Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon! (iPrima.cz)
Jemma-Louise Roberts (13) náhle onemocněla. Lékař ji poslal domů s chybnou diagnózou. Domníval se, že ve škole chytla neškodný virus. Ona však umírala na otravu krve.
Pár hodin po návštěvě lékaře Jenna zemřela. Jednalo se o otravu krve způsobenou syndromem toxického šoku. Jedná se o onemocnění, které je často spjaté s používáním tamponu. Do těla se dostane infekce, ta přeroste v otavu krve, která může mít i fatální následky.
„Jemma měla vysokou horečku, průjem a ukrutné bolesti břicha. Když jsme dorazili za doktorem, řekl, že se nakazila virusem a za pár dní bude v pořádku. Nedožila se druhého rána,“ řekla matka mladé dívky, která nyní dělá vše proto, aby poukázala na nebezpečí používání tampónů.
Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)
To jsem blázen! Moje přítelkyně používají tampón, moje bývalá manželka používá tampón, moje dcery používají tampón, moje různé příbuzné či kamarádky se kterými zabíháme do těchto detailů, používají tampón, ale nikdy jsem o podobném případu neslyšel. Není to zas nějaká americká poblázněnost pro vytřískání peněz? Smrt 13 leté dívky je pro mou psychiku náročná záležitost. Takové dívky prostě nesmí umírat!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Beztak to bylo tak, že dotyčná na tampon zapomněla, a ten začal hnít a rozmnožovaly se v něm bakterie...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Nebo vytáhla pouze převážnou část tampónu a nevšimla si, že malá část zůstala na místě. Z té pak dostala tu otravu.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Aby člověk dostal otravu krve, musí se snad infekce dostat přímo do těla. A vagína i když je uvnitř tak je povrchem oddělená od zbytku těla. Otravu krve můžete ale dostat třeba ze zánětu zubu. Ten zánět musel být rozhodně horšího rázu než jen bakterie od tampónu. Tj. nějaké fyzické zranění do kterého se dostaly bakterie, nebo vřed atd..
Něco takového by ale lékař přehlédnout neměl..
Něco takového by ale lékař přehlédnout neměl..
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne čtvrtek 24. 9. 2015, 17:33:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Stačí drobná ranka a do krve se ti infekce může dostat víceméně jakoukoliv částí tvého těla.Jednorozec píše:Aby člověk dotal otravu krve, musí se snad infekce dostat přímo do těla. A vagína i když je uvnitř tak je povrchem oddělená od zbytku těla.
Děkuji
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Bohužel, ze smutného a velice vzácného případu se zase vyvozují dalekosáhlé důsledky.
Mimochodem, vtipný je starší (2011) článek na Novinkách. Titulek hlásá "Patnáctiletá dívka málem zemřela kvůli tampónu" přičemž v článku dále stojí "Asi polovina případů se ale děje právě u menstruujících dívek. Zdaleka ne všechny případy jsou ovšem spojeny s použitím tampónů, toxický šok se objevuje během menstruace stejně, i když se tampóny nepoužívají."
Mimochodem, vtipný je starší (2011) článek na Novinkách. Titulek hlásá "Patnáctiletá dívka málem zemřela kvůli tampónu" přičemž v článku dále stojí "Asi polovina případů se ale děje právě u menstruujících dívek. Zdaleka ne všechny případy jsou ovšem spojeny s použitím tampónů, toxický šok se objevuje během menstruace stejně, i když se tampóny nepoužívají."
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Drobná ranka rozhodně nestačí. Musí být zaprve zdroj infekce (zanícená rána či jiný zánět) a musí mít otevřenou cestu do krevního řečiště. Tj pokud by měla zranění ve vagíně a na tampónu byly bakterie tak by se jí to mohlo zanítit a bakterie dostat dál do krve ale to by jentak nepřehlédla (šířící se bolestivý zánět)...Forst Jan píše: Stačí drobná ranka a do krve se ti infekce může dostat víceméně jakoukoliv částí tvého těla.
Nejsem holka třeba by mi to nějaká vysvetlila lépe (že to třeba nemusí bolet ale to se mi nezdá).