Ahojky od novacka

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Jsemnaholcicky
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 6
Výkřik do tmy: Je tezke prekonavat neco s cim se narodis
Dal: 1 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Ahojky od novacka

Nový příspěvek od Jsemnaholcicky »

Ahojky jsem novej. Jsem na holcicky do 6let. Jsem na svuj problem cely zivot sam a je to moc tezke. Skousim to zde a doufam ze mi tahle komunita pomuze s tim nejak fungovat.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Ahojky od novacka

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ahoj Jsemnaholcicky (nebo Jsesnaholcicky, Jsemnaholcicko?).
Vítám tě srdečně v naší milé komunitce. Obvykle nemám rád jména, která se dají těžce vyslovovat, není jasné, jak se vyslovují nebo se nedají skloňovat. Ale tvá přezdívka mě pobavila.
Vyloženě jsem nadšen z tvého preferenčního intervalu do šesti let. Já mám rád holčičky od 1 do 9, ale nejraději se stýkám se 3-6. Proto je učím.
Bylo by možná dobré, kdybys o sobě napsal ještě trochu více, abychom věděli, co jsi zač. Přibližný věk ap.
Těším se, že se zde budeme potkávat a vzájemně se poznávat a podporovat.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj,

vítám tě tady mezi námi v komunitě.

Mám to lehce podobné jako ty, jsem na děti od jednoho do sedmi let, s tím rozdílem, že jsem ale na chlapečky. Existují i mladší a starší výjimky, které se mi líbí, ale je jich ohromné minimum. A obecně nejužší preferovaný věk mám 3 - 6 let, což je věk, kdy jsou pro mě děti úplně nejpřitažlivější.

Když to člověk o sobě zjistí, to, že je na děti, nastává mu velmi těžké období. Nejen proto, že - jak píšeš - obvykle je na to sám. A jen tak někomu se s tímto problémem svěřit nejde. A ze začátku máš ještě větší strach.

Jsem rád, že jsi přišel, myslím, že by ti kontakt s ostatními pedofily mohl prospět. Určité sdílení pocitů, jak se se svou orientací srovnávali.

Obecně, co bych ti poradil? Nejlepší asi bude, když se s tím vyrovnáš. Je třeba brát v úvahu, že i když si to člověk třeba nevybral, tak se to nezmění. Je třeba se tomu nějak uzpůsobit, přijmout to, že bohužel (u mě je to již bohudík - třeba k této fázi taky jednou dospěješ :) ) pedofil jsi. Ale to neznamená, že nemůžeš být nějak šťastný. Naopak, najdou se zde lidé, které pedofilie naopak vnitřně uspokojuje, kteří nacházejí krásu v tom, kde ji ostatní moc nevidí, kteří to vše berou pozitivně. :)

Třeba já. :) Já to již beru velmi pozitivně, i když ještě před rokem jsem to viděl jako hřebík do rakve. Pevně věřím, že ti ČEPEK a jeho členové dokážou ukázat i světlou stránku toho všeho, a jak říkáš, naučí tě "s tím nějak fungovat".

Obecně platí hlavně jedno základní pravidlo, kterou tady "vsouváme" každému nováčkovi - a to je to, že nesmí dětem ublížit. A to třeba tím, že by je zneužil. A to je třeba brát v úvahu to, že i dobrovolné zneužití dítěti ublížit může. Protože jenom třeba ta myšlenka, že dětem neubližuji, ale pomáhám jim, že kvůli mě na jejich tvářích panují úsměvy, ne slzy... To je přece taky to pozitivní, co mě vede k tomu žít dál, to, proč žiji spokojeně. To, proč dokážu fungovat. :)

Hodně štěstí. Ať se ti tady líbí. :)

Měj se pěkně,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jsemnaholcicky
Nový člen
ve věku do: 6
Výkřik do tmy: Je tezke prekonavat neco s cim se narodis
Dal: 1 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Nový příspěvek od Jsemnaholcicky »

Je mi 28let. O sve orientaci vim uz od doby kdy me zacal zajimat sexualni zivot. Jinak jsem Tom
asce
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

Také tě vítám v klubu vyvolených. Napsal jsi toho o sobě příliš málo, než abych mohl zareagovat nějakou hlubší myšlenkou (blafuji - žádnou takovou nemám). No, ale fakt bys mohl připsat něco více. Dostali jsme dar, kterým můžeme velice prospět (o tom veřejnost moc nemluví), anebo také uškodit (což se zase ve sdělovacích prostředcích omílá až do omrzení). Takže neváhej se nám svěřit - jsme tu vzájemně všichni pro všechny.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj.
Ako už v podstate napísal Marco, vyrovnanie sa so svojím údelom prichádza často práve tak, že s tým, čo Ti je raz dané, sa nesnažíš bojovať, ale prijať to a dať tomu prijateľné miesto vo svojom živote. K tomu môže pomôcť práve možnosť kontaktu s ľuďmi, ktorí sa snažia o to isté. Jednoducho neprijať cestu, ktorú Ti nalinkovala verejná mienka, médiá a väčšinová spoločnosť, ale nájsť tú vlastnú, na ktorej sa budeš cítiť naozaj svoj.

Vítaj a cíť sa tu dobre. Som presvedčený, že ak budeš mať sám snahu, nájde sa tu množstvo ľudí, ktorí Ti v v tom radi pomôžu ;)