Ááá, konečně dobré téma pro mně chuligána.
![Úsměv :)](./smilies/Light%20skin/smile.gif)
Co se týče běžné drogy - kofeinu, tak bez něj ani ránu. Den začínám tak, že exnu silné kafe (již připravené od mé milé přítelkyně, která stává dříve). Během dne vypiju tak 3 - 5 kafí. Také přes den piju sypané čaje, zelené, žluté, černé, dle momentální chuti.
Cigarety - jsem nekuřák, ale v poslední době, když piju a někdo mi nabídne cigaretu, tak si jednu dám tak k dokreslení atmosféry. Psychologický účinek na sobě nepozoruji žádný nebo zcela minimální. Ale v životě bych si nekoupil krabičku a ani chuť na cigaretu jsem nikdy neměl.
Marihuana - občas jsem zkoušel jointa, zprvu zcela bez efektu. (...) většinou šlo spíše o takový stav klidu, utlumení, částečně změny myšlení, chuti k jídlu. Abych to shrnul, marihuana není droga, která by mně oslovila a nevyhledávám ji. Navíc nemám rád kouření jako takové, vždycky kuckám.
![Úsměv :)](./smilies/Light%20skin/smile.gif)
(...)
Alkohol - to by bylo nadlouho. Má druhá nejoblíbenější droga. Piju docela často, flašku vína kupujeme skoro denně - ale to spíš pije přítelkyně k večeři. Já si dávám dle chuti tak 2 - 4dcl většinou. Mé pití se projevuje hlavně po večerech s přáteli v hospodě. I dnes, kdy už nejsem žádný puberťák, není u mně výjimkou, že domů dojdu ve stavu na hranici použitelnosti v 7h ráno.
![Smutný :(](./smilies/Light%20skin/sad.gif)
Bohužel.
Ale poslední dobou se to snažím krotit, nechodit ven tak často a když už jdu, tak tolik nepít a daří se mi to. Ovšem minule jsem alkohol nahradil energeťáky a po těch asi 7 redbullech za večer mi ráno nebylo moc dobře. Navíc jsem musel spát na karimatce v obýváku, přítelkyně nějak zdekompenzovala.
![Vysmátý :D](./smilies/Light%20skin/biggrin.gif)
Zažil jsem už nespočet alkoholových okének a ostud. To jsem ale na sebe vykecal to nejhorší. Přece jenom většinou piju celkem přijatelně, mám pak dobrou ukecanou náladu, bývám hodně akční, chci se bavit a seznamovat s lidma. V poslední době piju malé mnosžtví téměř denně a opiju se cca 2x měsíčně. Hrozné zlo jsou ranní kocoviny, to si pak nadávám. Ještě k množství - když to tak odhadnu, tak po cca 4 pivech (či litru vína) mám velmi dobrou náladu a po 8 pivech již mívám obtíže.. Ale záleží na mnoha faktorech. V poslední době pozoruju, že spíše než alkohol mně v pátek večer zmáhá únava a když se napiju, tak prostě usnu. Někdy se mi podaří pít dvoufázově - opiju se tak, že jsem nepoužitelný a na chvíli usnu na stole, ale třeba po hodině se proberu a jsem schopný pokračovat v pití až do rána. Tak tím bych pomalu uzavřel svou alkoholickou kapitolu. Proč to dělám? Touha po zábavě, uniknout nudě, pokecat s přáteli, vymanit se ze všedních dní. Má s tím nějakou souvislost má pedofilie? Žádnou nevidím. Zároveň se ani nebojím a ani se mi nestalo, že bych v opilosti o sobě vykecal někomu něco, co bych nechtěl. Má mysl má zkušenost s alkoholem a má své mantinely i při silné opilosti. Ještě dodám, že určitě bych nechtěl, aby mě někdy viděly opilého mé případné děti. Jinak částečně v přítomnosti dětí jsem již opilý byl (ale vždy jen trochu, ne na šrot) a žádné problémy jsem nepociťoval. Mám jakousi brzdu, která mi zabraňuje v tomto stavu se s nima nějak více bavit a vlastně i tak nějak niterně ztrácím zájem, jakoby alkohol u mě tlumil i pedofilii jako takovou. A obecně sexualitu ve mě alkohol tlumí. Nějaká slečna se mi v opilosti může hodně líbit, snadněji se s ní zapovídám, ale ničeho více bych ve stavu střední či vyšší opilosti nebyl ochoten a hlavně ani schopen.
Extáze - je to cca rok, kdy se mi kolega svěřil, že občas bere extázi. (...) Netrvalo dlouho přišel večer, když jsme spolu seděli v hospodě a chystali se na diskotéku, vytáhl 2 tablety a jednu mi nabídl. Tak jsem se toho nebál a slupnul jsem ji. (...)