Jsem tu taky nový

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
janez73
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: pomáhat lidem
Dal: 6 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Jsem tu taky nový

Nový příspěvek od janez73 »

ahoj .jsem tu taky nový.nevěděl jsem že takový stranky existujou.to mě překvapilo.přitahují mě kluci 7až 15.někdy i starší když vypadaj mladě.mám z toho deprese že jsem na kluky.snat mě tito stránky a lidi trochu pomužou.od malička jsem žil ve strachu z druha mé matky ,byl alkoholik a zlý.možná díky tomu jsem jinak orientován.nevim.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 18. 10. 2015, 20:36:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraveno na velké písmeno v nadpisu.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Re: jsem tu taky nový

Nový příspěvek od Teenbl »

Ahoj,
vítám tě mezi námi, trochu jsme si podobní v preferenci, taky se mi líbí kluci, ale spíš tak 12-17, občas i starší když vypadají mladě. Není důvod z své orientace mít deprese, myslím, že s tou tvou nebo mou se dá žít vcelku šťastně, jen si člověk musí najít způsob, každému pomáhá něco jiného. Jsou zde lidé, kteří pracují s dětmi, kteří mají i přes svou pedofilní orientace dospělé partnerky/partnery atp. Pedofilie není žádná hrůza. :)
Orientaci pravděpodobně neovlivní to, jakou má člověk výchovu, může spíš jen ovlivnit to, jak člověk přistupuje k dané orientace
Doufám, že se ti tu bude líbit a že ti tyto stránky pomůžou
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Jsem tu taky nový

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Janez73,

vítám tě mezi námi. Naše preference se poněkud míjejí - mně se nejvíce líbí chlapci 1-7 let, s mladšími i staršími výjimkami.

Není proč mít deprese, na děti je nás víc. Doufám, že časem podobně jako já začneš v pedofilii objevovat i to pozitivní. :)

Hodně štěstí, ať se ti tu líbí,

Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 842 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Ahoj Janezi,

jsem rád, že jsi tyto stránky našel a věřím, že Ti budou k užitku.

Moje zkušenost by k teorii, že pedofilie může být následkem prostředí, ve kterém jsem vyrostl, seděla. Každopádně ne všichni pedofilové nějakým způsobem "ztratili dětství" a najdeš mezi námi i také, kteří své dětství považují za dobré. Sexualita není jednoduchá záležitost :)

Myš
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj, Janez.

Som rad, že si tieto stránky objavil a som presvedčený, že porozprávať sa s ľuďmi, ktorí sú na tom s orientáciou podobne ako Ty, môže byť velmi cenne. Resp. u mňa to tak rozhodne bolo ;)

Nemyslím, že som niekedy bral svoj údel celkom tragicky, ale v súčasnosti ho vnímam ako minimálne velmi zaujímavý ;) Ak sa oslobodíš od predsudkov ostatných, zostáva Tí iba vlastné zváženie, kým skutočne si. Aspoň pre mňa to v tomto zmysle dopadá vcelku dobre a žiadne depresie kvôli tomu rozhodne nemám.

Je mi ľúto, vždy, ked počujem príbeh ako ten Tvoj, keď sa dieťa v rodine musí takto obávať jedného z rodičov alebo niekoho z blizkych. Nanešťastie takýchto príbehov nájdeš aj na tychto strankach veľa. Či to ovplyvnilo Tvoju orientáciu to Tí nikto s určitosťou nepovie, ale skôr si myslím, že nie. Napokon podobné osudy vnímam u stale väčšieho počtu ľudí celkovo, nie len v teto komunite. Dostal si to čo si sebou nesieš celý život a nenávidieť to je tá najhoršia možnosť. Určite lepšie je sa k tomu postaviť čelom a chlapsky sa rozhodnúť, čo s tým spravíš. A ak Tí este môžem poradiť, tak sebaľútosť je to posledné, čo by si mal potrebovať. Nariekať nad svojim osudom dokáže naozaj kazdy, ale vyrovnať sa s ním a formovať ho tak, aby som sa na seba mohol s kludnym svedomím pozrieť do zrkadla, to je to, čo si zaslúži účtu a privedie Tá k tomu, že sa vyrovnáš sám so sebou.

