Chudák holka
Dceru (2) maluje a obléká celé hodiny (extra.cz)
Jeden z komentářů: "je to děsné.Přesně todle láká pedofili a paksenemají strácet malé děti."
Sakra, jak si někdo může myslet, že tohle se nám líbí?
Dceru (2) maluje a obléká celé hodiny (extra.cz)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Dceru (2) maluje a obléká celé hodiny (extra.cz)
A je to tady opět. Zase se někdo vyjadřuje o tzv. "sexualizaci dítěte". Poprvé jsme se s tímto nepatřičným označením setkali u Kristiny Pimenové.„Lidé říkají, že Minnie sexualizuji, ale to jsou jejich vlastní chorobné nápady, nikoli mé,“ uvedla Jas, která vychovává Minnie sama a žije se svojí matkou Bridgette (46), která sice s přehnanou péčí a drahými věcmi, kterými je malá Minnie zahrnována, nesouhlasí, ale respektuje dceřino rozhodnutí.
Pokud někdo dělá za své dcerky modelku, Barbie nebo Pageant, a upravuje nepřirozeným způsobem její vizáž, ještě to neznamená, že ji "sexualizuje". Možná z ní dělá sexuální idol či sexuální ikonu - rozhodně ne pro pedofily, ale s její sexualitou nic nedělá. Maximálně v jejích očích klade nepřiměřený důraz na tělesný vzhled a dospělácky přitažlivý dojem, ale to je tak vše. Pokud by svoji dceru opravdu sexualizovala, ve významu tohoto slova, musela by:
1. svoji dceru pravidelně sexuálně stimulovat - masturbace, orálně, vibrátorem ap., a tím předčasně probouzet její sexuální chtíč
2. vodit ji za GL nebo pedosexuálem (obecně člověkem praktikujícím sex s dětmi, ne nutně pedofil), který by ji zneužíval - obdobně jako v bodě 1 nebo i jinak
3. honit k ní do postele divokého kamaráda, který by s ní praktikovat dětské sexuální hrátky
4. vystavovat ji erotickým či sexuálním scénám v reálu či v tv, pouštět jí P, DP či řadu nevhodných tv pořadů, jako to činí většina rodičů
Vím, že to prosté i sprosté lidi fascinuje - hovořit a psát o dětské sexualitě, ale pokud o tom nic neví, měli by si spíše najít Plyšáčkova odborná pojednání na ČEPEKu.