Ano, Marco, máme opravdu jiný názor.
Marco Freeman píše:Jak je člověk pedofil, tak ono už je jedno, jestli je na maličké holčičky nebo chlapečky, tak či tak je na tom stejně, jen vidí krásu trochu někde jinde.
Asi k této problematice založím speciální téma, jelikož je to hodně zajímavá záležitost.
GL mohou mít kolem sebe desítky platonicky zamilovaných holčiček a toto láskyplné teplo je může emocionálně vyživovat, zatímco chlapeček zamilovaný erotickým způsobem do muže je šílenost. BL si musí většinou vystačit s kamarádským vztahem, zatímco GL mohou hrát hru na krále a princezny. Raději krále, než prince.
Marco Freeman píše:Já bych řekl, že je jedno, jestli daný člověk zneužije holčičku nebo chlapce... spíš jde o způsob zneužití daného dítěte, záleží také na věku dítěte.
Ano, jde o způsob zneužití. A Plyšáček jde ve svém tvrzení tak daleko, že prosazuje myšlenku, že jisté formy zneužití nejsou zneužitím v pravém slova smyslu, ale něčím jiným, zatím ne přesně pojmenovaným. I tak je to trestné, i tak to může ubližovat, ale není to zkrátka zneužití. Možná zneužití nevědomosti, možná zneužití touhy, ale ne zneužití dítěte nebo těla dítěte.
A znovu. Budeme-li vycházet z toho, že většina dětí je orientována dle plánu stvoření heterosexuálně, pak zneužití děvčátka mužem bude mít pro děvče jiné důsledky, než když je zneužit mužem chlapec. Některé dívky to mohou brát dokonce jako splnění jejich nejniternějších přání a tužeb, jako zaučení zkušeným milovníkem, ale chlapec? Pokud není gay?
asce píše:Takže to na mě dělá dojem, jako by jsi byl ta dvanáctiletá dívka zrovna ty - prostě provokatér.
Asce, já zase mohu mít "dojem", že byl ten kupující a že jeho dvacetiletá kamarádka zprostředkovávala kontakt.
Ale jen shakecz ví, jak to bylo. Ale také mi přijde, že mu jde spíše o rozšíření obzorů a nalezení efektivnějších způsobů internetového slídičství.
Pro mne osobně je toto naprosto nezajímavá aktivita a nechápu, proč bych měl chtít fotku nějakého dívčího genitálu. Navíc ty, které by mě nejvíce zajímaly, ještě neumí ani fotit nebo pustit počítač.