Malé ohlédnutí po třech měsících s vámi

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování

Malé ohlédnutí po třech měsících s vámi

Nový příspěvek od asce »

Vážení soukmenovci!

Tak dnes je to přesně 3 měsíce, neboli celá jedna čtvrtina roku, co se s vámi setkávám na stránkách Čepeku. Nějak mi přijde, že je to odjakživa. Ale je to o mnoho méně než 0,5 % z doby, kdy se neustále učím plavat v té všeobjímající louži zvané život.

Během svého plavání jsem zažil mnoho hezkého, i chvíle, které bych raději nějakým zmizíkem vygumoval. Zažil jsem také okamžiky, které byly tak nádherné, že je neumím ani vypovědět a které se ovšem proměnily na něco tak hořkého, že chinin by proti tomu byl slaďounkým cukrlátkem a nutily mne i k úvaze, zda má vůbec smysl plavat dál... Dospěl jsem k názoru, že tyto mé zkušenosti by mohly někomu napomoci, aby se u některé křižovatky své vlastní cestičky více zamyslel, protože třeba něco podobného již je zde popsáno... Pokud by se nenašla osoba, pro kterou by mé příběhy byly inspirací kudy třeba ano a kudy ne, má vlákno Asceho výběr střípků životních a pozdně nočních úvah význam aspoň pro mne - slouží mi k lepšímu pochopení sebe sama. Ony totiž některé věci rázem vypadají dost jinak, když je začnete dávat na "papír", než když je pouze držíte v mysli... Proto vás tímto prosím o trochu shovívavosti s mým exhibicionismem...

Než jsem vstoupil na Čepek, setkal jsem se s třemi osobami, které aspoň v nějakém smyslu bych označil za pedofily. Jedno ne zcela ideální setkání jsem zlehka naznačil v mém povídání o nemocnici. Druhý, tentokrát dost detailně sepsaný příběh z mých 12 let, na který také nevzpomínám moc rád, je připravený k publikování na konci tohoto týdne. Třetí setkání bylo konečně příjemné - šlo o nápadníka mé dcery. Toho ovšem kupodivu vnitřně chápu jako pedofila z celé té trojice nejméně. Spíš vůbec. Prostě starší a solidní nápadník mé velmi mladé dcery...

Zde na Čepeku mám konečně možnost si s podobně orientovanými lidmi jako jsem já sám, vyměňovat názory. Některá zjištění jsou pro mě velmi překvapivá. Zjistil jsem, že někteří pedofilové jimi vlastně vůbec nejsou a opakují stále dokola zcela neplatné předsudky mainstreemu. Naopak někteří jsou tak pedofilní, že ve srovnání s nimi bych se vlastně za pedofila vůbec neměl považovat. Zvláštní je - tedy ono to je vlastně normální, jen to mnoho lidí nechápe - že právě těmto pedofilům bych s naprosto klidným svědomím svěřil i své děti. A to narozdíl od některých fanatických hlasatelů "jasných pravd".

Protože Čepek je pro všechy pedofily, mám zde možnost číst názory či diskutovat i s homosexuálně zaměřenými soukmenovci. Toto je také pro mě velmi zajímavé. Již dříve jsem napsal, že vůči homosexuálům mám určité předsudky a že nejsem schopen se do nich vcítit. Tím více je komunikace s těmito lidmi pro mne přínosná. Já nechci mít k nikomu předsudky. Jsem ale jen obyčejný člověk, a tedy mám je. To, že spolu můžeme hovořit, mi pomáhá rozšířit obzory, posunout své vnitřní hranice...

Děkuji kolektivu Čepeku a jednotlivým členům za to, že s vámi mohu být. Doufám, že to se mnou ještě nějaký měsíc vydržíte, když už jste zvládli ty tři...

