Hra, při které nás rodiče nesmí vidět :)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: „Cestu za štěstím vám nejlépe ukáže malé děvčátko.“ — Lewis Carroll
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Hra, při které nás rodiče nesmí vidět :)
O víkendu jsem byl navštívit zas po skoro dvou týdnech svou čtyřletou (brzy už pětiletou) sestřenku. Převážnou většinu času spolu vždy trávíme tím, že hrajeme hry, které vymýšlí....některé trvají minutu, jiné hodinu. Nikdy mě nepřestane překvapovat svými úžasnými nápady, které se opravdu mohou zrodit je ve fantazii dítěte nebo pedofila
Abych se dostal k věci...seděli jsme v obýváku spolu s rodinou, kdy jsem se napůl věnoval dospělé části rodiny a napůl si hrál s malou. Pak mě najednou vzala za ruku a řekla, ať si a ní jdu zahrát jednu hru do pokojíčku. Tak jsem šel. U dveří mi řekla 'musíme být tady, aby nás neviděli'. V tu chvíli jsem začínal mít obavy, co vymyslela. Napadaly mě všeljaké věci od houpání na lustru, po hru na doktora. Už jsem přemýšlel, jak to utnu, když půjde opravdu o něco nevhodného. V tu chvíli jsem si i uvědomil, že za těch několik týdnů, co se stýkáme, jsem jí ještě asi nikdy na nic neřekl ne
...no, tak hra spočívala v tom, že jsme si sedli naproti sobě, oba jsme museli zavřít oči a poslepu se chytnout za ruce. A takhle asi 10x v různých polohách a vzdálenostech. Nejsrandovnější to bylo asi když jsme byli zády k sobě
Pak mi to ale vrtalo hlavou, samozřejmě šlo o naprosto nevinnou a pro mě neuvěřitelně milou a roztomilou hru. Ale ona z nějakého důvodu měla za to, že nás u téhle hry nesmí vidět dospělí. A to se mnou běžně před svou mamkou vymýšlí všeljaké kravinky, např. že si obarvíme vlasy moukou na bílo apod. Vážně jsem pak ale nad tím přemýšlel. Třeba nad tím, jestli je vůbec vhodné na takový nápad přistupovat. Jestli jsem jí neměl říct, že na té hře přece nic tajného není a že se můžeme klidně vrátit do obýváku. Z nějakého důvodu jí záleželo na tom, aby nás při téhle hře nikdo neviděl. Ten důvod může být tak roztomile holčičkovský, že nestojí za řešení, ale mě to zcela přirozeně zajímá a zajímá mě i váš názor na podobné situace. Jde o první holčinku v mém životě a rád bych se vyvaroval i malých chyb.
Krásný večer přeje Andy Olsen
Abych se dostal k věci...seděli jsme v obýváku spolu s rodinou, kdy jsem se napůl věnoval dospělé části rodiny a napůl si hrál s malou. Pak mě najednou vzala za ruku a řekla, ať si a ní jdu zahrát jednu hru do pokojíčku. Tak jsem šel. U dveří mi řekla 'musíme být tady, aby nás neviděli'. V tu chvíli jsem začínal mít obavy, co vymyslela. Napadaly mě všeljaké věci od houpání na lustru, po hru na doktora. Už jsem přemýšlel, jak to utnu, když půjde opravdu o něco nevhodného. V tu chvíli jsem si i uvědomil, že za těch několik týdnů, co se stýkáme, jsem jí ještě asi nikdy na nic neřekl ne
...no, tak hra spočívala v tom, že jsme si sedli naproti sobě, oba jsme museli zavřít oči a poslepu se chytnout za ruce. A takhle asi 10x v různých polohách a vzdálenostech. Nejsrandovnější to bylo asi když jsme byli zády k sobě
Pak mi to ale vrtalo hlavou, samozřejmě šlo o naprosto nevinnou a pro mě neuvěřitelně milou a roztomilou hru. Ale ona z nějakého důvodu měla za to, že nás u téhle hry nesmí vidět dospělí. A to se mnou běžně před svou mamkou vymýšlí všeljaké kravinky, např. že si obarvíme vlasy moukou na bílo apod. Vážně jsem pak ale nad tím přemýšlel. Třeba nad tím, jestli je vůbec vhodné na takový nápad přistupovat. Jestli jsem jí neměl říct, že na té hře přece nic tajného není a že se můžeme klidně vrátit do obýváku. Z nějakého důvodu jí záleželo na tom, aby nás při téhle hře nikdo neviděl. Ten důvod může být tak roztomile holčičkovský, že nestojí za řešení, ale mě to zcela přirozeně zajímá a zajímá mě i váš názor na podobné situace. Jde o první holčinku v mém životě a rád bych se vyvaroval i malých chyb.
