děti "druhého pohlaví"

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Re: děti "druhého pohlaví"

Nový příspěvek od Kiiax »

Slovo "sexy" se normálně používá u osob dospělých a označuje, že je sexuálně přitahuje. Je to také sexualizace našeho objektu zájmu. Říkáme tím, že jsou nám jedno kvality člověka, zajímá nás jen jeho tělo. Takové slovo by se mělo používat třeba při svádění, ale popisovat takhle ženu, se kterou nemám takový vztah je prostě nevychovanost.

Tohle je celkem striktní popis sexualizace dospělých. U dětí je to mnohem horší. Veřejně bych se nevyjadřoval o dětech tak, aby to vyznělo jako sexualizace toho dítěte. Společnost sexualizuje děti běžně a prochází to. My bychom v tomhle měli být opatrnější.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

" do těch 10-11 let tam žádné "sexy" není - nemá sexy boky, nemá sexy zadek, nemá sexy rty, ani sexy prsa"
Hmm tak to asi máme dost jinak když se koukám já tak to vše podle mne ta slečna naopak má, dospělá slečna má sice velká prsa mnohem výraznější zadek ale na nich mi kupodivu nepřijde nic tak sexy spíš mi to připadá "mateřské".

" Je to také sexualizace našeho objektu zájmu."
Je mi líto ale s tímto nemohu souhlasit Pedofilie je přece "také" o tom že tě sexuálně přitahují holčičky/chlapci v nedospělém věku. Pokud se budu tvářit že ne, budu se cítit jako pokrytec. To že se nikdy nebudu moci milovat s holčičkou (pokud tedy neexistuje dospělá dívka co bude vypadat pořád na 10let) neznamená, že se budu tvářit jako že mne nepřitahuje a tím to bude jako "ok"! A za sexualizaci dětí to nepovažuji to je pro mne naopak časté chování maminek co děti malují mejkapem a oblékají do nesmyslných šatů, které by si dříve oblékla jen prostitutka....
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 17
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Mluvil jsem jen o společenském vyjadřování. V soukromí o samotě si můžeme dělat co chceme.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2057 poděkování
Dostal: 866 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Jednorozec píše: úterý 10. 11. 2020, 20:03:52Je mi líto ale s tímto nemohu souhlasit Pedofilie je přece "také" o tom že tě sexuálně přitahují holčičky/chlapci v nedospělém věku. Pokud se budu tvářit že ne, budu se cítit jako pokrytec.
No dobrá, nepsal jsem to. Samozřejmě, že mne sexuálně vzrušuje a mám erekci. Ale prostě, jak jsem psal, přemýšlel jsem o tom, jestli bych ty holčičky nazýval sexy. Sexy ale pro mě prostě znamená něco jiného, když o tom teď přemýšlím, tak sexy bych nazval tu, která chce to vzrušení u mne vyvolat. Čili žena, která se nalíčí, vezme si těsné krátké šaty, aby vynikly její tělesné proporce (nohy, boky, zadek, prsa), ta se chová sexy a snaží se vypadat sexy, protože chce vzrušit muže. Holčička se ale sexy nechová, nemá výrazné ženské znaky, proto o ní nechci mluvit, že je sexy. Je to jen v mé hlavě, podobně jako si nedokážu představovat, že bych holčičku použil jen jako masturbátor. Pokud s tím někdo jiný nemá problém, je to jeho věc, mě osobně se to "sexy" ale při popisu holčičky moc nelíbí, ale dokážu si to v hlavě přeložit na "krásná" :)

Jiný dotaz, pokud všechny holčičky nazýváš sexy, dokážeš pak nějak rozlišit holčičku bez nalíčení v běžné situaci a holčičku nalíčenou, v krátké sukýnce ve "vyzývavém" postoji? Já bych tu první popsal jako krásnou a tu druhou právě sexy. Pokud se tobě ta nalíčená ve vyzývavém postoji vůbec nelíbí, tak chápu, že tu první holčičku nazýváš "sexy".
Jednorozec píše: úterý 10. 11. 2020, 20:03:52A za sexualizaci dětí to nepovažuji to je pro mne naopak časté chování maminek co děti malují mejkapem a oblékají do nesmyslných šatů, které by si dříve oblékla jen prostitutka....
Ano, tyhle holčičky bych nazýval sexy, ale zrovna ty mne tolik nepřitahují. Jsou sice krásné, ale je mi nepříjemné, že jsou tak nastylizované. Od té doby, co koukám na holčičky na IG, tak pozoruju, že se mi opravdu víc líbí ty fotky z běžného života, než ty namalované v sexy postojích.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak pokud se bavíme o společenském vyjadřování tak předpokládám že je něco jiného tohle říct na pedofilním fóru, nebo na "dětské besídce", kde si to nemohu dovolit ne proto že by mi to osobně přišlo špatné, ale proto že si prostě nemohu dovolit přiznat svou sexualitu veřejně ...
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Telegram: @PhaliyaD
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
-
Miluju tuhle stránku i když je trošku cringe&alibi -$orry-

Best of:
[23:25:26] s w jenik11 → emma2 : jo a ještě jsem kočárkofil miluji kočárky a rad si na kočárek honím dám na kočárek pláštěnku a pak ho postříkám
Dal: 30 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Kluci mi jsou často hrozně nesympatičtí, ale třeba jenom podvědomě žárlím :D

Ten poměr bych dal tak 80% GL, 20% BL. Jsou situace a jedinci, kteří jsou dle mého gusta :D. Ale je jich minimum.