Posílám foto z mého oblíbeného čističe hlavy (vlastní foto z parku, který sponzoruji)
Obrázek
Tak dlouho hledíš do propasti, až propast vhlédne do tebe...
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 640 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Malé ohlédnutí po třech měsících s vámi

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý, drahý Asce.
Tvé krátké ohlédnutí za třemi měsíci s námi mě hezky pohladilo. Ta fotografie je nádherná.
Myslím, že oba jsme jistými extrémnějšími členy ČEPEKu. Souhlasím s tebou také v tom, že někteří se pedofily nazývají, ale vlastně jimi ani moc nebo ani málo nejsou.
Tím přepedofilovělým členem jsi myslel zajisté mě, že? :)

Především chci v tomto vláknu vyjádřit velkou vděčnost za to, že tě mohu znát osobně jako člověka. Ze setkání s tebou mám velice pozitivní dojmy. Vidět na fotografiích malého Ascíka v nemocnici, s Alenkou za ruku a dalšími postavami tvých Střípků je velice cenné. Těším se na další hluboká sdílení, která obohatí i mé poznatky z oboru dětské sexuality. Musím přiznat, že jako chlapec jsi byl ve srovnání se mnou velice aktivní a divoký. :)

Přeji ti, ať se ti tu s námi dále spokojeně spolužije.
A nenech se znechutit některými individui.
S láskou Plyšáček

Obrázek
odkaz a zdroj: http://postimg.org
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 27
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Asce, díky za tvé shrnutí. Zaujalo mě, jak píšeš o nápadníkovi své dcery:
asce píše:Třetí setkání bylo konečně příjemné - šlo o nápadníka mé dcery. Toho ovšem kupodivu vnitřně chápu jako pedofila z celé té trojice nejméně. Spíš vůbec. Prostě starší a solidní nápadník mé velmi mladé dcery...
Proč ho řadíš mezi pedofily, ale přitom píšeš, že ho vnitřně jako pedofila nebereš?
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:Asce, díky za tvé shrnutí. Zaujalo mě, jak píšeš o nápadníkovi své dcery:
asce píše:Třetí setkání bylo konečně příjemné - šlo o nápadníka mé dcery. Toho ovšem kupodivu vnitřně chápu jako pedofila z celé té trojice nejméně. Spíš vůbec. Prostě starší a solidní nápadník mé velmi mladé dcery...
Proč ho řadíš mezi pedofily, ale přitom píšeš, že ho vnitřně jako pedofila nebereš?
Tak především jsem pochopil, že on sám se tak prezentuje. Zřejmě to tak cítí. Jak jsem řekl, je to solidní pán a je k sobě velmi přísný. A už tu máme ten antagonismus. Já reaguji i na velmi mladé dívky - pokud nějaká holčička "cosi vyzařuje", ihned jak ji spatřím, začnu ji vnímat nejen jako dítě, ale i eroticky (třeba v představách). Mám-li být upřímný, to si u toho pána, jak jsem jej poznal, vůbec nedokážu představit. Čtrnáctiletá dívka je už něco jiného. Z mého pohledu je to dospělá žena (ne ve všech významech toho slova). Z pohledu mainstreemu je to ale nepřijatelné, pedofilní, protože je to dítě. Pro sousedku, která na mě vyběhla, abych "to" ihned zarazil, protože jinak půjde na policii sama, když já jsem takový ignorant, to bylo jasné. Jak proboha můžu být tak zaslepený a připustit pedofila do rodiny? (Sousedka nevěděla, že dcera právě dovršila 15. rok věku, takže by se svojí závistí mohla tak leda na lampárnu a ne na policii). Život je složitý a i já jsem často zakotven v mainstreemu. Ne vždy a za všech okolností jsem rebel (Na Čepeku jsem pod nickem, mohu hovořit otevřeně).
Tak abych shrnul, jak jsem toho pána vnímal:
Jako solidního pána, který může mé dceři mnoho dát a je tedy kvalitním nápadníkem. Pána, kterému se líbí mladé dívky, tedy pubertální a postpubertální a je k sobě tak přísný, jako by byl mainstreem, který toto považuje za jasnou pedofilii.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 27
Dal: 1397 poděkování
Dostal: 3223 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

No, a co když se mu líbí i mladší dívky, než byla tvoje 15letá dcera? Je pedofil nebo není? Já to totiž takto mám. Mě se líbí puberťačky, ale i holčičky, nejvíc kolem věku 11-12 roků, ale ono záleží, když je zmalovaná 12letá, to už se mi víc líbí nenamalovaná přirozeně hezká 15letá. Ale třeba se mi líbí velmi i některé třeťačky. Zároveň miluji jednu 15letou dívku a vím, že ji nepřestanu jen tak milovat, např. kvůli tomu, že za pár let bude "stará". Jsem tedy pedofil nebo ne? :)

