Absolútne zúfalstvo mamičky: Moja dcéra je monštrum (Čas.sk)

Diskuze o problematice dětí.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Absolútne zúfalstvo mamičky: Moja dcéra je monštrum (Čas.sk)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Absolútne zúfalstvo mamičky, ktorá čaká na najhoršie: Moja dcéra je monštrum! (Čas.sk)

Obrázek

Přímý odkaz a zdroj: http://www.cas.sk/clanok/333787/absolutne-zufalstvo-mamicky-ktora-caka-na-najhorsie-moja-dcera-je-monstrum.html

Na 9-ročnú Macey Huck zo Suffolku by nikto nepovedal, že robí svojej mame zo života peklo. Vlastne ani samotná mama nechápe, ako sa jej v jednej chvíli milé dievčatko dokáže nečakane premeniť na "malého diabla": "Musím sa skryť v izbe, kým sa neupokojí," hovorí Chloe Peck (35) o záchvatoch zúrivosti, ktorými trpí jej dcéra. Kope, bije, hádže veci, kričí, dokonca sa pokúšala svoju mamu zaškrtiť pásom zo šiat a udusiť kapucňou.

"Musí ma moja dcéra dostať do nemocnice, aby niekto začal konať? Útočí na mňa 2-3-krát za deň," zúfa si Chloe. ... "Doslova zo dňa na deň sa zmenila zo sladkého, šťastného, poslušného dievčatka na monštrum," spomína mama. "Povedala som jej ´nie´na niečo úplne bezvýznamného a ona ma začala biť a kričať. Susedia sa pýtali, či som v poriadku. Bol to šok."

Chloe už s prosbou o pomoc dvakrát kontaktovala aj organizáciu zaoberajúcu sa podobnými prípadmi, ale bola opakovane odmietnutá. Od priateľov tiež nič nečaká, keďže jej vôbec neveria.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Absolútne zúfalstvo mamičky: Moja dcéra je monštrum (Čas

Nový příspěvek od Plyšáček »

To je velice zajímavý článek.
Jasná ukázka toho, kam až vede liberální výchova.
Dcera si říká o pozornost, o přísnost a důslednost.
Sama neumí své vnitřní impulsy ukočírovat a touto agresí volá o pomoc, aby jí již někdo vymezil hranice.
Pokud matku fyzicky napadá a ona si to nechá líbit, odpověď je jasná: "Řezat, řezat, řezat."
No, tak dobře. když už to je v tomto stádiu, bude muset matka začít nejprve se sebeobranou a teprve postupně začít skutečně efektivně vychovávat. Ale aby se dcery bála... Prosím vás, kde to jsme... :D