Krásný večer přeje Andy Olsen
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Hra, při které nás rodiče nesmí vidět :)
Tvůj text mi připomněl, že jsem zažil úplně to stejné, mám to od roku 2003 na svých stránkách:
V paměti mi utkvěl následující zážitek z mých 17ti let. Byli jsme na návštěvě u známých. Tehdy u nich byla ještě další návštěva, nějaká rodina se dvěma malýma holkama (6 a 8 roků?) a jedním asi 13tiletým chalanem. Už si nepamatuju, jak jsem se s těma holkama seznámil, zvláště s tou starší. Ten chalan, když se přišla Lenka rodičů na něco zeptat, utrousil poznámku, že balím malé holky. Na to Lenka reagovala, že to je teda pěkná blbost. Byla pořád se mnou, pořád si se mnou povídala, vodila mě za ruku, dokonce mě zavedla do dětského pokoje a chtěla, abychom byli sami. Já jsem nechápal, tehdy jsem jí říkal, že to snad ani není třeba. Skoro bych řekl, že se do mě zamilovala (je zajímavé, když se dítě zamiluje do "dospělého" člověka, tak to nic zvláštního není…) Slíbila mi, že mi dá fotku, kterou na té návštěvě vyfotili na její přání a na které jsme jenom my dva. Tehdy jsem ale doopravdy nic nevnímal, nevěděl jsem, proč je mi s ní dobře. Pak jsme už museli odejít. Byl jsem z celé té návštěvy trochu vedle, nedával jsem tomu však nějakou větší důležitost, časem jsem na tuto událost úplně zapomněl. Plynul čas, a najednou mě před kostelem zdraví nějaká malá holka a říká: „Tady máš tu fotku“. Rozloučila se a odešla. V ruce mi zůstala obálka a byl jsem v mírném šoku. „Jakou fotku?“ Prý „tady máš TU fotku“, ale já jsem si žádné vědom nebyl. Podíval jsem se do obálky, vytáhl fotku a v tom jsem si vzpomněl na tu návštěvu a na to, že ona mi dokonce slíbila fotku. Myslela na to dokonce víc, než já, vždyť já jsem úplně zapomněl! Připadlo mi to tehdy krásné, jenže to bylo asi tak všechno. Dneska by to asi vypadalo úplně jinak. Teď zpětně mě akorát mrzí, že ta holka se ve mně jistým způsobem vzhlížela, ovšem já jsem si v podstatě vůbec, absolutně vůbec nebyl vědom její pozornosti (o tom jsme mimojiné o prázdninách mluvili s její babičkou). To mě moc mrzí. Mohla to být třeba moje kamarádka, ona chtěla mít takového kamaráda, ale svou indiferencí k ní jsem ji možná trochu zklamal. Dneska ani nevím, kde mi ta fotka doma leží.
