Jaký máte názor na pedofilii celkově a pedofily?

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
alun
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Dal: 71 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Jaký máte názor na pedofilii celkově a pedofily?

Nový příspěvek od alun »

Dobrý den, všem kteří se sem podívají.

Rád bych zjistil jak vnímáte pedofilii (pedofila).

Své názory mi prosím sem pište otevřeně bez vulgarit a jiného závadného obsahu.

Děkuji s pozdravem Alun.
Naposledy upravil(a) alun dne sobota 7. 11. 2015, 14:12:30, celkem upraveno 3 x.
klucik

Re: Jaký máte názor na pedofilii celkově a pedofily?

Nový příspěvek od klucik »

Názor na pedofilii - je nejprve potřeba uvědomit si, co přesně pedofilie je. Díky médiím apod. je názor na pedofilii značně zkreslený, tudíž všichni to mají zaregistrováno jako něco špatnýho, což ale vůbec nemusí být pravda... Já osobně proti pedofilii nic nemám, jen to musí mít nějaké určité hranice, kdy s tím přestat...

Názor na pedofily - je více druhů pedofilů... Takoví ti špatní, co neváhají zatáhnout mladýho kloučka nebo holčičku někam do keříku a ..., a dále takoví, kterým bohatě stačí, že mohou být v jejich přítomnosti, starat se o ně a myslet jen na jejich štěstí... První mnou uvedenou skupinu nesnáším, tu druhou naopak obdivuji, že mají tolik sebekontroly a starosti. Nejhorší na tom všem není to, jestli je člověk pedofilem první nebo druhé skupiny, ale to, že všichni si myslí, že pod slovem pedofil se skrývají pouze ti špatní, i když dost často je to přesně naopak. Mnoha pedofilům se prostě příčí ublížit jim, a to, že televize a ostatní podobný zdroje vidí na "pedouších" jen to špatné, tomu taky zrovna nepomáhá... Jak máme potom žít v tolerantním světě, když je v něm v podstatě pouze nenávist?
Anonym123

Nový příspěvek od Anonym123 »

Ahoj, no jak bych to napsal, já vnímám pedofilii tak že, každý z nás je nějaký a má svoje a jestli že je někdo pedofilem tak ať. Každému z nás se něco líbí, baculky, hubené, mladší či starší a hold když je někdo na mladší tkz. je asi pedofil tak ať. podle mě také za to může hlavně dnešní mládež, protože holka vypadá na 20 a je jí třeba jen 12...... člověk si řekne to je hezká holka, chtěl by ji a zjistí že je tak mladá a když se tomu člověku líbí a chce ji a ona třeba taky tak proč ne? A zas mladší, podle mě lepší, navíc nezkušená, a to se většině líbí ne...? Jestli je někdo pedofilem nebo ne tak ať je, mě to nevadí ale mnoha lidem to vadit může a proč? Vemte si např. své přátelé... kolik z nás má kamarádku které se to líbí dělat s holkami a nebo naopak kamaráda kterému se to líbí s klukama a to vám nevadí a proč? Protože jste jejich přáteli a respektujete to a není na tom nic špatného.....Takže pedofil nepedofil je to člověk kterému se to líbí a neměli by jsme je odsuzovat..... Napadlo vás třeba že může být i pedofilka? :)
alun
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Dal: 71 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Nový příspěvek od alun »

Děkuji Vám za vaše názory moc si toho vážím.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Anonym123 píše:...holka vypadá na 20 a je jí třeba jen 12...... člověk si řekne to je hezká holka, chtěl by ji a zjistí že je tak mladá a když se tomu člověku líbí...
Pokud se člověku líbí dvanáctka, asi nebude pedofil, spíše hebefil (na pubertální mládež). Vypadá-li na 20, tím spíše to nebude vůbec pedofil ani hebefil.
Anonym123 píše:Napadlo vás třeba že může být i pedofilka?
To my tady dobře víme. Některé jsou i registrované. Docela bych nějakou vysoce inteligentní potřeboval.
alun píše:Děkuji Vám za vaše názory moc si toho vážím.
Alune, rozjel jsi docela zajímavý projekt - výzkum veřejného mínění.
Já si vážím spíše pedofilů, co se vůbec zaregistrovali a nejvíce těch, co pravidelně kloudně přispívají a řídí provoz.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.