Průzkum veřejného mínění na internetu o pedofilech

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
alun
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
Dal: 71 poděkování
Dostal: 118 poděkování

Re: Průzkum veřejného mínění na internetu o pedofilech

Nový příspěvek od alun »

Další smazaná diskuze na modrým koníku. Bohužel ty názory jsem nestihl překopírovat na hadr. Tak že asi tak.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Já bych, alune, zkusil vlézt na Modrého koníka jako matka, které se právě svěřil 18letý syn, že se mu líbí děti (kluci/holky, to už je jedno), s dotazem - co mám dělat? Vždycky byl hodný, k dětem se choval vždy velmi hezky, na návštěvách u známých si s nimi dokázal hodiny hrát... a děti ho milovaly. Ptal bych se jako "zoufalý" rodič, a přidal bych také dotaz - máte s tím někdo také zkušenost? A pak by mě dost zajímalo, jak tam budou reagovat a zda budou mazat diskuze. Přišel bych s tím ale až tak za měsíc, teď by to mohlo být adminům moc nápadné.

Co jinak obecně týká mazání diskuzí o pedofilii, to je přeci jasné, žádné pravidlo porušit nemusíš, samotná pedofilie je pro tamní adminy zcela samozřejmě dostatečným důvodem pro jakoukoliv restrikci nebo smazání. Ještě, že máme náš server, kde to promazáváme jen my. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2049 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Zkusil jsem se přihlásit a asi konečná :) :

Boli ste trvale zablokovaný.
Prosím kontaktujte Administrátora fóra pre viac informácií.
Dôvod zablokovania: Porusenie pravidiel fora!
Dostali ste ban na vaše užívateľské meno.

Odpověď na dotaz, za co bylo zrušené téma, jsem tedy nedostal, jen mi byl zrušen účet, k čemuž taky nevím důvod. V tom případě mi nezbývá, než kontaktovat administrátora na e-mailové adrese [email protected] z důvodu nejasnosti ohledně BANu.

Na tento email jsem zaslal následující zprávu:

Předmět: Dotaz ohledně zablokování na Vašem fóru

Dobrý den,

píšu Vám tento email, jelikož jsem zjistil, že mi můj účet Marco Freeman byl na Vašem fóru Hojko.com zablokován, a to z důvodu porušení pravidel fóra. V informační zprávě při neúspěšném přihlášení mi bylo sděleno, že pro více informací mám kontaktovat administrátora fóra na této adrese.

Zajímá mě tedy, z jakého důvodu byl můj účet zrušen, respektive rád bych znal bod pravidel, který jsem porušil - všech dvacet devět pravidel jsem si prošel, leč bezúspěšně, jelikož jsem žádné jejich porušení nezaznamenal.

Registroval jsem se až dnes, a to abych odpověděl na založené téma Pedofilie. Text mého příspěvku Vám mohu i nyní zaslat, bude-li třeba, protože jej mám uložený a nepovažuji jej za nezákonný nebo pravidlům fóra odporující. Toto téma bylo smazáno, spolu s mým příspěvkem.

V době, kdy bylo téma již smazáno, tedy v době, kdy jsem měl i na svém profilu uvedeno, že jsem nenapsal ani jeden příspěvek, jsem napsal administrátorovi Hojkovi soukromou zprávu, kde jsem se ptal na důvod smazání tématu.

Odpověď jsem nedostal, naopak mi byl zablokován účet. Jak to mám brát? Jak jsem psal, ani jsem neměl napsaný jeden jediný příspěvek. Takže jsem byl zablokován za to, že jsem se ptal na důvod smazání vlákna?

Rád bych požádal o odpověď a označení bodu pravidel, které porušovalo dané mnou nezaložené téma (pouze jsem reagoval na téma již založené), a také bod pravidel, který jsem porušil já (když jsem vlastně oficiálně ani žádný příspěvek nenapsal).

S pozdravem,

Marco Freeman,
šéfredaktor komunity ČEPEK
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Takhle vypadala situace v komunikaci s adminy serveru Modrykonik.sk v roce 2013, dokonce pak vyšel článek v jednom slovenském deníku:

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=13136#p13136
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 584 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Pridávam názory zo stránky birdz sk, čo je stránka pre teenagerov a mladých dospelých. Téma je stále aktívna, čiže teoreticky by mohli prísť ďalšie reakcie.
• Dumbledore
27. november 2015 16:57
Určite by som mu odporučil ísť za odborníkom, aby mu predpísal prevenčne stimulujúce lieky.

• Melancholik
27. november 2015 16:59
v niektorých afrických krajinách (aj iných hlavne) uzatvárajú dospelí muži manželstvo s 9 alebo aj okolo 13 ročnými dievčatami, majú s nimi sex a podobne ... je to v poriadku ? asi áno keď sa to tak robí že

Hoperpohroma
27. november 2015 17:05
urcite by mi to nebolo prijemne pocuvat, ale dokial by si sam uvedomoval, ze to nie je zrovna v poriadku a tym detom by neublizoval, tak by som sa snazila sa k nemu spravat ako k normalnemu cloveku

Zajkousko
27. november 2015 17:21
ťažko povedať, môže aj nemusí ublížiť...
do človeka nevidíte a podľa rečičiek sa nemôžte riadiť...

Omegared
27. november 2015 17:58
V dnesnej dobe by som sa tomu necudoval ked 13 rocna vyzera ako 18

Mojdedo
27. november 2015 18:02
Ved mna pritahuju deti :D

Darksider96
27. november 2015 18:15
Môj názor na ľudí, ktorých priťahujú deti, je že by mali byť pod dohľadom sexuológa. Do hlavy pedofila nevidíte a ťažko povedať či by deťom ublížil alebo nie. Keby sa mi nejaký kamarát alebo niekto z rodiny priznal že má takúto sexuálnu preferenciu, tak by som ho poslal sexuológovi, aby mu predpisal nejaké lieky. Ale aj tak nie je isté, či by ich užíval. Mali by ich dať asi všetkých preventívne vykastrovať

Aventine
27. november 2015 18:31
by som ho polutovala, vsak to musi byt mega tazky zivot

Nuda22
27. november 2015 19:05
Dvere sú tam!

Marleymt
28. november 2015 11:50
@omegared len tak pre info, ak 13 ročná vyzerá na 18, to nie je prípad pedofila... pedofiília je slabosť pre detský vzhľad, nevyvinuté pohlavné znaky atď.

odkaz na diskusiu: http://birdz.sk/forum/nekriminalna-pedofilia/166070-tema.html/
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Filip píše:Pridávam názory zo stránky birdz sk, čo je stránka pre teenagerov a mladých dospelých. Téma je stále aktívna, čiže teoreticky by mohli prísť ďalšie reakcie.
• Dumbledore
27. november 2015 16:57
Určite by som mu odporučil ísť za odborníkom, aby mu predpísal prevenčne stimulujúce lieky.
To je mi názor, stimulovat pedofily aby se stihly věnovat více dětem! :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD