Dětské soutěže (krásy ?)

Diskuze o problematice dětí.
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Dětské soutěže (krásy ?)

Nový příspěvek od mensi je hezci »

Již už nadpis naznačí o co tu jde ! Ano jde tu o soutěže kde děti již krásné se mají stát ještě krásnějšími ? A to za pomocí tuny makeupu a botoxu !! Píšu tento článek proto jelikož jsem nedávno zhlédl fotku která byla zmalovaná jak omalovánka a její přirozené krása byla naprosto zničena ... Je mi moc líto těch holčiček které strácejí dětství a to je co by každé dítě mělo mít ...

Již začnu tím co matky provádějí holčičkám ..ony nezustanou jenom u makeupu ale v pichují dětem Botox (Botulotoxin (z latinského botulus = klobása), resp. botulin nebo klobásový jed je toxická polypeptidická dvojsložková směs produkovaná bakteriemi Clostridium botulinum. Produkce botulotoxinu probíhá pouze za anaerobních podmínek,Botulotoxin se používá v kosmetice, především na vyhlazování vrásek, to má pouze dočasný efekt. Známý je pod označením Botox. Nyní se ovšem zjistilo, že jeho podání vyvolává jizvení v intersticiu svalů, takže jeho používání bude do budoucna pravděpodobně omezeno.)Zdroj :cs.wikipedia.org. Takže holčičkám podávají jed ale není to trestné ?! Jakto ? jakto muže projít ty soutěže krásy ?! pár odkazu: magazin.libimseti.cz/lifestyle/8361-detske-souteze-krasy-plac-a-pretvarka?diskuze=1 ,www.vitalia.cz , uvedl jsem tu dva odkazy ale bohužel je toho víc a víc, nevím proč se to děje škoda že se to nedá zastavit ..jen když to vidím chce se mi brečet a mám na ty rodiče zlost ,...Britney v pořadu řekla, že ji píchání injekcí občas bolí a někdy si trochu popláče, ale že si na ně zvykla a vypadá po nich lépe. Na dotaz, jestli ví, proč je dostává, nejdřív odpověděla, že ne. Až po pobídnutí od matky dodala, že viděla, že má vrásky a nemyslí si, že by byly pěkné.

„Moje kamarádky si myslí, že je to skvělé, že všechnu tuhle péči mám, a chtějí být jako já. Každý večer se dívám, jestli nemám vrásky. A když nějaké vidím, chci další injekce,“ řekla Britney v rozhovoru pro The Sun. „A taky bych brzy chtěla operaci prsou a nosu, abych mohla být hvězda,“ tvrdila osmiletá dívka. Přitom je jasné že 8mi letá holčička v tomhle věku vrásky nemá no a ty prsa a nos no co dodat hruza bohužel jí takhle namluvila matka a ted už si myslí že je to správné..je mi líto tehle holčičky tak je mi líto ostatních holčiček Co to mají vlastně za dětství a život?? :'(
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Dětské soutěže (krásy ?)

Nový příspěvek od VANAX »

Hej, takéto veci ma dokážu poriadne naštvať. Krása dievčat sa nedá ničím vylepšiť. Tu ide len a len o multimiliardový biznis. Korporácie sa cez reklamu snažia presvedčiť už aj 6-7 ročné dievčatá, že nie sú dosť pekné. ALE ak si kúpia práve taký a taký výrobok určitej značky, tak budú znova pekné. Samozrejme, deti nemajú prachy. Ale práve cez deti útočia korporácie na peňaženky rodičov. Je to prefíkané...

A, mimochodom, tá princeznička, ktorú máš ako profilovú fotku, je absolútne FANTASTICKÁ. Nedávno som sa s takou blondínkou prechádzal v mojom sne. :)