Podle měřítek některých zde z fóra pedofil nejsem, protože miluji dívku, která je z jejich pohledu stará už dávno, což mi nezní vůbec vůči těm holkám uctivě - přece pedofil by měl počítat s tím, že to jeho dítě, které miluje, vyroste do dospělé osoby, a měl by tu svou nebo toho svého podporovat v tom, aby měl(a) dospívání i dospělost dobrou přece, přát jí štěstí a mít rád i do budoucna.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Plyšáček píše:Tím přepedofilovělým členem jsi myslel zajisté mě, že?
Nejprve k fotkám:
Za poděkování k té mé jsem vděčný, je od tebe laskavé, že jsi ji nehodnotil přísně, což by nejspíš zasluhovala...
No a k tvojí fotce - však už víš, co na mě platí a že překryv našich preferencí není jen plané slovo. Takže děkuji, krásná. Pravda, existuje jedna dívka, která je ještě krásnější, přímo etalon krásy, ale chápu, že tu zde ukázat nemůžeš... Nejedna žena se zrcadlem by to mohla nést těžce...

No, co k pedofilii říci? Já to chápu tak, že pedofilem je člověk, který má rád děti, přičemž to rád zahrnuje i erotickou složku. Ta může pochopitelně zůstat nevyjádřena, ale je tam. Současně je to člověk, který ve vztahu k dětem jasně upřednostňuje dítě, ne sebe. Dítětem zde myslím rozhodně osobu prepubertální, pokud bychom chtěli použít nějakou (nepřesnou) kvantifikaci, tak nejvýše do 9 - 10 let věku. Čím větší podíl pedofilie v mixu sexuálních preferencí v sobě člověk má, tím víc upřednostňuje nižší věk (nebrat ad absurdum) a tím méně ho naopak zajímají osoby starší. Takhle nějak to chápu. Takže ano, jsi přímo ukázkový pedofil...

Když jsem shlédl to, co nazýváš "pohádkou", zůstal jsem doslova ohromen. Něco tak jemného, přitom silně prožívaného, současně laskavého, dojemného, ušlechtilého... jsem nikdy neviděl. Ano, TOTO je pedofilie...
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:No, a co když se mu líbí i mladší dívky, než byla tvoje 15letá dcera? Je pedofil nebo není? Já to totiž takto mám. Mě se líbí puberťačky, ale i holčičky, nejvíc kolem věku 11-12 roků, ale ono záleží, když je zmalovaná 12letá, to už se mi víc líbí nenamalovaná přirozeně hezká 15letá. Ale třeba se mi líbí velmi i některé třeťačky. Zároveň miluji jednu 15letou dívku a vím, že ji nepřestanu jen tak milovat, např. kvůli tomu, že za pár let bude "stará". Jsem tedy pedofil nebo ne? :)
Podle měřítek některých zde z fóra pedofil nejsem, protože miluji dívku, která je z jejich pohledu stará už dávno, což mi nezní vůbec vůči těm holkám uctivě - přece pedofil by měl počítat s tím, že to jeho dítě, které miluje, vyroste do dospělé osoby, a měl by tu svou nebo toho svého podporovat v tom, aby měl(a) dospívání i dospělost dobrou přece, přát jí štěstí a mít rád i do budoucna.
Kaszi, nadhodil jsi hned několik těžkých otázek... Zkusím aspoň něco a na přeskáčku. Zdůrazňuji, že jde o moje osobní postoje, tedy žádné vědecké elaboráty...