Nepises, koľko máš rokov a mňa by dosť zaujímala aspoň nejaká veková skupina, do ktorej Tá môžem zaradiť. Este raz vitaj a cit ss tu dobre. Rad si s Tebou pohovorím aj niekedy na chate alebo inou formou. Osudy rôznych ľudí a ich vnímanie sveta ma dosť zaujímajú ;)
janez73
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: pomáhat lidem
Dal: 6 poděkování
Dostal: 10 poděkování

tak něco o mé lásce

Nový příspěvek od janez73 »

Jsem sám.Ale vždydky to ta nebývalo.před asi deseti lety mi v práci řejkl kolega jestly nechci k němu přijet na návštěvu,že má doma playstation 2.Mě se moc nechtělo.Ale pak dodal že má desetiletýho kluka který vypadá tak na osmiletého.To mě zaujalo,tak jsem přikívl,že teda přijedu.Vtom se všehno změnilo.Hned při první návštěvě se jeho syn do mě zamiloval a já do něj.Ktomu navíc jsem spal v jeho pokoji s nim.Na víc jsme s jeho tátou popily dost piv.No bylo to krásné spát v pokoji s takovim krásnym klukem.Ale samozřejmě k ničemu nedošlo,jen jsem byl štastný že mohu být poblýž hezkému a příjemnému klukovi.Potom se to opakovalo že jsem knim jezdil na návštěvu jednou za měsíc.když bylo Ondrovi ,tak se jmenuje mo je láska ,čtrnáct let.Tak jsme si byly večer sami v jeho pokoji,on mi ukazoval svoje hračky.byly jsme oba jenom ve slipech.Jak ml ukazoval jeho hračky tak se předklonil pro něco a řekl nechceč mě štouchat.to mě dostalo.Nicméně jsem dělal že jsem nic neslyšel ale takovou touhu jsem po něm měl.Nicméně jsem se ho nechtěl nijak dotknout abych nic nezkazil,co kdyby to někomu řekl,to už bych ho nikdy neviděl protože bych byl ve vězení.Vše probíhalo podobně až do jeho osmnácti let,vypadal tak na čtrnáct.Přijel ke mně domu.V noci když jsme usínaly na postely vedle sebe,jsem se ho dotknul rukou na slipech.Myslel jsem že spí.Začal jsem ho hladit po přirození ale přes slipy.Vtom se ke mě přitiskl ,předklonil se a začal mě orálně uspokojovat.Byl jsem z toho totálně překvapen a vzrušen.Vše trvalo jenom chvilku protože jsem nadšenim hned ejekuloval.Potom jsme se stále sházely jednou za měsíc.Občas došlo na vzájemný orální sex.Stále řikal že mi byl dán osudem.Pak když mu bylo 22.se musel odstěhovat 170.km.ode mě.CHvíly jsme se stýkaly.Pak náhle ho zbalila jedna holka.Jenom mi napsal že mě měl místo holky,že je na holky.Jsem ztoho zničen protože ho miluju i když mu je tolik let, stále vypadá velice mladě.Měli jsme stejné záliby,prostě patřil ke mně.ted jsem zustal sám,ale věřim že opět budeme spolu.třeba aspon chvilku.Snad se mi vrátí.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 24. 10. 2015, 11:28:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s původním tématem.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: tak něco o mé lásce

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vitaj medzi nami. Je super že si vydržal a nerobil si nič, kým to nebolo povolené, hoci to bolo určite ťažké. Neviem či sa ti Ondro vráti alebo nie, ale hlavné je že je šťastný. A keď je šťastný niekto koho máme radi, sme šťastný aj my. :)
Nekrofilka Zuzka
Registrovaný uživatel
ve věku od: 25
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Jsem nekrofil
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od Nekrofilka Zuzka »

Ahoj. Nejsi sám kdo má deprese, asi každý z nás si tím prošel... :) Kolikrát mě mrzelo to jaká jsem, nebo jsem se snažila to v sobě potlačit, ale marně. Naštěstí jsem ,,neškodná" vloupat se do márnice, otevřít hrob pokud je to fyzicky možné, ano..ale zabít bych (alespoň doufám) nikoho nemohla. S pozdravem Nekrofilka Zuzka.