Hledám spřízněnou duši

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 141 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Hledám spřízněnou duši

Nový příspěvek od Tsu »

Ahoj, je mi 22 let a jsem z Prahy. To, co hledám, je vlastně otázka. Úplně nejraději bych zde našel slečnu ve věku 15-20 let. Ale ta šance, že na pedofilním webu najdu takovou, je velmi malá :D A teď se budu držet trochu při zemi a řeknu, že se rád seznámím s kýmkoliv. Člověk rád pozná nové lidi. Ať už jakéhokoliv pohlaví, věku i preference. Považuji se za hebefila. Ale těžko člověka zařazovat do nějakých škatulek. Tsu
([email protected])
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Hledám spřízněnou duši

Nový příspěvek od Kasz »

Tsu píše:... nejraději bych zde našel slečnu ve věku 15-20 let. Ale ta šance, že na pedofilním webu najdu takovou, je velmi malá :D
Ta pravděpodobnost není zas tak malá, na můj inzerát zde v minulosti zareagovaly 3 slečny, kterým v té době bylo 14 let. S tou poslední už nějakou dobu "chodím", a to jsem o skoro 20 let starší. Tak třeba ti to také vyjde, ty dokonce vzhledem k tvému věku můžeš hledat i na normálních seznamkách... Hodně štěstí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tsu
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tsu »

Děkuju, taky vám to přeju ;) *crazy*
Tsu
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tsu »

Možná bych mohl doplnit, že za tu dobu se stala drobná změna. Už je mi pár měsíců 23. Ale spíše to má čistě sobecký důvod procpat svůj inzerát do popředí :D :D :D
Tsu
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tsu »

Rok se s rokem sešel a je mi 24 let. Po krátkém, ale krásném vztahu jsem opět sám, takže izerát je opět aktuální. Chjo :D :D :D