Žádost o smazání mého účtu a profilu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Žádost o smazání mého účtu a profilu
Ahoj,
Žádám vás bez udání důvodu smazat můj profil jak zde na Fóru, tak i na chatu. Na chatu jsem se přejmenoval na SMAZAT tak mi prosím smažte učet.
Jelikož mi přišla SZ nová pravidla, tak lhůta na smazání přezdívek zde na fóru a na chatu je v případech, když je člověk emocionálně rozrušený 3 měsíce. Jelikož já jsem člověk klidný a mám teď chladnou hlavu a jsem 100% jistý, že sem již chodit nebudu z čistě osobních důvodů, můžete mi smazat přezdívku hned bez zbytečných prodlev jak na fóru tak na chatu.
Co se týče obsahů a příspěvků, nepožaduji, aby byly smazány, je to vaše, tudíž si s tím dělejte co chcete.
Děkuji vám všem za fajn pokec a čtení deníků a všeho ostatního, co s tímhle projektem souvisí.
Následně mi dovolte popřát vám, netrestancům, aby jste nezavdali změnám ve svém chování a aby jste nedopadli jako já.. ve vazbě, v léčebně. Snažte ovládat své impulsy, protože stejně se na všechno dřív nebo později přijde, ať jste sebelepší.
Já si již vaše příspěvky nepřečtu, a ani nechci nic číst už tady na tomhle serveru, byť je to fajn projekt a věřím, že pomůže nejednomu člověku.
Mějte se tu hezky. Jestli ta 3 měsíční lhůta je nutná, tak klidně, ale nic to nezmění. Takže klidně mi to smažte, ale já tu jsem naposledy. Mažu si historii, smazal jsem si i oznámení na SZ a na jakékoliv notifikace.
Mějte se tu, sbohem
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Smazání mého účtu a profilu - Fíla
Tak to si asi nepřečteš ani tuhle zprávu. Každopádně dík za tvoje články a příspěvky o léčbě a všem okolo, mazat je určitě nebudeme. Ani tvůj účet by se nemusel mazat — můžeš sem prostě přestat chodit. Ale jak myslíš. Dík, že ses aspoň rozloučil a neodcházíš ve zlém.Fíla píše:smazal jsem si i oznámení na SZ a na jakékoliv notifikace.