Zdravím,jsem tu nový i když tento web už znám delší dobu.
Jsem pedofil a líbí se mi holčičky a dívky od pěti let nahoru, ale líbí se mi i dívky a ženy nad 18 let. Mám ženu a dvě dcery.
Vždy jsem se bohužel bál sem registrovat a cokoliv řešit. Bohužel jsem se nebál řešit a povídat si s různými lidmi na různých webech a také vyvýjet různé nelegální aktivity, za ktré jsem bohužel momentálně šetřen PČR na svobodě. Fyzicky jsem nikomu neublížil ani nikoho nezneužil, veškeré moje aktivity a fantazie se vždy týkali internetu.
Mím hlavním cílem je zachovat rodinu a abych ji ještě víc neublížil.
Pozdrav od nováčka
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Pozdrav od nováčka
Milý Susinko. Máš přímo sexy jméno.
Vítám tě na našem fóru. Věřím, že zde najdeš mnoho cenných informací a případnou podporu od ostatních členů.
Zajímalo by mě, jak staré dívky se ti líbí nejvíce. Máš široký preferenční interval, zajímal by mě vrchol. Z toho potom můžeme vyvozovat, zda jsi nevyhraněný pedofil nebo spíše jen gynekofil s jistými pedofilními sklony. Kdo se vyskytuje ve tvých sexuálních představách nejčastěji nebo s kým bys měl sex, pokud bys dal stranou jakékoliv morální či mentální zábrany a ani partnerku by to nikterak neohrozilo a nepoškodilo?
Jistě by pro nás bylo cenné, kdybys více naznačil, co jsi provedl na internetu...
Každopádně přeji bezpečí a harmonii celé tvé rodině.
Plyšáček
Vítám tě na našem fóru. Věřím, že zde najdeš mnoho cenných informací a případnou podporu od ostatních členů.
Zajímalo by mě, jak staré dívky se ti líbí nejvíce. Máš široký preferenční interval, zajímal by mě vrchol. Z toho potom můžeme vyvozovat, zda jsi nevyhraněný pedofil nebo spíše jen gynekofil s jistými pedofilními sklony. Kdo se vyskytuje ve tvých sexuálních představách nejčastěji nebo s kým bys měl sex, pokud bys dal stranou jakékoliv morální či mentální zábrany a ani partnerku by to nikterak neohrozilo a nepoškodilo?
Jistě by pro nás bylo cenné, kdybys více naznačil, co jsi provedl na internetu...
Každopádně přeji bezpečí a harmonii celé tvé rodině.
Plyšáček
-
- Registrovaný uživatel
Díky za lichotku, je to pouze nick, jmenuji se Míla.
Vždy když jsem psal o věku který se mi líbí, uváděl jsem 5-15, s tím že 8-12 je "best". Ale poslední dobou jsem se zaměřoval hlavně na dívky 12-15. Také pro mě není problém dívat se nebo mít sex s jakoukoli dívkou či ženou nad 18 let (ten sex myšleno kdybych neměl manželku).
Mé aktivity na internetu : stahování sérií fotek a videí, přeposílání linků , komunikace s nezletilími ať už přímo nebo pomocí "fejk" účtů (dívek i kluků) rád sem si s nima psal ...ale ... snaha získat od nich intimní fotky tam byla taky.
Vždy když jsem psal o věku který se mi líbí, uváděl jsem 5-15, s tím že 8-12 je "best". Ale poslední dobou jsem se zaměřoval hlavně na dívky 12-15. Také pro mě není problém dívat se nebo mít sex s jakoukoli dívkou či ženou nad 18 let (ten sex myšleno kdybych neměl manželku).
Mé aktivity na internetu : stahování sérií fotek a videí, přeposílání linků , komunikace s nezletilími ať už přímo nebo pomocí "fejk" účtů (dívek i kluků) rád sem si s nima psal ...ale ... snaha získat od nich intimní fotky tam byla taky.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Ahoj, i mě přitahují děti i dospělé ženy, i já jsem bohužel na internetu dělal co jsem neměl a byl jsem vyšetřován a souzen. Myslím, že si toho budeme mít hodně co říct. Drž se, a neboj, pokud je to tvůj první prohřešek a nedělal jsi nic extrémně hrozného, pak i případný trest bude mírný. Teď po víc jak roce, od doby, kdy na mě přišli, tak jsem vlastně za to rád, dalo mi to odvahu o problému mluvit, řešit svůj život a udělalo to že mne lepšího člověka, a dodalo mi to nové kamarády odsud.
Děkuji
-
- Registrovaný uživatel
Díky 
Toho co jsem viděl a měl a napsal bylo bohužel opravdu hodně. Vždy jsem si myslel ... na mě přece nemůžou přijít... ale už je to tu.
Mám za sebou měsíc.... , zatím si zvykám na to, že jsem sám sobě i těm komu jsem se svěřil že jsem si přiznal že jsem padofil.
Chtěl bych se s tím naučit žít, naučit ovládat svoje pudy (protože když človek ví kde hledat, je to moc těžké se udržet aby člověk nehledal) ale hlavně chci, jak jsem již psal víše neztratit rodinu.

Toho co jsem viděl a měl a napsal bylo bohužel opravdu hodně. Vždy jsem si myslel ... na mě přece nemůžou přijít... ale už je to tu.
Mám za sebou měsíc.... , zatím si zvykám na to, že jsem sám sobě i těm komu jsem se svěřil že jsem si přiznal že jsem padofil.
Chtěl bych se s tím naučit žít, naučit ovládat svoje pudy (protože když človek ví kde hledat, je to moc těžké se udržet aby člověk nehledal) ale hlavně chci, jak jsem již psal víše neztratit rodinu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Ahoj Susinko,
vítám tě mezi námi v komunitě, snad se ti tady bude aspoň trochu líbit.
Přeji příjemný podzim a hodně štěstí,
Marco F.
vítám tě mezi námi v komunitě, snad se ti tady bude aspoň trochu líbit.

Přeji příjemný podzim a hodně štěstí,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community