Já jsem prakticky žádnou erekci necítil, 20 sekund mi na vzrušení nestačí, ale prý jsem nějaké reakce měl.
O výsledcích si prý popovídáme příště.

Pokud má ještě někdo zájem, pište a můžete se přihlásit.
Mně pan doktor napsal - prý zval na čtvrtek vícero lidí, jenže já jsem neotevřel svůj tdnkovskej mail až dodneška, takže jsem to propásl. Nevím, kolik z Vás ve čtvrtek dorazilo, a jestli bude stát o další "respondenty"Kasz píše:Mám zájem neustále, ale zatím mi žádná odpověď na email, který jsem posílal předchozí měsíc, nepřišla.
EDIT: Ještě jsem si vzpomněl na jeden problémek. Můj úkol byl si s osobou na fotce představovat sexuální aktivitu, což byl u nekutíků docela problémMyš píše:Byl jsem z toho docela nervózní, nakonec to ale probíhalo hladce. Pan doktor Trojan se choval velmi příjemně a samotné vyšetření proběhlo hladce. Asi jediné, co mě na vyšetření trošku mrzelo, bylo to, že kutíků tam byla jenom cca čtvrtina a měl jsem na ně jenom 30 sekundNebyl jsem úplně zvyklý hned v myšlenkách skočit na nějakou sexuální aktivitu, mé představy obvykle začínají, ještě když je kutík oblečený, takže u prvních dvou obrázků jsem moc nestíhal reagovat. Některé obrázky nic moc, některé zase super, o jeden bych si nejradši řekl
Řekl bych, že právě z toho důvodu jsi měl na každou fotku jen 30 sekund :0)Myš píše: ale čím více jsem se snažil, tím více se mi při té aktivitě jako obranná reakce vynořovali představy s kutíkemT