POHNUTÉ OSUDY: Hvězdná Naďa Urbánková si životem nese trauma znásilnění otcem
Jako malá prožila traumatický zážitek, s nímž se pak roky vyrovnávala. Smutnou událost ze svého dětství odhalila známá česká zpěvačka, herečka a moderátorka v knize s titulem A příště lépe od Dušana Spáčila, která vyšla v roce 2011. Svěřila se v ní, že ji znásilnil vlastní otec.
„Jednou mě táta vzal nahoru na půdu. Sedl si tam na židli a řekl mi: ‚Pojď sem a posaď se na mě.‘ A prostě mě znásilnil,“ píše v knize. „Vůbec jsem tehdy nevěděla, co se děje. Hrozně to bolelo. Ani do tváře jsem mu neviděla, seděla jsem k němu zády. Začala jsem nejdřív plakat a pak strašně moc křičet. Tak, až se vyděsil a nechal toho. Nakonec jsem vylítla, utíkala pryč. On na mě řval, že jestli to někomu řeknu, tak mě zabije,“ pokračuje ve vyprávění zpěvačka, jejíž otec byl tehdy v invalidním důchodu a trávil celé dny doma. Brzy po incidentu zemřel.
Co se tehdy na půdě odehrálo, se jí pak podařilo úplně vytěsnit z hlavy. Že k něčemu takovému došlo a co se tehdy vlastně stalo, si uvědomila až o několik let později, když dospívala. „Až tehdy mi totiž v celé hrůze došlo, co mi to udělal a co jsem tenkrát, ve svých devíti letech, nechápala,“ dodává. Tato událost a to, že si na ni vzpomněla, pak ovlivnily její následné vztahy s muži, se kterými odmítala mít jakýkoliv fyzický kontakt.
Naďa Urbánková si životem nese trauma znásilnění otcem
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
- Dostal: 1 poděkování