Zdroj: http://kasz.sweb.cz/kasz/pribeh.htm
V paměti mi utkvěl následující zážitek z mých 17ti let. Byli jsme na návštěvě u známých. Tehdy u nich byla ještě další návštěva, nějaká rodina se dvěma malýma holkama (6 a 8 roků?) a jedním asi 13tiletým chalanem. Už si nepamatuju, jak jsem se s těma holkama seznámil, zvláště s tou starší. Ten chalan, když se přišla Lenka rodičů na něco zeptat, utrousil poznámku, že balím malé holky. Na to Lenka reagovala, že to je teda pěkná blbost. Byla pořád se mnou, pořád si se mnou povídala, vodila mě za ruku, dokonce mě zavedla do dětského pokoje a chtěla, abychom byli sami. Já jsem nechápal, tehdy jsem jí říkal, že to snad ani není třeba. Skoro bych řekl, že se do mě zamilovala (je zajímavé, když se dítě zamiluje do "dospělého" člověka, tak to nic zvláštního není…) Slíbila mi, že mi dá fotku, kterou na té návštěvě vyfotili na její přání a na které jsme jenom my dva. Tehdy jsem ale doopravdy nic nevnímal, nevěděl jsem, proč je mi s ní dobře. Pak jsme už museli odejít. Byl jsem z celé té návštěvy trochu vedle, nedával jsem tomu však nějakou větší důležitost, časem jsem na tuto událost úplně zapomněl. Plynul čas, a najednou mě před kostelem zdraví nějaká malá holka a říká: „Tady máš tu fotku“. Rozloučila se a odešla. V ruce mi zůstala obálka a byl jsem v mírném šoku. „Jakou fotku?“ Prý „tady máš TU fotku“, ale já jsem si žádné vědom nebyl. Podíval jsem se do obálky, vytáhl fotku a v tom jsem si vzpomněl na tu návštěvu a na to, že ona mi dokonce slíbila fotku. Myslela na to dokonce víc, než já, vždyť já jsem úplně zapomněl! Připadlo mi to tehdy krásné, jenže to bylo asi tak všechno. Dneska by to asi vypadalo úplně jinak. Teď zpětně mě akorát mrzí, že ta holka se ve mně jistým způsobem vzhlížela, ovšem já jsem si v podstatě vůbec, absolutně vůbec nebyl vědom její pozornosti (o tom jsme mimojiné o prázdninách mluvili s její babičkou). To mě moc mrzí. Mohla to být třeba moje kamarádka, ona chtěla mít takového kamaráda, ale svou indiferencí k ní jsem ji možná trochu zklamal. Dneska ani nevím, kde mi ta fotka doma leží.
Zdroj: http://kasz.sweb.cz/kasz/pribeh.htm
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Prosím tě, jaká chyba? To snad ani nemůžeš myslet vážně! Dostal jsi krásný dar - ta dívenka ti naprosto důvěřovala a sdělovala ti, že jsi pro ni přítel, na kterém jí záleží. To pochopitelně nemá nic co do činění s nějakou erotikou či něčím podobným. Přesto je to intimní. Toto, co jsi dostal, je prostě úžasné! Tak to nepokaž!Andy Olsen píše:Ten důvod může být tak roztomile holčičkovský, že nestojí za řešení, ale mě to zcela přirozeně zajímá a zajímá mě i váš názor na podobné situace. Jde o první holčinku v mém životě a rád bych se vyvaroval i malých chyb.
P.S. Pochopitelně, kdyby ta hra přeci jen měla být na ty "doktory", tak to je jiná. Na to přistoupit, by chyba byla. Tragická chyba.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Andy, děkuji za nádherné příběhy. Klidně jsi mohl pokračovat ve svém vláknu (možná to moderátoři spojí). Bylo by značně nepřehledné sledovat v Obecné diskusi všechny barvité zážitky Andy Olsena s jeho sestřeničkou...
To, že se držíte za ruce a máte zavřené oči, mohla vnímat intimně a z jejího hlediska "eroticky". Ale ty ji jistě naučíš zajímavější hry... (to nemyslím dvojsmyslně!)