Při této příležitosti ve zkratce zmíním příběh s Kristiánem.
Jednoho rána jsem šel do jedné třídy ve školce a vidím, že je zamčeno. Kolegyně mi odemkla a tu jsem viděl běsnícího pětiletého Kristiána, jak hází ručníky a hřebeny na zem a řve na učitelku...
Ona mi vysvětlila, že je u ní nový a že má často takové záchvaty, že musí zamykat, jelikož jí utíká, a že napadá i děti a že si nenechá domluvit. Zeptal jsem se jí, zda jí mohu pomoci a ačkoliv to je poněkud mimo moji kompetenci, začal jsem s ním pracovat.
"Kristiáne, podívej se, co jsi tady teď udělal. To nemůžeš dělat. Paní učitelka musí být také s ostatními dětmi a určitě to tady po tobě nebude uklízet."
Padl vztekle na zem a začal řvát, že uteče, že tady s námi nebude.
Naprosto otrle a vytrénovaně jsem jej chytl za paži a zvedl. Ohnal se po mně a třískl s sebou znovu na zem.
"Nech mě, já to řeknu mámě, ta na tebe zavolá policajty. Jseš zlej!"
Teď už jsem nastolil hodně drsný výraz, chytil ho za paži tak šikovně, aby jej to při jeho cukání a cloumání znatelně bolelo, on řval a já pokračoval takto:
"Já ti říkám, že to tady okamžitě uklidíš a přestaneš takhle vyvádět."
Sedl si na zem a hodil mi hřebeny do obličeje. "Ne! Zavolám na tebe policajty, ty tě zavřou do vězení!"
Chytl jsem ho oběma rukama, až byl nad mojí hlavou, pak jsem jej tvrdě postavil a hodně uvolněně, rozhodně a skoro až výsměšně jsem mu řekl:
"Panáčku, ty si myslíš, že to s tebou nezvládnu? Já už zažil věcí, prosím tě... Ty policajty bychom měli zavolat spíše my, vždyť ty prý ubližuješ i dětem. To ti tedy opravdu nedovolím. A mámě to říct můžeš."
Zkrotl, začal uklízet. Přišla učitelka, divila se, jak se proměnil, a on na ni zase začal držkovat. Sáhl jsem do kapsy, že tedy budeme muset zavolat, a... už ani nepípl a jel. Nandal i ručníky, které původně nevisely.
Ještě jsem Kristiánovi řekl, že kdykoliv se mohu objevit a pokud uvidím, že někomu ubližuje, že se mnou bude mít velký problém.
Po chvíli jsem zavolal kolegyni, zda je vše v pořádku, a ona: "Ano, už se srovnal... počkejte, už zase někoho bouchl." A tak jsem jí nabídl, že hned zajdu.
Podruhé, když učitelka odemkla a Kristián mě uviděl ve dveřích, pochopil, že se nejednalo o jednorázový zásah, ale že situace se přiostřuje. Vysvětlil jsem mu, že pokud by se takto choval k dětem, musel by chodit do jiné školky, kde mají mříže na oknech. Již byl krotký, trpělivě mě při výkladu držel za ruku. Poté tam začal uklízet kartáčky do kelímků a pokorně u toho klečel. Kolegyně se odtrhla od dětí, zašla za námi a viděla krotkého Kristiána na kolenou, už ani nepracoval, nevím, co si myslela, ale vypadal jak světec.
Poté jsem jej ujistil, že mu už věřím, že mi na něm záleží, že nechci, aby musel od dětí jinam, a on slíbil, že se bude chovat k ostatním slušně. Moc mile se na mě podíval a zdvořile a beze strachu mi podal ruku. Myslím, že nejen kolegyni a celé třídě, ale hlavně jemu se hodně ulevilo.
Byl to značně nestandardní postup, bylo to doslova jako vymítání ďábla, ale povedlo se.
To víte. Kluk bez otce, nezvladatelný, matka to neřeší, učitelka pokousaná a s modřinou od kopance na noze a opatrná, moc se jej vyptávala.

Když dítě nerozumí jinak, než na fyzické úrovni, musí se začít na té úrovni, na jaké slyší.
Ve škole to je náročnější. Ale pokud žák použije násilí, učitel se může přiměřeně bránit. Machrovina pak je použít jeho energii a namířenou ránu přesměrovat na jeho tělo.

Ta matka z článku ubližuje oběma - sobě i dceři. Měla by s ní v klidu probrat, co ji tak moc trápí, co ji tak moc bolí, že potřebuje ubližovat. A pokud by dostala místo odpovědi ránu, měla by dceru sejmout až k zemi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Plyšáčku, tak zrovna od tebe bych takovou odpověď na článek nečekal *swoon*
Souhlasím s tebou, že takové metody můžou často pomoci, ne ale vždy.
Dost často je to způsobeno špatnou výchovou, zde bych řekl, že tato matka na tom nemá moc velkou příčinu. Jestliže má tři další děti, a všechny jsou v pohodě, tak bych více věřil na nějakou psychickou poruchu.
Amor non est sanabilis
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

...Chloe už s prosbou o pomoc dvakrát kontaktovala aj organizáciu zaoberajúcu sa podobnými prípadmi, ale bola opakovane odmietnutá. Od priateľov tiež nič nečaká, keďže jej vôbec neveria.
Tak toto tiež nie je úplne štandardné a keby sme k prípadu vedeli viac, možno by sme dospeli k tomu, že veľa vecí je inak, než sa môže z tohto článku zdať. Ale to všetko sú len dohady...
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Mna tak napadlo.... nie je nahodou posadnutá diablom? To by jej pomohol možno jedine nejaký exorcista ...teda pokial to nie až také vážne.