a) Pedofilie není nic jiného, než sexuální preference. Je nejspíš pravda, že predikuje i některé další povahové rysy, ale mezi těmi rozhodně necítím něco jako zodpovědnost, či z druhé strany lásku (neerotického typu). Chápu to tedy tak, že pedofil, pokud by měl možnost volby, bude volit jako sexuální partnerku dítě, bytost pod 10 let, spíše mnohem méně. Toť (skoro) vše.
b) Člověk s touto preferencí ovšem stále je především člověkem. Sexuální preference je jen jednou složkou jeho osobnosti. Tedy například může cítit, že by si přál sexuální partnerku ve věku tvé třeťačky, ale ví, že by to pro ni nemuselo být dobré, a proto se tato jeho přízeň projeví jiným, ušlechtilejším způsobem.
c) Pedofil může cítit lásku k osobě jakéhokoliv stáří, včetně zralých žen. Ovšem je to jiný typ lásky, ten, který je více společensky oceňován. Slovo láska je extrémně ošidné, takže se mi o tom těžce píše. Prostě můžeš milovat starší ženu (dívku), ale pokud jsi pedofil, budeš cítit, že něco chybí. Budeš nenaplněn. Můžeš si namlouvat cokoliv, přesvědčovat sám sebe, že je nezodpovědné, neuctivé... to takto cítit, ale bude to tak.
d) Každému člověku je dán určitý mix sexuálních preferencí. Tedy jen málokdo je čistý pedofil. Představuji si to jako sloupcový graf, kde vedle sebe jsou do různé výše vyneseny jednotlivé preference. Gynekofilie, hebefilie, pedofilie, totéž pro opačné pohlaví, zoofilie,... Tyto sloupečky jsou pro každého jedince různě vysoké, součet jejich hodnot dá 100%. V prvním přiblížení si představ vodorovnou přímku, která v nějaké výši protíná ty sloupce s orientacemi. (V druhém přiblížení nejde o přímku, ale složitější funkci, ale tím bych to teď nekomplikoval). Opět v nejjednodušším přiblížení ta přímka bude představovat sexuální potřebu (apetit). U klasického "normála" vysoko vyčnívá sloupec gynekofilie a přímka apetitu se protíná jen s ním. Standard. U vyhraněného pedofila vyčnívá sloupec pedofilie a přímka apetitu se protíná jen s ní. Vyhraněný pedofil. Třeba u mne je nejvyšší sloupec hebefilie a jen o něco málo nižší sloupec pedofilie a opět jen o malinko nižší sloupec gynekofilie. Tedy kdybych měl zcela neomezenou možnost volby (zaručená neexistence jakýchkoliv sociálních, psychických, zdravotních komplikací) volil bych pro sex 11 letou dívku, pokud by nebyla k mání, tak 5 letou, pokud by nebyla k mání, tak 14 letou. Ty rozdíly v preferenci jsou u mě ale malé - nejsem vyhraněný. Moje přímka protíná naráz všechny tyto tři jmenované sloupce. Ve druhém přiblížení zmodifikujme přímku apetitu - dodejme do ní ostatní, nesexuální potřeby (potřeba být uznávaným ve společnosti, nezklamat někoho, zodpovědnost, strach o objekt citu - abych neublížil,...). Tím dostáváme místo přímky složitější funkci - představme si ji jako vodorovná čára-stoupání-klesání-vodorovná čára (tedy "uprostřed" má stříšku). Nyní se může stát, že i když jedinec má jasně nejvyšší sloupec pedofilie, ta stříška jej "obkrouží" a křivka apetitu (co už zdaleka není apetitem) nyní protne sloupec gynekofilie. Tedy pedofil žije s dospělou ženou. Jenže - čím byla ta původní přímka apetitu modifikována? Věcmi na úrovni LIDSTVÍ. Co byla ta přímka původně? Věcí na úrovni PUDŮ. Časová stabilita takto nesourodého konglomerátu není zaručena. Pokud je jedinec dostatečně odolný proti volání pudů, nic se prakticky na venek nemusí projevit - kromě určitého pocitu nenaplnění...
e) Abys byl pedofil, musel bys pociťovat k té třeťačce lásku (eros). Nenáviděl bys její spolužáky, kteří se okolo ní točí. Představoval by sis, jak se s ní mazlíš. Představoval si s ní sex (což nemusí být soulož, fuj, to je hnusné slovo). A tyto představy by tě měly docela i pronásledovat. Pokud bys byl čistý pedofil, pak bys byl schopen sexu se starší dívkou jen právě při představě, že místo ní objímáš tu třeťačku. Toto vše je ovšem v realitě modifikováno již výše zmíněnými lidskými vlastnostmi, společenskou morálkou... Tedy navenek nikdo nic nemusí poznat, jen ty víš...