Andy, malým chybám se nevyhneš. Ale tím se netrap. Podle mého, sestřenička chtěla být s tebou osamotě, proto řekla, že vás nesmí ostatní vidět. Zároveň si všimni, jak vám oběma "dábel" (berte obrazně) chystá "půdu"...Andy Olsen píše:Ale ona z nějakého důvodu měla za to, že nás u téhle hry nesmí vidět dospělí... Z nějakého důvodu jí záleželo na tom, aby nás při téhle hře nikdo neviděl. Ten důvod může být tak roztomile holčičkovský, že nestojí za řešení, ale mě to zcela přirozeně zajímá a zajímá mě i váš názor na podobné situace. Jde o první holčinku v mém životě a rád bych se vyvaroval i malých chyb.
To, že se držíte za ruce a máte zavřené oči, mohla vnímat intimně a z jejího hlediska "eroticky". Ale ty ji jistě naučíš zajímavější hry... (to nemyslím dvojsmyslně!)
Andy, prosím tě, klidně si na doktory hrajte. Rozhodně však nedělejte důkladné prohlídky intimních částí těla. A pokud ti sestřenice bude dělat sestřičku, prosím nechovej se k ní jako řada lékařů ke svým sestrám.asce píše:...kdyby ta hra přeci jen měla být na ty "doktory", tak to je jiná. Na to přistoupit, by chyba byla. Tragická chyba.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: „Cestu za štěstím vám nejlépe ukáže malé děvčátko.“ — Lewis Carroll
Ještě jsem nad tím přemýšlel a dospěl jsem k závěru, že trpím asi jakousi paranoiou, kdy díky své orientaci cítím jisté obavy při jakékoliv interakci s dětmi. V minulosti jsem se tím nikdy nezabýval, ale tyto obavy jsou teď přítomny i při kontaktu se sestřenkou. Obavy z toho, že z nějakého kroku, který udělám někoho - v tomto případě někoho z rodiny - napadne, že jsem pedofil.
Na druhou stranu...existuje vlastně v rámci rodiny nějaká hranice, kdy je náklonnost k dítěti podezřelá?
Na druhou stranu...existuje vlastně v rámci rodiny nějaká hranice, kdy je náklonnost k dítěti podezřelá?
-
- Na trestné lavici
Andy, podle toho, co jsi zatím na fórum napsal, mi přijdeš jako přiměřeně nenápadný a civilně se chovající pedofil.Andy Olsen píše:Ještě jsem nad tím přemýšlel a dospěl jsem k závěru, že trpím asi jakousi paranoiou, kdy díky své orientaci cítím jisté obavy při jakékoliv interakci s dětmi.
Před časem jsi naznačoval, že se chystáš teď prodávat něco nového, extra speciálního pro holčičky, ale že to nemůžeš prozradit. Skoro mě láká to začít zjišťovat. Ale myslím, že pokud se nebude jednat (teď mi to prosím všichni odpusťte)..., tedy pokud nebudeš holčičkám prodávat malé vibrátorky, tak na sebe nikterak negativně neupozorníš. Někdy právě snaha být co nejvíce nenápadným je to nejnápadnější. Ale na druhou stranu, příklad ze mě - viz. Plyšové příhody, si také neber.
Předně zauvažuj, zda by se ti po coming outu s rodiči neulevilo. Ale zvaž to sám. Neznám tvoji konkrétní situaci, tvé rodiče, co s tebou už zažili, jak ti důvěřují, ap.Andy Olsen píše:...existuje vlastně v rámci rodiny nějaká hranice, kdy je náklonnost k dítěti podezřelá?
Hlavně se zkus chovat zcela přirozeně. Tedy doufám, že tvojí přirozeností není divoká snaha skákat na holčičky...
