Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!

Nový příspěvek od Host »

Zajímavý článek v únorové Psychologii dnes. Tým britských psychologů pod vedením Richarda Wisemana z univerzity v Hertfordshire udělali pokus k ověření hypotézy, že čestnost je výsledkem evoluce. Tým rozmístil po ulicích peněženky s různým obsahem a čekal na poctivé nálezce. 40 peněženek obsahovalo fotku smějícího se novorozence, 40 peněženek fotku štěněte, 40 fotku šťastné rodiny, 40 fotku staršího manželského páru, 40 doklad o výkonu čestné úřední funkce. Největší návratnost byla u peněženek s fotkou mimina - nálezci vrátili 35 ze 40 peněženek. Ze 40 peněženek s fotkou štěněte se vrátilo 21. Ze 40 peněženek s dokladem o výkonu čestné úřední funkce bylo vráceno jen 8. Tým z toho vyvodil závěr, že fotografie dítěte probouzí u lidí ochranitelský pud, který odpovídá evoučně podmíněném přání, aby přežila příští generace našeho vlastního druhu. Článek uzavírá doporučení psychologa Wisemana: "Vezměte tu nejhezčí fotografii malého dítěte, kterou máte, a vložte ji viditelně do peněženky - tak si podstatně zvyšujete šanci, že se vám v případě ztráty vrátí."
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Re: Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!

Nový příspěvek od Mato »

heh :D a hlavne ked tu penazenku najde pedofil :D
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť :)
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Mato píše:heh :D a hlavne ked tu penazenku najde pedofil :D
Když jí najde pedofil, tak z peněženky zmizí jen fotka dítěte :D
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od lsiv »

No,mne spis napadlo,kdyby si dal pedofil do penezenky fotku sve lasky,a pak by penezenku ztratil. Komu by se pote penezenka asi tak vratila?? To by mohlo byt mozna i dost neprijemne prekvapeni pro vsechny..