O mě - hunter

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
hunter
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 30
Dostal: 8 poděkování

O mě - hunter

Nový příspěvek od hunter »

Ahoj,
nevím, moc co napsat. Nechci se moc seznamovat, jsem nedůvěřivý. S holkami raději nejsem sám. I jsem se preventivně léčil, když se mi na ně moc chtělo. Ale naštěstí jsem nikdy nic neudělal. Na holčičky se mi hezky kouká, ale radči si hraju a povídám s klukama. Těžko říct, roč jsem tady, asi nic podstatnýho nenapíšu. To spíš koukám na obrázky.:)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: o mě.

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, dúfam že sa ti tu bude páčiť a nájdeš tu to čo hľadáš, informácie, priateľov. A snáď sa osmelíš a niečo o sebe napíšeš. :)
Liečil si sa kvôli pedofili a pomohlo to?
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: O mě - hunter

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Huntere,

vítej zde mezi námi. Ať se ti tady líbí. :)

Měj se pěkně,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj, Huntere,
ak by si chcel, dá sa o sebe popísať veľa veci. Napríklad by má zaujímalo, čo to znamená sa "preventívne liečiť". Bolo to dobrovoľné, alebo skôr si bol k tomu dotlačený?

Každopádne ťa vítam a snáď o sebe časom prezradíš viac ;)
hunter
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 30
Dostal: 8 poděkování

Nový příspěvek od hunter »

Bylo to moje rozhodnutí, když jsem viděl, že se mnou láska k holkám nějak mlátí. Opravdu jsem se musel fyzicky přemáhat, abych žádné nesáhl na zadek. Tak jsem se domluvil s jedním sexuologem, kterej řekl že mám pravdu a dal mi prášky. Byla to krásná doba. Fakt mi to vypnulo sexualitu, že jsem ani nehonil. Asi dva roky jsem to bral a pak mito začalo kolidovat s prášky na žlučník, tak jsem to musel přestat brát. Ale kupodivu to hodně silný puzení se nevrátilo. Jo, holky se mi líběj pořád, ale můžu ji klidně vzít do ruky a žádný puzení ani necítím. A to už to pár let neberu. Asi tak.