I v normálních "slušných" rodinách je naprosto běžné, že se jednotliví členové mazlí, pusinkují, lechtají... Vztahy mezi sourozenci i mezi bratranci a sestřenicemi jsou často nesmírně intimní - včetně osahávání ap. Ale jelikož ty jsi dospělý a tvá sestřenička je maličká, měl by ses k ní chovat spíše jako "strýček". A strýčkové by své neteře rozhodně neměli "dráždit", osahávat, líbat a kdesi cosi...
Pokud cítíš, že máš své chování zcela pod kontrolou a pokud necítíš nějaké tendence "sáhnout si jako omylem a ještě blíž a ještě hlouběji...", zkus se úplně uvolnit a hlavně se pořád nerozhlížej, co si asi pomyslí okolí. Stejně nikdy nevíš, co si myslí, ale jen podvědomě prezentuješ svoji nejistotu a tím začínáš být podezřelý a nápadný.
Plyšový pohled na konkrétní situace:
Lepší je dávat jí neomezené množství pusinek, kolik sama bude chtít, než jí dát jednu vynucenou.
Lepší je mazlit se s ní a lechtat až do vypuštění dechu, pokud to bude její přání, než ji jednou nesměle pohladit, když to nebude čekat a nebude to vyplývat z kontextu situace.
Lepší je chovat si ji na klíně, až se budete oba červenat, než ji rychle z klína shodit v okamžiku, kdy k vám do místnosti někdo vejde.
Pokud by chtěla dělat něco, co bys vnímal jako vyloženě "sexuální", nepouštěj se do toho a raději změňte činnost. Mohla by si "o tebe" hodně ublížit a nikdy byste svůj vzájemný vztah už nedali dohromady.
A na závěr. Prosím, zkus s ní být více. Nějak nenápadně projev zájem vídat se častěji. My pedofilové můžeme být dětem velkým přínosem, pokud sledujeme jejich zájem a dokážeme ovládat svoji sexualitu. No rozhodně asi nebudeš tetě říkat:
"Já se chci vidět se svojí milovanou sestřeničkou, protože mi leze pořád do představ a myslím na ni i v posteli."
Nebo: "Mám pocit, že pro holčičky jsem jako stvořený, ale musím se to s nějakou nejdříve pořádně naučit."
Ale chybou, dle mého, by bylo i: "Já ji tak miluji, ona je tak sladká. Můžu s ní být sám? Třeba bych ji vzal do ZOO." V této poslední citaci bylo vše v podstatě v normě, jen to "můžu s ní být sám" bylo zbytečné a navíc.
Koukám, že jsem se do toho nějak zabral. No, po takovýchto tématech jsem přímo lačný. Tak promiňte, no.
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 27. 9. 2015, 19:09:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
Plyšáčku, v první řadě ti chci poděkovat za obsáhlý příspěvek, který mi rozhodně pomohl
To asi nepřipadá v úvahu, přece jen jak jsem popisoval v jiném topicu, je to část rodiny, kterou jsem od raného dětství neviděl, vídáme se jen něco přes měsíc a na něco takového je asi opravdu brzy.Plyšáček píše: Předně zauvažuj, zda by se ti po coming outu s rodiči neulevilo. Ale zvaž to sám. Neznám tvoji konkrétní situaci, tvé rodiče, co s tebou už zažili, jak ti důvěřují, ap.
Paradoxně zrovna v této vážnější věci žádnou nejistotu necítím, jakýkoliv nevhodný dotek je v mé mysli zcela tabuizován, aniž bych se na to musel soustředit. Tím myslím, že ani nezážívám situace typu 'jé, teď by byla vhodná chvíle si nenápadně sáhnout, ale ne, to nemůžu'. Měl jsem před prvním setkáním z podobných momentů strach. naštěstí jsem zjistil, že tyto nžádoucí myšlenky dokážu podvědomě zcela eliminovat.Plyšáček píše: Pokud cítíš, že máš své chování zcela pod kontrolou a pokud necítíš nějaké tendence "sáhnout si jako omylem a ještě blíž a ještě hlouběji..."
