Předávám zde prosbu od Karla Žáka, který momentálně připravuje diplomovou práci na téma "Život a pocity nekriminálních pedofilů":
Ahoj kluci (případně i holky :-),
finišuji s přípravou diplomové práce a rozhodl jsem se, že Vás oslovím se svým dotazníkem. Jedná se o kvantitativní výzkum vztahující se k tématu mé diplomové práce "Život a pocity nekriminálních pedofilů." Budete-li mít čas a chuť udělat něco nejen pro Vaši komunitu, byl bych velmi rád, kdyby jste nejpozději do 31.3.2012 dotazník vyplnili. Dotazník obsahuje celkem 134 otázek. Byl bych rád, kdyby se sešlo víc lidí. Někteří z Vás jej už v podstatě vyplnili se mnou při osobním setkání, nicméně došlo k úpravě některých otázek a přepsání otázek do formuláře od Googlu, který mi umožní efektivně zpracovat statistku, takže bych poprosil i Vás o jeho vyplnění. Kdybyste měli zájem o Vaše odpovědi z osobního dotazování, abyste si trochu ulehčili přemýšlení při vyplňování dotazníku v Googlu, napište mi na email.
Jedná se o kvantitativní výzkum (tedy výzkum, u kterého je důležité získat data od co největšího počtu respondentů), byl bych tedy rád, kdyby se Vašich odpovědí sešlo co nejvíce.
Odkaz na odpovědní formulář je zde:
https://docs.google.com/a/kazaweb.cz/spreadsheet/viewform?formkey=dE9BNllrVVBvUnF4TG1LUlFPamp1WEE6MQ
Předem moc děkuji.
Karel Žák, email: [email protected]
Dotazník Karla Žáka - výzva k účasti v kvantitativním výzkumu
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 753 poděkování
Dotazník Karla Žáka - výzva k účasti v kvantitativním výzkumu
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Re: Dotazník Karla Žáka -výzva k účasti v kvantitativním výz
Tak som sa s tým dotazníkom trochu popasoval. Bol celkom zaujímavý a už teraz sa teším na Karlovu prácu.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Třeba Karla klepne pepka z toho, jaký jsme všichni úchylové, a přestane se s náma kamarádit 

Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Nový člen
- ve věku od: 10
- ve věku do: 14
Chtěl bych Vás požádat o zaslání kontaktu na vedoucího a oponenta diplomové práce pana Karla Žáka, jehož dotazník se zde objevil. Děkuji za ochotu.
Aj by som to vyplnil, keby nebolo povinné pole prezývka a mail. Je tam strašne mnoho identifikačných údajov. Nie že by som neveril Karlovi Žákovi. Neverím Googlu....
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3685 poděkování
Nikdo tě nenutí do těchto polí psát zcela pravdivé údaje (ještě tam chybí bydliště a rodné čísloNávštěvník píše:Aj by som to vyplnil, keby nebolo povinné pole prezývka a mail. Je tam strašne mnoho identifikačných údajov. Nie že by som neveril Karlovi Žákovi. Neverím Googlu....

Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 291 poděkování
Zvládl jsem to za hodinu a půl, ale bylo to hektické. Chci se zde veřejně omluvit Karlovi, že jsem se více nerozepsal a pár otázek úplně přeskočil, bohužel teď nemám moc příležitostí být na internetu a musel jsem tedy spěchat.
Pro ostatní ještě dodám, že Karla Žáka znám osobně, již dříve jsem s ním spolupracoval a třeba spolupráce na jeho předchozí (bakalářské) práci byla pro mě velmi příjemná a kladná. Považuji ho za důvěryhodnou osobu a nebál bych se mu s dotazníkem pomoci - je to pro dobrou věc.
Pro ostatní ještě dodám, že Karla Žáka znám osobně, již dříve jsem s ním spolupracoval a třeba spolupráce na jeho předchozí (bakalářské) práci byla pro mě velmi příjemná a kladná. Považuji ho za důvěryhodnou osobu a nebál bych se mu s dotazníkem pomoci - je to pro dobrou věc.