Po propuštění ze sexuologické léčby znásilnil školačku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Po propuštění ze sexuologické léčby znásilnil školačku

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

iDnes.cz: Po propuštění ze sexuologické léčby znásilnil školačku, dostal 10 let

Ústecký krajský soud poslal na deset let do vězení Milana Pokorného, který znásilnil v Jiříkově na Děčínsku 14letou dívku. Už dříve přitom znásilnil šestiletou dívenku, byl za to ve vězení a pak se léčil. Soudci ale sexuologickou léčbu ukončili, protože lékař tvrdil, že Pokorný již není nebezpečný.

...

Dívka utrpěla posttraumatickou stresovou poruchu. Dodnes bere antidepresiva, nechodí ven, má děsivé sny, před spaním kontroluje zamčené dveře a zavřená okna, která ještě zakrývá dekou. Rodiče museli v bytě zakrýt nebo odstranit zrcadla, protože dívka se na sebe nechce dívat. Spolužačky popsaly, že si například nešla koupit kebab jen proto, že za pultem obsluhoval muž.

„Změnila se mi před očima, je jako jiná bytost,“ řekla její matka. Dívka překonává trauma jen díky snovému světu, že jednou bude žít a zpívat v Anglii.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Po propuštění ze sexuologické léčby znásilnil školačku

Nový příspěvek od Plyšáček »

Je to smutné. Jako většina zpráv z běžných médií. Jako převážná většina zpráv o deviantech.

Tento případ vypovídá něco o tom, jak může dopadnout "vyléčený" pedofil. Místo zájmu o šestileté projeví po "léčbě" násilnické sklony na dospělé "školačce".
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Re: Po propuštění ze sexuologické léčby znásilnil školačku

Nový příspěvek od Forst Jan »

V roce 2012 psychiatr Marek Páv navrhl soudu ukončení léčby, přestože Pokorný už dva roky léčbu ignoroval a do léčebny na kontroly nejezdil.

„Z bydliště to měl do nemocnice daleko,“ řekl Páv. „A hlavně, neměli jsme indicie, že by hrozila recidiva,“ dodal.

Tohle mě osobně na tom přijde nejdivnejsi. 2 roky nikam nechodí, i když to má nařízené, a přesto ho z léčby pustí. Samozřejmě že nemají indicie na recidivu, když ho dva roky nikdo neviděl. A že to má daleko? Vždy má možnost požádat o změnu lékaře za někoho, kdo je pro něj v dostupnější lokalitě.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 21. 10. 2015, 16:55:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena kurzíva a dodána mezera mezi citovanou částí a reakcí.
Děkuji