Šestiletý chlapec na ulici zmlátil ženu klackem (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 118 poděkování
Šestiletý chlapec na ulici zmlátil ženu klackem (iDnes.cz)
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 11. 11. 2015, 16:41:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis upraven podle názvu článku.
Důvod: Nadpis upraven podle názvu článku.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Idnes.cz / Teprve 6 letý chlapec zmlátil ženu klackem.
Prošel jsem prvních cca 25 reakcí v diskuzi a zaujalo mě toto:
1) "Každá skupina obyvatel po dosažení nejvyššího možného vzdělání zamíří do práce... "
Můj komentář:
Bohužel, tomu etniku, kam tato jízlivá poznámka míří, nelze pomoci dávkami, omlouváním jejich lehčích přečinů a skrýváním příslušnosti u přečinů těžších... Mělo by se důsledně vyžadovat - platí i pro příslušníky jakéhokoliv jiného etnika - plnění povinností. Dávky v nouzi? Ano - ale jen proti vykonávání práce pro společnost - v každé obci by bylo možno vylepšit vzhled, úklid, parky... jistě by se pro každého nějaká práce našla...
2) "Pokud by napadená byla učitelka a dala tomu frackovi pohlavek, ochránci dětských práv by se postarali, aby odešla ze školství".
Můj komentář:
Obávám se, že i na tomto názoru je pravdivé jádro. Ta "ochrana" je někdy tak společensky škodlivá, že se nestačím divit...
Vybral jsem dva ostřejší názory, které jsou jistě expresivním vyjádřením, ale obsahují jádro, nad kterým je potřeba se zamyslet. Tedy hlavně naši zákonodárci by se měli zamyslet - no, i když to mám asi nesplnitelné přání...
1) "Každá skupina obyvatel po dosažení nejvyššího možného vzdělání zamíří do práce... "
Můj komentář:
Bohužel, tomu etniku, kam tato jízlivá poznámka míří, nelze pomoci dávkami, omlouváním jejich lehčích přečinů a skrýváním příslušnosti u přečinů těžších... Mělo by se důsledně vyžadovat - platí i pro příslušníky jakéhokoliv jiného etnika - plnění povinností. Dávky v nouzi? Ano - ale jen proti vykonávání práce pro společnost - v každé obci by bylo možno vylepšit vzhled, úklid, parky... jistě by se pro každého nějaká práce našla...
2) "Pokud by napadená byla učitelka a dala tomu frackovi pohlavek, ochránci dětských práv by se postarali, aby odešla ze školství".
Můj komentář:
Obávám se, že i na tomto názoru je pravdivé jádro. Ta "ochrana" je někdy tak společensky škodlivá, že se nestačím divit...
Vybral jsem dva ostřejší názory, které jsou jistě expresivním vyjádřením, ale obsahují jádro, nad kterým je potřeba se zamyslet. Tedy hlavně naši zákonodárci by se měli zamyslet - no, i když to mám asi nesplnitelné přání...