Já to řeknu velmi stručně: Po přečtení příspěvku T-800 jsem nabyl dojmu, že daná látka je super věc, kterou určitě stojí za to zkusit. Podobně tomu bylo i u Myšákových příspěvků typu "Především ta druhá zmiňovaná látka mi přinesla mnoho vnitřního vhledu, pomohla se mi podívat mimo hranice toho, čemu říkáme realita a být svědkem její iluzornosti."
Takové věty se mi tady na fóru prostě v kontextu užívání psychoaktivních látek nelíbí (a je mi putna po tom, k jakým účelům, o účelech tam zmínka nebyla). Pedofil by se měl vystříhat zneužívání psychoaktivních látek a být ostatním - především dětem - v tomto smyslu dobrým příkladem.
Jinak, chlapci, pokud tady budeme dále rozvíjet debaty o tom, zda mé hodnocení či úpravy popisů při konzumaci psychoaktivních látek je nebo není dobře provedené, dobereme se k tomu, že toto téma bude smazáno. Už jsem psal, že nejsem odborník na psychoaktivní látky, nemám tuto tématiku nastudovánu a ani se jí věnovat nechci. Nic to ale nemění na tom, co cítím, když jsem četl určité pasáže některých příspěvků v tomto vlákně. Prostě psychoaktivní látky ne. Pokud o nich budete chtít dále debatovat, budete muset jít jinam. Vlákno zamykám.
Zkušenosti s psychoaktivními látkami
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování