Dotazník Karla Žáka - výzva k účasti v kvantitativním výzkumu

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 753 poděkování

Dotazník Karla Žáka - výzva k účasti v kvantitativním výzkumu

Nový příspěvek od Fx100d »

Předávám zde prosbu od Karla Žáka, který momentálně připravuje diplomovou práci na téma "Život a pocity nekriminálních pedofilů":

Ahoj kluci (případně i holky :-),
finišuji s přípravou diplomové práce a rozhodl jsem se, že Vás oslovím se svým dotazníkem. Jedná se o kvantitativní výzkum vztahující se k tématu mé diplomové práce "Život a pocity nekriminálních pedofilů." Budete-li mít čas a chuť udělat něco nejen pro Vaši komunitu, byl bych velmi rád, kdyby jste nejpozději do 31.3.2012 dotazník vyplnili. Dotazník obsahuje celkem 134 otázek. Byl bych rád, kdyby se sešlo víc lidí. Někteří z Vás jej už v podstatě vyplnili se mnou při osobním setkání, nicméně došlo k úpravě některých otázek a přepsání otázek do formuláře od Googlu, který mi umožní efektivně zpracovat statistku, takže bych poprosil i Vás o jeho vyplnění. Kdybyste měli zájem o Vaše odpovědi z osobního dotazování, abyste si trochu ulehčili přemýšlení při vyplňování dotazníku v Googlu, napište mi na email.

Jedná se o kvantitativní výzkum (tedy výzkum, u kterého je důležité získat data od co největšího počtu respondentů), byl bych tedy rád, kdyby se Vašich odpovědí sešlo co nejvíce.

Odkaz na odpovědní formulář je zde:
https://docs.google.com/a/kazaweb.cz/spreadsheet/viewform?formkey=dE9BNllrVVBvUnF4TG1LUlFPamp1WEE6MQ

Předem moc děkuji.

Karel Žák, email: [email protected]
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
VANAX
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Dotazník Karla Žáka -výzva k účasti v kvantitativním výz

Nový příspěvek od VANAX »

Tak som sa s tým dotazníkom trochu popasoval. Bol celkom zaujímavý a už teraz sa teším na Karlovu prácu.
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Třeba Karla klepne pepka z toho, jaký jsme všichni úchylové, a přestane se s náma kamarádit :D
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
copak
Nový člen
ve věku od: 10
ve věku do: 14

Nový příspěvek od copak »

Chtěl bych Vás požádat o zaslání kontaktu na vedoucího a oponenta diplomové práce pana Karla Žáka, jehož dotazník se zde objevil. Děkuji za ochotu.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Aj by som to vyplnil, keby nebolo povinné pole prezývka a mail. Je tam strašne mnoho identifikačných údajov. Nie že by som neveril Karlovi Žákovi. Neverím Googlu....
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Návštěvník píše:Aj by som to vyplnil, keby nebolo povinné pole prezývka a mail. Je tam strašne mnoho identifikačných údajov. Nie že by som neveril Karlovi Žákovi. Neverím Googlu....
Nikdo tě nenutí do těchto polí psát zcela pravdivé údaje (ještě tam chybí bydliště a rodné číslo *girl_sigh* )... Že je pole povinné neznamená, že Google odmítne ve vyplňování formuláře pokračovat, pokud napíšeš jinou přezdívku, atd.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 291 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Zvládl jsem to za hodinu a půl, ale bylo to hektické. Chci se zde veřejně omluvit Karlovi, že jsem se více nerozepsal a pár otázek úplně přeskočil, bohužel teď nemám moc příležitostí být na internetu a musel jsem tedy spěchat.

Pro ostatní ještě dodám, že Karla Žáka znám osobně, již dříve jsem s ním spolupracoval a třeba spolupráce na jeho předchozí (bakalářské) práci byla pro mě velmi příjemná a kladná. Považuji ho za důvěryhodnou osobu a nebál bych se mu s dotazníkem pomoci - je to pro dobrou věc.