Prý mi zaplatí za to, že znásilním děti, co s tím?
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 13
Prý mi zaplatí za to, že znásilním děti, co s tím?
Dobrý den mám otázku někdo mi odeslal na e-mail ze mi zaplatí za to ze donutím k sexu dvě děti (11 a 11let). Jak na to mám reagovat? Ps prej t mám i natcit
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 15. 10. 2015, 9:55:26, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesunuto ze sekce Seznamka, přejmenováno.
Důvod: Přesunuto ze sekce Seznamka, přejmenováno.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Znásilnění
Dobrý den, takové jednání bych nahlásil na policii - důležité je email nemazat a policii předat důkazy vč. IP adresy odesílatele.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Dobrý den, Lalko. Asi bychom byli raději, kdybys začal své působení na fóru vlastním představením.
K tvému dotazu. Evidentně psal amatér amatérovi. Rozhodně nic netoč! Není to někdo, kdo tě zná a dělá si jen legraci?
Na Tvém místě bych odepsal, že bude-li se cokoliv podobného opakovat, předáš celou záležitost na policii.
K tvému dotazu. Evidentně psal amatér amatérovi. Rozhodně nic netoč! Není to někdo, kdo tě zná a dělá si jen legraci?
Na Tvém místě bych odepsal, že bude-li se cokoliv podobného opakovat, předáš celou záležitost na policii.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 13
Vlastně jo vždyť to psal takový člověk. Do 14 let jsme byli kamarádi dokud mu někdo neřekl "že ho pomlouvam" a od té doby mě nenávidí
Tak přece si myslím že to byl "vtip"
-
- Na trestné lavici
Lalko, odhadl jsem tě tedy dobře... Prosím tě, mohl by ses nám představit ještě jiným způsobem a sdělíš nám, co tě k nám přivádí a co pro tebe můžeme udělat?Lalka píše:Tak přece si myslím že to byl "vtip"
Za sebe navrhuji toto přesunout do sekce Pro nováčky. Nebo to alespoň přejmenovat na Lalkův nejapný vtip. Čtenáři by pod názvem Znásilnění v Obecné diskusi hledali asi něco poněkud jiného...
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Už jsem to kdesi na fóru psal. Jednou jsme šli s třídou na exkurzi na jinou střední školu. Mé krásné deváťačky nešlo přehlédnout a na technické škole byli samí kluci. Tak si asi dovedete představit, co to s nimi dělalo. Jenže při procházení jedné chodby jeden z nich najednou promluvil směrem k mým 14letým deváťačkám slovy: "Nechceš mi ho za litr vykouřit?" Vtip, nevtip, svádění k pohlavnímu styku jak vyšité (sazba až 5 let), a to i kdyby jim bylo už 15, ale méně jak 18 (sazba až 2 roky). A jestli to byl nebo nebyl vtip, to ať si vysvětluje na PČR.Lalka píše:Vlastně jo vždyť to psal takový člověk. Do 14 let jsme byli kamarádi dokud mu někdo neřekl "že ho pomlouvam" a od té doby mě nenávidí
-
- Na trestné lavici
Ovšem toto je hezké.Kasz píše:MÉ krásné deváťačky nešlo přehlédnout...
Čekal jsem, že vyprávění skončí nějakým akčním chvatem a zásahem pana učitele, a ono nic...
-
- Administrátor
No a čí by byly, když ne moje?Plyšáček píše:Ovšem toto je hezké.Kasz píše:MÉ krásné deváťačky nešlo přehlédnout...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Re: Prý mi zaplatí za to, že znásilním děti, co s tím?
To je teď normální, že na střední kluci holkám otevřeně řeknou takovou větu?