Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou rukou. Leváci jsou podle ní démoni (iPrima.cz)
Učitelka z amerického státu Oklahoma nutila v předškolním ročníku malého chlapce Zayde, který je levák, aby psal pravou rukou. Leváci jsou podle ni Satané a démoni.
Matka chlapečka si stěžovala vedení školy na neobvyklé praktiky místní učitelky, která nutila všechny své žáky, aby psali a kreslili pravou rukou.
„Zayde jednoho dne přišel domů a začal plakat, že je Satan. Když jsem se ho zeptala, proč takové hlouposti říká, pověděl mi, že to jsou slova jeho učitelky. Byla jsem v šoku. Takový člověk by se k dětem neměl přibližovat ani na sto metrů,“ řekla matka místním médiím.
Případ se nyní vyšetřuje, učitelka však stále děti vyučuje.
Bez komentáře k chování této učitelky...
Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima.cz)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Re: Učitelka z USA nutila leváky, aby psali pravou.. (iPrima
No před xx lety bylo u nás zcela běžné, že se leváci předělávali na praváky. Pravd a dětem nikdo netvrdil že mají v sobě satana :0))
Nicméně ve výsledku se ukázalo že je to blbost (sám jsem to zažil u jednoho spolužáka na základce, hrabal tak že to šlo sotva přečíst a měl z toho "poruchu chování").
Ve výsledku ty děti nikdy nepsaly tak dobře jako svou dominantní rukou a měli z toho různé problémy s chováním (špatně se učily atd.)
Jen vyjímečně to dopadlo tak, že dítě umělo psát dobře oběma rukama, nebo pravou...
Nicméně ve výsledku se ukázalo že je to blbost (sám jsem to zažil u jednoho spolužáka na základce, hrabal tak že to šlo sotva přečíst a měl z toho "poruchu chování").
Ve výsledku ty děti nikdy nepsaly tak dobře jako svou dominantní rukou a měli z toho různé problémy s chováním (špatně se učily atd.)
Jen vyjímečně to dopadlo tak, že dítě umělo psát dobře oběma rukama, nebo pravou...
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Jako malého myslím, že to nikdo u mě moc neřešil. Dali mi tužku do pravé ruky a piš. No pravou píšu hrozně, ale protože jsem se tak učil a jsem zvyklí, tak levou píšu ještě hůř. Ale podle některých testů, bych měl být levák. I když já jsem spíš levej na obě ruce stejně
Děkuji
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Já to v tomto mám zvláštní, píšu a vždy jsem psal pravou, levou bych to nedal, ale podle všech různých testů, i dle toho, že mnohé věci dělám jen levou, jsem spíše levák. Každopádně snahy o přeučení se nedají ničím omluvit.
-
- Registrovaný uživatel
Hmm tak podle všeho je v populaci asi 12% leváků. Podle wiki dokonce "některé studie naznačují možnou korelaci leváctví s efebofilií a pedofilií. Jiné výzkumy naznačují možnou souvislost s homosexualitou". (to by mně zajímalo jaké) Schválně je tu vyšší než 12% výskyt leváků?
Založil bych na to tady anketu, kdybych věděl jak :0)
Taky je to prý částečně dědičné (to by pak byla částečně dědičná i pedofilie!).
Jo a mimochodem existují lidé co nemají dominantní ani jednu stranu a jdou "obourucí" i když jich asi mnoho nebude.
Založil bych na to tady anketu, kdybych věděl jak :0)
Taky je to prý částečně dědičné (to by pak byla částečně dědičná i pedofilie!).
Jo a mimochodem existují lidé co nemají dominantní ani jednu stranu a jdou "obourucí" i když jich asi mnoho nebude.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Anketu o levorukosti na fóru máme: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=177
-
- Registrovaný uživatel
Ano ale ta nerozlišuje kdo hlasoval, jestli BL GL nebo nepedofil. Vytvořil jsem novou.