Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!
Zajímavý článek v únorové Psychologii dnes. Tým britských psychologů pod vedením Richarda Wisemana z univerzity v Hertfordshire udělali pokus k ověření hypotézy, že čestnost je výsledkem evoluce. Tým rozmístil po ulicích peněženky s různým obsahem a čekal na poctivé nálezce. 40 peněženek obsahovalo fotku smějícího se novorozence, 40 peněženek fotku štěněte, 40 fotku šťastné rodiny, 40 fotku staršího manželského páru, 40 doklad o výkonu čestné úřední funkce. Největší návratnost byla u peněženek s fotkou mimina - nálezci vrátili 35 ze 40 peněženek. Ze 40 peněženek s fotkou štěněte se vrátilo 21. Ze 40 peněženek s dokladem o výkonu čestné úřední funkce bylo vráceno jen 8. Tým z toho vyvodil závěr, že fotografie dítěte probouzí u lidí ochranitelský pud, který odpovídá evoučně podmíněném přání, aby přežila příští generace našeho vlastního druhu. Článek uzavírá doporučení psychologa Wisemana: "Vezměte tu nejhezčí fotografii malého dítěte, kterou máte, a vložte ji viditelně do peněženky - tak si podstatně zvyšujete šanci, že se vám v případě ztráty vrátí."
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Re: Co nesmí chybět v peněžence? Fotky dětí!
heh a hlavne ked tu penazenku najde pedofil
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Když jí najde pedofil, tak z peněženky zmizí jen fotka dítěteMato píše:heh a hlavne ked tu penazenku najde pedofil
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
No,mne spis napadlo,kdyby si dal pedofil do penezenky fotku sve lasky,a pak by penezenku ztratil. Komu by se pote penezenka asi tak vratila?? To by mohlo byt mozna i dost neprijemne prekvapeni pro vsechny..