Pytal som sa jedného knaza či sa to deje aj u nás a on povedal, že ano deje ale nie je to medializované.

Neviem.. ale myslím že preto, lebo sú to také menšie prejavy toho zla. Keď sa hádže o zem a napáda matku može to byť príznak toho, že je posadnutá, to potom si ta matka naozaj nepomože, pretože posadnutý človek a je jedno či je to dieťa alebo dospelá osoba majú neskutočnú silu.

Počul som o prípade, kde tehotné asi 17 ročné dievča mlátilo do stien a rozhadzovalo veci naokolo, mlátila sa o zem, šklabala, vulgárne nadávala a trhala si vlasy.. normálny človek by si povedal, že je chorá.. potom začala vracať klince a nakoniec sa zistilo, že ju jej otec sexualne zneužíval už ako malú a to dieta ktoré čakala tak čakala sním no a to zlo z toho otca prešlo tak nejako do nej...

ale toto čo som teraz napísal to už je vážny prípad. Asi najvážnejší pripad je Anneliese Michel je o tom natočený aj film "Exorcismuz Emily Rose" fakt pre silné žalúdky....

Ale tento je taký menší, myslím, že by mali skúsiť nejakého exorcistu...
a možno som moc poverčivy :D
asce
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

Mathias8 píše:Mna tak napadlo.... nie je nahodou posadnutá diablom?
Mathiasi, tak jako jsem byl nadšený z tvých příspěvků týkajících se tvé kamarádky, protože byly nádhernými procítěnými vyznáními, tak u tohoto příspěvku musím za sebe zcela naopak říci - od začátku do konce nesmysl...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Scopi, já nehledám viníky, kdo za stav oné dívenky tzv. "může".
To je příliš náročné téma, než abychom jednoduše odhalili skutečnou podstatu problému a pravou příčinu oné "poruchy". To, že její sourozenci jsou "v pohodě", mnoho neznamená. Těžko říci, zda za to může výchova, matka, či minulá karma dívky.
Zkrátka vycházejme vždy z konkrétní situace a tu se snažme efektivně řešit. Ve jménu lásky a pomocí moudré intuice. Například v případě Kristiána jsem vůbec "racionálně" neuvažoval, ale nechal jsem se zcela vést vnitřním citem (nikoliv však unést emocemi).

Mathiasi, v článku i cosi o ďáblu zmiňují a i já jsem poukázal na to, že šlo o jakési "vymítání".
Za jevem, který byl v minulosti lidmi věřícími označován jako tzv. posednutí ďáblem, se skrývá silně narušená psychika onoho tzv. posedlého člověka. Nejedná se však ve skutečnosti o nějakou vládu "temných mocností", ale o výrazné narušení psycho-spirituální paměti jedince (příliš náročné téma, které by vyžadovalo samostatnou studii).

Při tzv. vymítání jde o očistu této duše působením vyzrálé a nezlomné psychiky terapeuta (ne nutně kněze), který se nedá ovlivnit negací psychopata, ale s pevností a rozhodností vede celou interakci přes mocnou katarzi a přijetí dané situace až k rozpadu narušených psychických vzorců a uvolnění mentálních bloků. Může se jednat o jednorázovou silnou katarzi s ozdravným účinkem například na skupinové terapii nebo o dlouhodobější léčebný proces. O extrémních případech tohoto typu se dovídáme z uměleckých děl.

Jinak ďábel jako onticky existující jsoucno neexistuje. Je skutečný pouze pro ty, kteří na něj věří nebo kteří jej vyznávají, ale ve skutečnosti jde pouze o "bloky v individuální či kolektivní psycho-spirituální paměti lidstva". Tyto "virové programy" aktivují ti, kteří je ve své duši - psychice - prožívají.

Konkrétně u žen za časté příčiny těchto bloků považuji potlačenou a ne zcela uspokojenou sexualitu.
Vůbec netvrdím, že to tak muselo být, ale není zcela vyloučeno, že matka své dceři Macey již třeba jako batoleti přísně zakazovala přirozenou masturbaci, ona tento vynucený postoj přijala do svého prožívání, nedokáže se uvolnit a teď podvědomě trpí a posílá svoji zlobu na matku.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Exorcizmus a príbuzné témy sú naozaj kapitolou, ktorá by sa dala rozoberať v samostatnom vlákne, ale tu by som k tomu pridal iba krátky komentár.

