Andy Olsen píše:Ještě jsem nad tím přemýšlel a dospěl jsem k závěru, že trpím asi jakousi paranoiou, kdy díky své orientaci cítím jisté obavy při jakékoliv interakci s dětmi.
Andy, podle toho, co jsi zatím na fórum napsal, mi přijdeš jako přiměřeně nenápadný a civilně se chovající pedofil.
Před časem jsi naznačoval, že se chystáš teď prodávat něco nového, extra speciálního pro holčičky, ale že to nemůžeš prozradit. Skoro mě láká to začít zjišťovat. Ale myslím, že pokud se nebude jednat (teď mi to prosím všichni odpusťte)..., tedy pokud nebudeš holčičkám prodávat malé vibrátorky, tak na sebe nikterak negativně neupozorníš. Někdy právě
snaha být co nejvíce nenápadným je to nejnápadnější. Ale na druhou stranu, příklad ze mě - viz.
Plyšové příhody, si také neber.
Andy Olsen píše:...existuje vlastně v rámci rodiny nějaká hranice, kdy je náklonnost k dítěti podezřelá?
Předně zauvažuj, zda by se ti po coming outu s rodiči neulevilo. Ale zvaž to sám. Neznám tvoji konkrétní situaci, tvé rodiče, co s tebou už zažili, jak ti důvěřují, ap.
Hlavně se zkus chovat zcela přirozeně. Tedy doufám, že tvojí přirozeností není divoká snaha skákat na holčičky...
I v normálních "slušných"

rodinách je naprosto běžné, že se jednotliví členové mazlí, pusinkují, lechtají... Vztahy mezi sourozenci i mezi bratranci a sestřenicemi jsou často nesmírně intimní - včetně osahávání ap. Ale jelikož ty jsi dospělý a tvá sestřenička je maličká, měl by ses k ní chovat spíše jako "strýček". A strýčkové by své neteře rozhodně neměli "dráždit", osahávat, líbat a kdesi cosi...
Pokud cítíš, že máš své chování zcela pod kontrolou a pokud necítíš nějaké tendence "sáhnout si jako omylem a ještě blíž a ještě hlouběji...", zkus se úplně uvolnit a hlavně se pořád nerozhlížej, co si
asi pomyslí okolí. Stejně nikdy nevíš, co si myslí, ale jen podvědomě prezentuješ svoji nejistotu a tím začínáš být podezřelý a nápadný.
Plyšový pohled na konkrétní situace:
Lepší je dávat jí neomezené množství pusinek, kolik sama bude chtít, než jí dát jednu vynucenou.
Lepší je mazlit se s ní a lechtat až do vypuštění dechu, pokud to bude její přání, než ji jednou nesměle pohladit, když to nebude čekat a nebude to vyplývat z kontextu situace.
Lepší je chovat si ji na klíně, až se budete oba červenat, než ji rychle z klína shodit v okamžiku, kdy k vám do místnosti někdo vejde.
Pokud by chtěla dělat něco, co bys vnímal jako vyloženě "sexuální", nepouštěj se do toho a raději změňte činnost. Mohla by si "o tebe" hodně ublížit a nikdy byste svůj vzájemný vztah už nedali dohromady.
A na závěr. Prosím, zkus s ní být více. Nějak nenápadně projev zájem vídat se častěji. My pedofilové můžeme být dětem velkým přínosem, pokud sledujeme jejich zájem a dokážeme ovládat svoji sexualitu. No rozhodně asi nebudeš tetě říkat:
"Já se chci vidět se svojí milovanou sestřeničkou, protože mi leze pořád do představ a myslím na ni i v posteli."
Nebo: "Mám pocit, že pro holčičky jsem jako stvořený, ale musím se to s nějakou nejdříve pořádně naučit."
Ale chybou, dle mého, by bylo i: "Já ji tak miluji, ona je tak sladká. Můžu s ní být sám? Třeba bych ji vzal do ZOO." V této poslední citaci bylo vše v podstatě v normě, jen to "můžu s ní být sám" bylo zbytečné a navíc.
Koukám, že jsem se do toho nějak zabral.

No, po takovýchto tématech jsem přímo lačný.

Tak promiňte, no.