Pokud jde o přístup k sestřence, tak myslím, že jsem se uvolnil a podle tvých teorií jsem tedy asi spíše nenápadný, což mě pro tuto chvíli trochu uklidnilo. Je to především můj vnitřní boj.Plyšáček píše: ...zkus se úplně uvolnit a hlavně se pořád nerozhlížej, co si asi pomyslí okolí. Stejně nikdy nevíš, co si myslí, ale jen podvědomě prezentuješ svoji nejistotu a tím začínáš být podezřelý a nápadný.
Úžasné modelové situace, pro mě všechny 3 naprosto aktuální Mazlím, lechtám, pusinkuju, chovám na klíně a přitom si obvykle hraji s jejími copánky/culíky... Jenže to jsou právě kolikrát ty momenty, kdy přemýšlím nad tím, jestli je to OKPlyšáček píše: Plyšový pohled na konkrétní situace:
Lepší je dávat jí neomezené množství pusinek, kolik sama bude chtít, než jí dát jednu vynucenou.
Lepší je mazlit se s ní a lechtat až do vypuštění dechu, pokud to bude její přání, než ji jednou nesměle pohladit, když to nebude čekat a nebude to vyplývat z kontextu situace.
Lepší je chovat si ji na klíně, až se budete obě červenat, než ji rychle z klína shodit v okamžiku, kdy k vám do místnosti někdo vejde.
Kdyby to jen šlo, byl bych s ní pořád, s láskou mojí culíčkatou <3 Jenže to je další věc, u které jsem nucený přemýšlet nad svojí nápadností. Ideální situace pro mě je, když mi teta zavolá, jestli se nechci stavit na kafe. To je pro mě ekvivalent k 'pojď si na pár hodin hrát s malou'. Iniciativa z mé strany je ale trošku neohrabaná. Přemýšlím nad tím, jestli když jsme se viděli v pátek, tak je vhodné vymýšlet něco na neděli.Plyšáček píše:A na závěr. Prosím, zkus s ní být více.
ZOO jsme měli naplánovanou, ale nevyšlo počasí Vím, že tam chtěla, ale s rodiči se k tomu letos nějak nedostali. Tady jsem překvapivě neměl problém navrhnout, že jí tam vezmu. Dovětek, že bych s ní chtěl být sám jsem si odpustil, ačkoliv jsem se asi ze všeho nejvíc těšil právě na to, že spolu poprvé někam vyrazíme samiPlyšáček píše: Ale chybou, dle mého, by bylo i: "Já ji tak miluji, ona je tak sladká. Můžu s ní být sám? Třeba bych ji vzal do ZOO." V této poslední citaci bylo vše v podstatě v normě, jen to "můžu s ní být sám" bylo zbytečné a navíc.
-
- Na trestné lavici
Andy, jsi sympatický GL a jistě i báječný bratranec.
Jsem rád, že se se sestřeničkou sbližujete a že nepociťuješ nějaké pokušení ke hříchu. Může časem přijít, proto buď prosím stále bdělý. Ono ze začátku to obvyklé nebývá, ale postupem času se to někdy děje...
Pokud řešíš vnitřní boj, co je a co není v pořádku ve vzájemných intimnostech, zkus si znovu pročíst témata Poloha dětí při sezení na klíně a Erekce při interakci s dětmi. I další témata citovaná v úvodu do tématu Sexuální zneužívání - co za ně považujeme ti mohou pomoci v pochopení celé problematiky a při stanovení si vlastních mezí.
To, s jakou frekvencí návštěv teta počítá, musíš citlivě rozpoznat. Ale třeba bych jí i jasně řekl, že je mi s nimi moc dobře a byl bych s nimi rád častěji. Ale kdyby jí to vadilo nebo jí to připadalo příliš časté, ať mi to klidně na rovinu sdělí. A když jí budeš chválit jídlo a občas si popovídáš i s ní, třeba si bude myslet, že chodíš i kvůli dobré stravě. Přeji ti, abyste se brzy dostali do ZOO - nebo jinam, a aby vám oběma tam bylo příjemně. A s copánky si jen nehraj, ale také se je řádně nauč. Je to příjemná činnost.