Takže jestli jsi to vše přečetl, což tedy považuji za úctyhodný výkon, tak si ještě ke všemu odpověz sám... Ty víš, co DOOPRAVDY cítíš.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 708 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

asce píše:c) Pedofil může cítit lásku k osobě jakéhokoliv stáří, včetně zralých žen. Ovšem je to jiný typ lásky, ten, který je více společensky oceňován. Slovo láska je extrémně ošidné, takže se mi o tom těžce píše. Prostě můžeš milovat starší ženu (dívku), ale pokud jsi pedofil, budeš cítit, že něco chybí. Budeš nenaplněn. Můžeš si namlouvat cokoliv, přesvědčovat sám sebe, že je nezodpovědné, neuctivé... to takto cítit, ale bude to tak.
Chvíli jsem přemýšlel, jestli mám k tomuto říct jednu aktuální životní zkušenost. Nakonec jsem si řekl, že to napíšu už jenom kvůli sobě. Abych si formuloval a utřídil myšlenky.

Začnu tím, že mám podobnou zkušenost jako asce. S výjimkou prvních čtyřech let manželství jsem žil ve vztahu s tím, že mi něco chybělo a že jsem se necítíl po sexuální stránce naplněný. Ale až po příchodu na fórum jsem našel odvahu pojmenovat svůj stav pravými slovy. Jedna z nejtěžších věcí, které jsem v životě musel udělat, bylo postavit se před zrcadlo a nahlas sám sobě říct: "Jmenuji se Daniel, je mi 38 let a beru na vědomí, že moje sexuální touhy nebudou nikdy zcela naplněny." Bylo to těžké obzláště proto, že na svůj sexuální život jsem si nemohl stěžovat a s manželkou jsme neprožívali žádný výrazný nesoulad. Nicméně přesto to nebylo na 100%. Možná na 95.8%. Nakonec jsem se smířil s tím, že těch zbývajících 4.2% nikdy mít nebudu. A že to není vina ani moje, ani manželky, že to tak prostě je.

Nicméně toto přiznání mi pomohlo podívat se na věc z odstupu. Nakonec si člověk uvědomí, že i za některými kiksy v jeho životě byla podvědomá snaha těch zbývajících 4.2% někde najít. A že hledal něco, co prostě nemůže mít. A viděno v siřším kontextu, nejsem v tom sám. Kolik lidí, a to i lidí s většinovou sexualitou, nemá uspokojivý sexuální život. Kolik lidí nemá vůbec žádný sexuální život. A kolik lidí na této planetě nemá naplněny ani ty základní životní potřeby. Stačí jednou v životě navštívit přeměstí indického velkoměsta a vidět slumy, ve kterých tam lidé žijí. Co je proti tomu mých 4.2% sexuální touhy.

Už víckrát v životě jsem zažil, že právě v okamžiku, když je člověk ochotný se něčeho vzdát, byť za cenu bolesti, a když má pocit, že mu zbyly už jenom prázdné ruce, tak právě tehdy je připraven přijmout něco úplně nového. V posledních měsících jsem si uvědomil zvláštní věc. Těch zbývajících 4.2% jsem nalezl. A to tam, kde jsem se vlastně pokoušel hledat už dříve a kde by mě podruhé hledat nenapadlo. U dětí. Jenom s tím rozdílem, že zatímco dříve jsem vlastně hledal způsob, jak svoje sexuální touhy ventilovat, nyní se učím svoje sexuální touhy sublimovat.

V posledních pár měsících mám po dlouhé době pocit, že jsem nalezl naplnění svých sexuálních tužeb. Po dlouhé době se mi daří realizovat svoje sexuální touhy způsobem, který není v rozporu s mojí vírou ani s manželským slibem. Najednou si říkám, že takhle to má být. Takhle to vždycky mělo být. Vlastně se teď cítím tak vyrovnaně, že bych byl ochotný diskutovat i o tom, jestli pedofilie může být dar od Boha. Odvážná myšlenka. V každém případě svoji sexualitu teď jako dar skutečně vnímám. Je to dar vidět věci, které bych jinak nevnímal, dar přemýšlet o sexualitě v souvislostech, které by mi jinak ani nepřisly na mysl, a dar překonávat překážky, které bych jinak zdolávat nemusel. Právě na těch překážkách se totiž nejvíce učíme a rosteme. Jen si teď říkám, proč jsem tohle neviděl dřív, nebo proč mi to do háje někdo neřekl.

Takže moje aktuální životní zkušenost je taková, že jsem se sice narodil s odlišnou sexualitou, ale současně jsem byl vybaven mechanismy, jak se s touto odlišností vypořádat. Jen mi docela dlouho trvalo na některé věci přijít. A že naplněný život s dospělou partnerkou v mém případě skutečně je možný.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