Již začnu tím co matky provádějí holčičkám ..ony nezustanou jenom u makeupu ale v pichují dětem Botox (Botulotoxin (z latinského botulus = klobása), resp. botulin nebo klobásový jed je toxická polypeptidická dvojsložková směs produkovaná bakteriemi Clostridium botulinum. Produkce botulotoxinu probíhá pouze za anaerobních podmínek,Botulotoxin se používá v kosmetice, především na vyhlazování vrásek, to má pouze dočasný efekt. Známý je pod označením Botox. Nyní se ovšem zjistilo, že jeho podání vyvolává jizvení v intersticiu svalů, takže jeho používání bude do budoucna pravděpodobně omezeno.)Zdroj :cs.wikipedia.org. Takže holčičkám podávají jed ale není to trestné ?! Jakto ? jakto muže projít ty soutěže krásy ?! pár odkazu: magazin.libimseti.cz/lifestyle/8361-detske-souteze-krasy-plac-a-pretvarka?diskuze=1 ,www.vitalia.cz , uvedl jsem tu dva odkazy ale bohužel je toho víc a víc, nevím proč se to děje škoda že se to nedá zastavit ..jen když to vidím chce se mi brečet a mám na ty rodiče zlost ,...Britney v pořadu řekla, že ji píchání injekcí občas bolí a někdy si trochu popláče, ale že si na ně zvykla a vypadá po nich lépe. Na dotaz, jestli ví, proč je dostává, nejdřív odpověděla, že ne. Až po pobídnutí od matky dodala, že viděla, že má vrásky a nemyslí si, že by byly pěkné.
„Moje kamarádky si myslí, že je to skvělé, že všechnu tuhle péči mám, a chtějí být jako já. Každý večer se dívám, jestli nemám vrásky. A když nějaké vidím, chci další injekce,“ řekla Britney v rozhovoru pro The Sun. „A taky bych brzy chtěla operaci prsou a nosu, abych mohla být hvězda,“ tvrdila osmiletá dívka. Přitom je jasné že 8mi letá holčička v tomhle věku vrásky nemá no a ty prsa a nos no co dodat hruza bohužel jí takhle namluvila matka a ted už si myslí že je to správné..je mi líto tehle holčičky tak je mi líto ostatních holčiček Co to mají vlastně za dětství a život??