Právě včas / Práve včas / Just in time (1997, film)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Právě včas / Práve včas / Just in time (1997, film)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Právě včas / Práve včas / Just in time

Sympatický vdovec Michael Bedford zůstal po smrti své manželky sám se sedmiletou dcerkou Lily. Miluje ji nade vše, ale protože je pracovně velmi vytížený, nemá na ni příliš času. A tak péči o dcerku více méně svěřil do rukou hospodyně, která se stará o jejich domov. Jenže s tou si Lily příliš nerozumí a nevynechá jedinou příležitost, aby jí provedla nějaký ten naschválek. Situace dojde tak daleko, že hospodyně od rodiny odejde a Michaelovi přibude nová starost. Musí najít novou hospodyni, která by současně zvládla být šikovnou paní na hlídaní Lily. Žádná z dívek a žen, které se o místo ucházejí, však není tím, co by Michael potřeboval, až si nakonec Lily najde vychovatelku sama, když se seznámí se sympatickou servírkou Faith Zacarelli. Protože se zdá, že právě ona je ta pravá, která by mohla být pro Lily přínosem, nabídne jí Michael místo a těší se na to, že doma bude konečně klid a on se bude moci dále nejen věnovat naplno své práci, ale také sbližování se svou atraktivní kolegyní Brendou. Ta má sice o Michaela zájem, vůbec si však nerozumí s Lily a je zcela jasné, že jí nedokáže nahradit matku, kterou dívenka velmi postrádá. To zase na druhou stranu dokáže právě Faith, která se tak pro dívenku stává téměř nenahraditelnou přítelkyní, rádkyní, vychovatelkou a svým způsobem i náhradní mámou. A jak se nakonec rozhodne Michael? Zůstane s atraktivní Brendou nebo pochopí, že ta jediná pravá je Faith a přizná si, že o ni stojí nejen proto, že je tak nepostradalenou pro jeho dceru?

ČSFD

Obrázek Obrázek

Moc pekný film. Stojí za pozretie. Holčička je legrační... tu mať doma vobec sa nenudím :D
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 21. 10. 2015, 17:01:19, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů