Vlastně ani nevím jak bych měl začít....možná tím že je mi 18 let a sem pedofil který si teprv před pár měsíci uvědomil že vše není až tak v pořádku, že začínám vidět krásu tam kde jí druzí nevidí, že touha po čistotě a nevinnosti je čím dal tím hlasitější a to že moje naivita mi nedovolila tyto pocity odhalit dříve, že jsem se asi podvědomě utvrzoval v tom že je vše v pořádku a to že jsem se párkrát kouknu na holčičku je jen taková moje malá zvědavost.
Ale to sem se šeredně mýlil.
pocity a touhy se začali znásobovat začínal jsem vyhledávat na internetu fotky krásných holčiček v plavkách ...ale bohužel pro mě mi fotky v plavkách přestávali stačit začal jsem vyhledávat nahé fotky holčiček a tím to asi vše začalo čirou náhodou jsem se dostal na stránky které obsahovali DP fotky a v tu chvíli jsem byl jak Alenka v říši divů začínal jsem jsem je vyhledávat mnohem častěji a intenzivněji poté jsem se dostal na nějaké forum nebylo to forum typu jako je ČEPEK.
Z tohoto zmiňovaného fora jsem se dostal ke svému první mu DP.
Když jsem ho zapínal a okno videa pomalu vyskakovalo tak se mi rozbušilo srdce...v tu chvíli jsem nevěřil tomu co vidím. Tep se mi začínal pomalu vracet na normál a já věděl že v tuhle chvílí vše začíná.
Neměl jsem žádná deprese z té mé sexuality spíš jsem se cítil mnohem šťastnější.
Neberu ji jako prokletí ale nýbrž jako dar.
A tohle je prozatím vše. Je toho ještě mnoho z čeho bych se chtěl vypsat ale to si zas nechám na jindy