Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou rukou. Leváci jsou podle ní démoni (iPrima.cz)

Učitelka z amerického státu Oklahoma nutila v předškolním ročníku malého chlapce Zayde, který je levák, aby psal pravou rukou. Leváci jsou podle ni Satané a démoni.

Matka chlapečka si stěžovala vedení školy na neobvyklé praktiky místní učitelky, která nutila všechny své žáky, aby psali a kreslili pravou rukou.

„Zayde jednoho dne přišel domů a začal plakat, že je Satan. Když jsem se ho zeptala, proč takové hlouposti říká, pověděl mi, že to jsou slova jeho učitelky. Byla jsem v šoku. Takový člověk by se k dětem neměl přibližovat ani na sto metrů,“ řekla matka místním médiím.

Případ se nyní vyšetřuje, učitelka však stále děti vyučuje.

Bez komentáře k chování této učitelky...
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima

Nový příspěvek od Jednorozec »

No před xx lety bylo u nás zcela běžné, že se leváci předělávali na praváky. Pravd a dětem nikdo netvrdil že mají v sobě satana :0))
Nicméně ve výsledku se ukázalo že je to blbost (sám jsem to zažil u jednoho spolužáka na základce, hrabal tak že to šlo sotva přečíst a měl z toho "poruchu chování").
Ve výsledku ty děti nikdy nepsaly tak dobře jako svou dominantní rukou a měli z toho různé problémy s chováním (špatně se učily atd.)
Jen vyjímečně to dopadlo tak, že dítě umělo psát dobře oběma rukama, nebo pravou...
Forst Jan
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jako malého myslím, že to nikdo u mě moc neřešil. Dali mi tužku do pravé ruky a piš. No pravou píšu hrozně, ale protože jsem se tak učil a jsem zvyklí, tak levou píšu ještě hůř. Ale podle některých testů, bych měl být levák. I když já jsem spíš levej na obě ruce stejně :D
Děkuji
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Já to v tomto mám zvláštní, píšu a vždy jsem psal pravou, levou bych to nedal, ale podle všech různých testů, i dle toho, že mnohé věci dělám jen levou, jsem spíše levák. Každopádně snahy o přeučení se nedají ničím omluvit.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Hmm tak podle všeho je v populaci asi 12% leváků. Podle wiki dokonce "některé studie naznačují možnou korelaci leváctví s efebofilií a pedofilií. Jiné výzkumy naznačují možnou souvislost s homosexualitou". (to by mně zajímalo jaké) Schválně je tu vyšší než 12% výskyt leváků?
Založil bych na to tady anketu, kdybych věděl jak :0)
Taky je to prý částečně dědičné (to by pak byla částečně dědičná i pedofilie!).

Jo a mimochodem existují lidé co nemají dominantní ani jednu stranu a jdou "obourucí" i když jich asi mnoho nebude.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Ano ale ta nerozlišuje kdo hlasoval, jestli BL GL nebo nepedofil. Vytvořil jsem novou.