Zajímalo by mě, jak moc psychická přitažlivost ovlivnuje Vaši fyzickou přitažlivost a jak vůbec obecně vnímáte vztah mezi těmito přitažlivostmi.
Já to mám obecně vcelku zvláštní, když vezmu jen fyzickou přitažlivost, tak by preference byla o něco níž než uvádím, fyzicky mě rozhodně zaujme desetiletý-jedenáctiletý víc než osmnáctiletý. Nicméně psychická přitažlivost je úplně jinde, tam mi v naprosté většině vůbec děti z mého preferenčního věku nesedí (výjímky jsou). Když si například vezmu i své minulé lásky, tak jsem zjistil, že to na čem to mé zamilování stálo, byla především a výhradně charakter a chování těch kluků, bez toho bych se zamilovat nedokázal. Pokud bych necítil šanci na to s tím klukem sdílet téměř vše(což by ve věku 11-13,14) opravdu moc nešlo, tak by zamilování nemělo šanci. Přitom po fyzické stránce by to zamilování bylo o hodně jednoduší u těch mladších.
Takže i když mám (i podle ppg) částečně pedofilní preferenci po fyzické stránce, tak po psychické to začíná tak nejdřív v 14 letech. Těžko určit přesně, myslím, že se může najít i výjimka. I proto z mého pohledu tvrdím, že láska dospělého a menšího dítěte bude vždy jiná než dvou dospělých či dospívajících lidí, protože součásti lásky a zamilování je sdílení běžných lidských problémů, přátelství, naprostá důvěra a ta jednoduše s dítětem na této úrovni není a nebude nikdy možná.
Jak to vnímáte Vy?