Ahoj, je mi 22 let a jsem z Prahy. To, co hledám, je vlastně otázka. Úplně nejraději bych zde našel slečnu ve věku 15-20 let. Ale ta šance, že na pedofilním webu najdu takovou, je velmi malá A teď se budu držet trochu při zemi a řeknu, že se rád seznámím s kýmkoliv. Člověk rád pozná nové lidi. Ať už jakéhokoliv pohlaví, věku i preference. Považuji se za hebefila. Ale těžko člověka zařazovat do nějakých škatulek. Tsu
([email protected])
Hledám spřízněnou duši
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Hledám spřízněnou duši
Ta pravděpodobnost není zas tak malá, na můj inzerát zde v minulosti zareagovaly 3 slečny, kterým v té době bylo 14 let. S tou poslední už nějakou dobu "chodím", a to jsem o skoro 20 let starší. Tak třeba ti to také vyjde, ty dokonce vzhledem k tvému věku můžeš hledat i na normálních seznamkách... Hodně štěstí.Tsu píše:... nejraději bych zde našel slečnu ve věku 15-20 let. Ale ta šance, že na pedofilním webu najdu takovou, je velmi malá
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
Možná bych mohl doplnit, že za tu dobu se stala drobná změna. Už je mi pár měsíců 23. Ale spíše to má čistě sobecký důvod procpat svůj inzerát do popředí
-
- Registrovaný uživatel
Rok se s rokem sešel a je mi 24 let. Po krátkém, ale krásném vztahu jsem opět sám, takže izerát je opět aktuální. Chjo