Chlapec přežil useknutí hlavy! Neuvěříte, čím... (iPrima.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Chlapec přežil useknutí hlavy! Neuvěříte, čím... (iPrima.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

FOTO: Chlapec přežil useknutí hlavy! Neuvěříte, čím lékaři spojili obratle dohromady… (iPrima.cz)

Teprve šestnáctiměsíční Jaxon jel v autě se svou matkou a devítiletou sestrou, když do nich narazil jiný vůz rychlostí 112 km/h. Obě děti to odnesly zraněními, Jaxon obzvlášť vážným. Lékaři to nazývají „vnitřní dekapitací“. Hlava mu tedy sice zůstala, ale obratle se oddělily…

Jaxona převezli helikoptérou do nemocnice a začali šestihodinovou operaci. Při ní lékaři spojili obratle v krční páteři malého chlapce kusem drátu a částí žebra, které Jaxonovi odebrali! Aktuálně má Jaxon hlavu zafixovanou v rámu a uzdravuje se. Většina dětí, a hádáme, že i dospělých, by něco takového nepřežila, ale Jaxon to zvládl.

Jeho sestra se už taky uzdravuje a vypadá to, že případ bude mít šťastné finále. Mezitím se v Austrálii, kde k nehodě došlo, zvedla vlna odporu proti mírným zákonům vůči bezohledným jezdcům. Lidé podepisují petici za zpřísnění zákonů.

Obrázek

Přímý odkaz a zdroj: http://style.iprima.cz/kuriozity/foto-chlapec-prezil-useknuti-hlavy-neuverite-cim-lekari-spojili-obratle-dohromady#null

Obrázek

Přímý odkaz a zdroj: http://style.iprima.cz/kuriozity/foto-chlapec-prezil-useknuti-hlavy-neuverite-cim-lekari-spojili-obratle-dohromady#null
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Chlapec přežil useknutí hlavy! Neuvěříte, čím... (iPrima

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ano, možná je to zajímavá zpráva, těch jsou ostatně denně desítky. I o dětech.
Marco, děkuji ti za to, že nás zpravuješ i o takovýchto zajímavostech, přesto se skromně domnívám, že na pedofilním fóru by člověk čekal spíše jiné informace.

Víš, šokuje mě hlavně ten hloupoučký nadpis - že prý "useknutí hlavy". Evidentní blbost.
Zařadil jsi to do Reakcí na média, ale nevím, jak bych na to smysluplně reagoval. Spíše bych to dal do Problematiky dětí, protože vytváření takovýchto senzací kolem dětí je jistým problémem.

Marco, nezlob se, že ti do toho takto píši, nic proti tobě. Spíše jsem měl potřebu vyjádřit svůj postoj k bulvárnímu tisku.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Možná je to bulvár, ale o to mi ani moc nejde. Nadpis je samozřejmě zveličený, je to prostě nadpis, co má přitáhnout lidi. Dávám sem články, které mě něčím "zasáhnou", a o které se chci podělit. Konec konců, jsem pedofil. A tak, když podobné články o dětech čtu, tak taky něco pociťuji. (Hlavně, když jde o takového milého chlapce, jaký mi na fotkách přijde.)

A co bys chtěl na pedofilní fórum dávat, když ne články a věci o dětech...? :)

Pokud někomu tyto články vadí, má možnost se vyjádřit vždy. Ale nevidím důvod, proč by měly vadit. Konec konců, když se mu to číst nechce, tak ani nemusí. Já taky dost článků jen projedu pohledem a zavírám, některé příspěvky nečtu vůbec a jen je odklikávám. Ale to neznamená, že by se tady neměly vyskytovat. Každý má chuť číst něco jiného, to ať si vybere on sám. :)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Chlapec měl úraz páteře, nikoli useknutou hlavu (a měl kliku že neměl poškozenou míchu). I když existují pokusy na zvířatech kdy přišili celou hlavu jinému zvířeti a obě hlavy nějakou dobu žily a plánují takovou transplantaci provést na člověku. Useknutí hlavy = okamžitá smrt...