Tak hlavne, na základe takto biedne spracovaného článku je naozaj trochu nemieste hneď uvažovať o nejakej posadnutosti. Vždy je dobré sa najskôr zamerať na možné psychické či fyzické dôvody, prečo sa niečo také deje.

Ľudská psychika je sama o sebe natoľko tajomné vec, že o nej vieme skutočne len veľmi málo a osobnosť človeka a jeho postoje napokon stále ešte ovplyvňuje hlavne to, čomu sám verí a nie to, čo vníma zmyslami. Všetky vnemy totiž u človeka musia prejsť fázou vyhodnotenia. To, že vidím červené jablko ešte neznamená, že aj vyhodnotím, že také skutočne je. Môžem byť presvedčený, že moje zmysli ma podviedli, označiť za "fatamorgánu" samotné jablko, alebo iba spochybním farbu, v akej sa mi teraz javí. Mnohí ľudia sú dosť poddajní aj v tom, že sa nechajú ľahko ovplyvniť niekým iným a cudzie závery ľahko uprednostnia pred tými svojimi. Či už ide o vplyv silnej autority, alebo skôr nízkej dôvery v samého seba, to je zase na širšiu debatu. Vždy je ale dobré si uvedomovať, že veľká časť nášho "poznania" (alebo skôr našej viery v poznané...) je tvorená dôveryhodnosťou autority, ktorá nám ho predkladá. Veľké množstvo zo systému našej "viery" nemáme možnosť si sami overiť, ale napriek tomu buduje náš svetonázor, to čomu veríme.

Ja mám dôvod silne pochybovať, že exorcizmus je len spôsob pôsobenia na ľudskú psychiku a problémy s "posadnutosťou" zase len dôsledkom chorej psychiky človeka. Nie je to (našťastie) veľmi častý jav, takže väčšina ľudí sa s ním nikdy nestretla. Poznám svedectvá a zážitky ľudí, ktorým dôverujem a hoci iba neprijímam ich vysvetlenia, verím ich tvrdenia o tom, čo mali možnosť sami vnímať a vyhodnocujem z toho závery, tvoriace systém mojej vlastnej viery. Vypočul som si príbehy aj od ľudí, ktorých osobne poznám, ktorým ak verím, vylučujú možnosť iba psychickej poruchy.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

asce píše:Mathiasi, tak jako jsem byl nadšený z tvých příspěvků týkajících se tvé kamarádky, protože byly nádhernými procítěnými vyznáními, tak u tohoto příspěvku musím za sebe zcela naopak říci - od začátku do konce nesmysl...
Nie je to nezmysel. Všetko čo som napísal sem na tento web, či už o kamarátke alebo o holčičke do ktorej som zamilovaný roky som písal a napísal tak ako som to cítil, inak by som to sem ani nepísal...

To, že som napísal či nie je náhodou posadnutá diablom. Možno to vyznelo blbo ako to je napísané, ale chcel som tím iba povedať, že by možno mohla byť posadnutá. Prečítaj si niečo o exorcizme, pozri si napríklad film od Emili Rose a možno pochopíš ako som to myslel. :-) Ono ten exorcizmus skutočne je... a deje sa to aj u nás aj u vás. Či už ide o to ako píše plyšáček o "výrazné narušenie psycho-spirituálnej pamete jedinca a bloky v individuálnej či kolektivnej psycho-spirituálnej pamete ludstva"... a či cirkev z toho spravila kovbojku s diablom tažko povedať.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Náhlá změna osobnosti a to až podobného rázu souvisí obvykle s něčím co se dotyčnému stalo, případně to může být nemoc! Takový nádor na mozku na tom"správném místě" dělá s člověkem divy. Stejně tak hormonální porucha. Posedlost ďáblem bych neřešil, spíš bych s ní utíkal k odborníkovi a nechal jí zkontrolovat na MR....