji a dobra vychova a slusny inteletkt me drzi od realizace mych predstav nemam vuci sve orientaci zadne vycitky. Mrzy me vsak, ze o svych pocitech nemohu otevrene mluvit. Jsem rad, ze tyto stranky existuji.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Imothep vas zdravi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Imothepe.
Jsem rád, že jsi našel důvěru v tyto stránky a vítám tě v naší komunitě.
Děkuji za hezké úvodní představení. Doufám, že se ti tu bude líbit.
S námi můžeš své pocity otevřeně sdílet.
S pozdravem Plyšáček
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

Milý Imothepe!

Vítej v naší komunitě. Doufám, že se ti bude s námi líbit. Jsme tu různí lidé, máme tedy často i odlišné názory, odlišné zkušenosti i životní osudy. Ale spojuje nás jedno - to, kvůli čemu jsi k nám přišel. V každém případě jsme ochotni pomoci radou, budeš-li cítit takovou potřebu, zkušeností nebo alespoň tím, že ti budeme naslouchat...

Bylo by prima, kdyby ses zapojil do společných aktivit, tedy přispíval i na našem fóru. Jistě nás můžeš obohatit zase svými názory. V této souvislosti připomínám i takovou technickou věc - po desátém příspěvku budeš moci vložit svého avatara - abychom ti tak říkajíc viděli do tváře... je to pak takové jakoby osobnější.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Imothep
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: "Nejsem divny clovek, je ma realita se od jejich lisi."
Dostal: 12 poděkování

Nový příspěvek od Imothep »

Dekuji Vam za hezke privitani...
Jsem rad, ze se mohu podelit o sve pocity a zivotni zkusenosti. Myslim si, ze vim, kde jsou hranice slusnosti. Jdu si brouzdat po foru a urcte se do nej zapojim... Mimochodem v galerii jsem se u fotek dnes asi 3x zamiloval :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vitaj na čepeku, dúfam že sa ti tu bude páčiť. :)
susinka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 40
Dal: 48 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Nový příspěvek od susinka »

Ahoj a vítej. Věřím, že se ti bude mezi námi líbit.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Imothepe,

podobně jako jiní přede mnou tě mezi námi na fóru (a v komunitě) vítám. Pevně doufám, že se ti tady bude líbit. :)

Přeji hodně štěstí do života,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Nekrofilka Zuzka
Registrovaný uživatel
ve věku od: 25
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Jsem nekrofil
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Nekrofilka Zuzka »

Ahoj, není tvoje přezdívka inspirovaná Imothepem z mumie? :3 Vítám tě tu. Nekrofilka Zuzka.