Ahoj Všem ,
Jmenuji se Vojta a jsem homosexuální pedofil , líbi se mi chlapci ve věku 8-13 let, někdy i mladší i starší.
Svoji orientaci jsem si uvědomoval už v pubertě koukal jsem se po spolužácích, ale i po jiných hlavně mladších chlapcích. Ve 13 letech sem si řekl, že jsem gay, ale postupem času jak sem dospíval, tak sem si uvědomoval, že u mně převažuje touha po chlapcích. Mývam pravidelný sex s dopsělým mužem, ale vím, že to nneí to pravý. Nikdy bych žádnému chpaci neublížil, nijak ho neobtěžoval, jen občas si při masturbaci představím malého chlapce, ale to je vše. To, že jsem pedofil o mne ví můj hodně dobrý kamarád (15let), je mladej, al nebojte nikdy sem sním nic neměl ani nebudu on mne bere jako vzor a já spíš jako syna, trávíme spolu spoustu času protože děláme stejnej sport jsme týmový kolegové já vím všechno o něm on zase o mne.
Bohužel oba máme zkušenost ze zneužíváním mě když bylo 6 zneužíval mne starší kluk 17let a to stejny se stalo i tomu kamarádovi . Ale tohle už je zamnou v tu dobu sem nevědel co mne to děla myslel sem si že je to v pořádku, až v 10 letech sem zjistil, že sem byl zneužívanej, že to co mně dělal bylo špatný.
Proto ja sám bych nikdy chlapci neublížil, spíš naopak.
tak to je tak asi vše o mně.
Něco málo o mně - Honda
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Něco málo o mně - Honda
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 15. 10. 2015, 12:45:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Rozděleno od představovacího vlákna jiného uživatele, vytvořeno vlastní vlákno.
Důvod: Rozděleno od představovacího vlákna jiného uživatele, vytvořeno vlastní vlákno.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Re: Něco málo o mně - Honda
Ahoj Hondo,
vítám Tě v naší komunitě.
Zkušenost s tím, že jsi byl zneužitý, sdílím, mně se to dělo opakovaně v době od devíti do zhruba jedenácti let. Taky jsem to, co se děje, nepochopil hned. Bohužel se to stává. Na druhou stranu, jediná pozitivní věc na tom je to, že víš, jak se takové dítě cítí, a tak víš rovnou i důsledky zneužívání, což tě může vést k tomu, že skutečně nikdy dítěti v tomto ohledu neublížíš.
Přeji vše nejlepší do života Tobě i Tvému kamarádovi. Ještě jednou - vítej.
Měj se pěkně,
Marco F.
vítám Tě v naší komunitě.
Zkušenost s tím, že jsi byl zneužitý, sdílím, mně se to dělo opakovaně v době od devíti do zhruba jedenácti let. Taky jsem to, co se děje, nepochopil hned. Bohužel se to stává. Na druhou stranu, jediná pozitivní věc na tom je to, že víš, jak se takové dítě cítí, a tak víš rovnou i důsledky zneužívání, což tě může vést k tomu, že skutečně nikdy dítěti v tomto ohledu neublížíš.
Přeji vše nejlepší do života Tobě i Tvému kamarádovi. Ještě jednou - vítej.
Měj se pěkně,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
Ahoj, taky tě tu vítám, poslední dobou se málokdy stane, že je tu někdo nový a přitom "na chlapečky".
Mně se líbí chlapci tak od 5 do 12 let, někdy až od 3 do 13 let. Kolik je vlastně tobě?

-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ahoj vitaj na fóru, vždy je potešiteľné, keď príde nový člen a ešte viac ak je to BL. 

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 842 poděkování
Ahoj Vojto. Vítej a hodně přispívej, ať si místo "začátečnického" obrázku můžeš dát nějakého hezkého kutíka
Ať se Ti tu líbí
Myš

Ať se Ti tu líbí
Myš
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Ahoj, Hondo.
Ako už podotkli iní, je skutocne tak trochu sviatok, keď sem zavíta BL nováčik :-)
Začiatky som mal pri objavovaní samého seba podobné, ale to asi väčšina BL. Čo sa týka Tvojho dobrého kamaráta, pokiaľ má 15, tak by ťa tu nikto nelinčoval, aj keby si s ním niečo mal, hoci rozumiem, že nič take s ním asi nehrozí. Narážam hlavne na to, ako si si dal vo výklade záležať, aby to nevyznelo, že je medzi vami niečo viac
Tiež by má zaujímalo, do akej. vekovej kategórie ťa môžem zaradiť a rovnako, či ťa chlapci priťahujú iba sexuálne, alebo aj citovo, resp. či si schopný sa do kutíka zamilovať?
Vypadá to, že si so svojim údelom vcelku zmierený a nerobíš z toho žiadnu tragédiu, čo má teší.
Este raz ťa tu vítam a verím, že sa máme navzájom ako obohatiť. Kazdy nový pohľad je užitočný
Ako už podotkli iní, je skutocne tak trochu sviatok, keď sem zavíta BL nováčik :-)
Začiatky som mal pri objavovaní samého seba podobné, ale to asi väčšina BL. Čo sa týka Tvojho dobrého kamaráta, pokiaľ má 15, tak by ťa tu nikto nelinčoval, aj keby si s ním niečo mal, hoci rozumiem, že nič take s ním asi nehrozí. Narážam hlavne na to, ako si si dal vo výklade záležať, aby to nevyznelo, že je medzi vami niečo viac

Tiež by má zaujímalo, do akej. vekovej kategórie ťa môžem zaradiť a rovnako, či ťa chlapci priťahujú iba sexuálne, alebo aj citovo, resp. či si schopný sa do kutíka zamilovať?
Vypadá to, že si so svojim údelom vcelku zmierený a nerobíš z toho žiadnu tragédiu, čo má teší.
Este raz ťa tu vítam a verím, že sa máme navzájom ako obohatiť. Kazdy nový pohľad je užitočný