Ahoj,
nevím, moc co napsat. Nechci se moc seznamovat, jsem nedůvěřivý. S holkami raději nejsem sám. I jsem se preventivně léčil, když se mi na ně moc chtělo. Ale naštěstí jsem nikdy nic neudělal. Na holčičky se mi hezky kouká, ale radči si hraju a povídám s klukama. Těžko říct, roč jsem tady, asi nic podstatnýho nenapíšu. To spíš koukám na obrázky.
O mě - hunter
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 30
- Dostal: 8 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: o mě.
Ahoj, dúfam že sa ti tu bude páčiť a nájdeš tu to čo hľadáš, informácie, priateľov. A snáď sa osmelíš a niečo o sebe napíšeš.
Liečil si sa kvôli pedofili a pomohlo to?
Liečil si sa kvôli pedofili a pomohlo to?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Re: O mě - hunter
Ahoj Huntere,
vítej zde mezi námi. Ať se ti tady líbí.
Měj se pěkně,
Marco F.
vítej zde mezi námi. Ať se ti tady líbí.
Měj se pěkně,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Ahoj, Huntere,
ak by si chcel, dá sa o sebe popísať veľa veci. Napríklad by má zaujímalo, čo to znamená sa "preventívne liečiť". Bolo to dobrovoľné, alebo skôr si bol k tomu dotlačený?
Každopádne ťa vítam a snáď o sebe časom prezradíš viac
ak by si chcel, dá sa o sebe popísať veľa veci. Napríklad by má zaujímalo, čo to znamená sa "preventívne liečiť". Bolo to dobrovoľné, alebo skôr si bol k tomu dotlačený?
Každopádne ťa vítam a snáď o sebe časom prezradíš viac
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 30
- Dostal: 8 poděkování
Bylo to moje rozhodnutí, když jsem viděl, že se mnou láska k holkám nějak mlátí. Opravdu jsem se musel fyzicky přemáhat, abych žádné nesáhl na zadek. Tak jsem se domluvil s jedním sexuologem, kterej řekl že mám pravdu a dal mi prášky. Byla to krásná doba. Fakt mi to vypnulo sexualitu, že jsem ani nehonil. Asi dva roky jsem to bral a pak mito začalo kolidovat s prášky na žlučník, tak jsem to musel přestat brát. Ale kupodivu to hodně silný puzení se nevrátilo. Jo, holky se mi líběj pořád, ale můžu ji klidně vzít do ruky a žádný puzení ani necítím. A to už to pár let neberu. Asi tak.