Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon! (iPrima.cz)

Jemma-Louise Roberts (13) náhle onemocněla. Lékař ji poslal domů s chybnou diagnózou. Domníval se, že ve škole chytla neškodný virus. Ona však umírala na otravu krve.

Pár hodin po návštěvě lékaře Jenna zemřela. Jednalo se o otravu krve způsobenou syndromem toxického šoku. Jedná se o onemocnění, které je často spjaté s používáním tamponu. Do těla se dostane infekce, ta přeroste v otavu krve, která může mít i fatální následky.

„Jemma měla vysokou horečku, průjem a ukrutné bolesti břicha. Když jsme dorazili za doktorem, řekl, že se nakazila virusem a za pár dní bude v pořádku. Nedožila se druhého rána,“ řekla matka mladé dívky, která nyní dělá vše proto, aby poukázala na nebezpečí používání tampónů.

:(
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Mladá dívka zemřela poté, co použila tampon (iPrima.cz)

Nový příspěvek od asce »

To jsem blázen! Moje přítelkyně používají tampón, moje bývalá manželka používá tampón, moje dcery používají tampón, moje různé příbuzné či kamarádky se kterými zabíháme do těchto detailů, používají tampón, ale nikdy jsem o podobném případu neslyšel. Není to zas nějaká americká poblázněnost pro vytřískání peněz? Smrt 13 leté dívky je pro mou psychiku náročná záležitost. Takové dívky prostě nesmí umírat!
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Beztak to bylo tak, že dotyčná na tampon zapomněla, a ten začal hnít a rozmnožovaly se v něm bakterie...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Nebo vytáhla pouze převážnou část tampónu a nevšimla si, že malá část zůstala na místě. Z té pak dostala tu otravu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Aby člověk dostal otravu krve, musí se snad infekce dostat přímo do těla. A vagína i když je uvnitř tak je povrchem oddělená od zbytku těla. Otravu krve můžete ale dostat třeba ze zánětu zubu. Ten zánět musel být rozhodně horšího rázu než jen bakterie od tampónu. Tj. nějaké fyzické zranění do kterého se dostaly bakterie, nebo vřed atd..
Něco takového by ale lékař přehlédnout neměl..
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne čtvrtek 24. 9. 2015, 17:33:28, celkem upraveno 1 x.
Forst Jan
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Jednorozec píše:Aby člověk dotal otravu krve, musí se snad infekce dostat přímo do těla. A vagína i když je uvnitř tak je povrchem oddělená od zbytku těla.
Stačí drobná ranka a do krve se ti infekce může dostat víceméně jakoukoliv částí tvého těla.
Děkuji
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Bohužel, ze smutného a velice vzácného případu se zase vyvozují dalekosáhlé důsledky.

Mimochodem, vtipný je starší (2011) článek na Novinkách. Titulek hlásá "Patnáctiletá dívka málem zemřela kvůli tampónu" přičemž v článku dále stojí "Asi polovina případů se ale děje právě u menstruujících dívek. Zdaleka ne všechny případy jsou ovšem spojeny s použitím tampónů, toxický šok se objevuje během menstruace stejně, i když se tampóny nepoužívají." *out*
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Forst Jan píše: Stačí drobná ranka a do krve se ti infekce může dostat víceméně jakoukoliv částí tvého těla.
Drobná ranka rozhodně nestačí. Musí být zaprve zdroj infekce (zanícená rána či jiný zánět) a musí mít otevřenou cestu do krevního řečiště. Tj pokud by měla zranění ve vagíně a na tampónu byly bakterie tak by se jí to mohlo zanítit a bakterie dostat dál do krve ale to by jentak nepřehlédla (šířící se bolestivý zánět)...
Nejsem holka třeba by mi to nějaká vysvetlila lépe (že to třeba nemusí bolet ale to se mi nezdá).