Takže ty vibrátorky nezavádíš (na trh) a zůstanou na mně?
Jsem rád, že se se sestřeničkou sbližujete a že nepociťuješ nějaké pokušení ke hříchu. Může časem přijít, proto buď prosím stále bdělý. Ono ze začátku to obvyklé nebývá, ale postupem času se to někdy děje...
Pokud řešíš vnitřní boj, co je a co není v pořádku ve vzájemných intimnostech, zkus si znovu pročíst témata Poloha dětí při sezení na klíně a Erekce při interakci s dětmi. I další témata citovaná v úvodu do tématu Sexuální zneužívání - co za ně považujeme ti mohou pomoci v pochopení celé problematiky a při stanovení si vlastních mezí.
To, s jakou frekvencí návštěv teta počítá, musíš citlivě rozpoznat. Ale třeba bych jí i jasně řekl, že je mi s nimi moc dobře a byl bych s nimi rád častěji. Ale kdyby jí to vadilo nebo jí to připadalo příliš časté, ať mi to klidně na rovinu sdělí. A když jí budeš chválit jídlo a občas si popovídáš i s ní, třeba si bude myslet, že chodíš i kvůli dobré stravě. Přeji ti, abyste se brzy dostali do ZOO - nebo jinam, a aby vám oběma tam bylo příjemně. A s copánky si jen nehraj, ale také se je řádně nauč. Je to příjemná činnost.
Takže ty vibrátorky nezavádíš (na trh) a zůstanou na mně?
-
- Registrovaný uživatel
Nenazýval bych to přímo intimnostmi, jde o jakoukoliv sebenevinější interakci. Přece to, že jsi pedofil není pro okolí evidentní až ve chvíli, kdy začneš jednat za tou jakousi hranicí. A to je ta myšlenka, co mě uvnitř hlodá. Zapomeňme na mě a mojí sestřenku. Za jakých okolností by sis u např. svého kamaráda připustil myšlenku, že jeho vztah k dětem je až neobvykle pozitivní?Plyšáček píše:Pokud řešíš vnitřní boj, co je a co není v pořádku ve vzájemných intimnostech...
Copánky umím na bambilion způsobů Považoval jsem to za základní dovednost, kterou by měl pedofil umět a proto jsem si už ve třeťáku na střední koupil paruku i s polystyrenovou hlavou a učil jsem se různé dětské účesyPlyšáček píše:A s copánky si jen nehraj, ale také se je řádně nauč. Je to příjemná činnost.
Připouštím, že jde o díru na trhu, ale byznys je to na můj vkus až příliš kontroverzníPlyšáček píše:Takže ty vibrátorky nezavádíš (na trh) a zůstanou na mně?
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Trochu se kroť.Plyšáček píše:Takže ty vibrátorky nezavádíš (na trh) a zůstanou na mně?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Ahoj Andy, tvoje vyprávění se hezky čte, je vidět, že zažíváš se svou sestřenkou krásné chvíle. A také je z tvého vyprávění znát, že pro tebe po sexuální stránce nepředstavuje zdroj problémů. Moc ti takový vztah přeji.
Myslím si, že své sestřence dáváš jeden moc vzácný dar, a to je tvůj čas. Je to něco, čeho se dnes mnoha lidem nedostává. Vidím to sám na sobě. Než dcera začala chodit do školy, našel jsem si každý večer hodinu na to, abych si s ní hrál. Dnes jsem rád, když si na společné hry najdeme čas jednou týdně. Máme na to vyhrazený páteční večer a musím to mít zapsané v diáři, jinak bychom se k tomu prostě nedostali.
Myslím, že nejlepší věc, kterou můžeš udělat, je chovat se přirozeně. A mít na paměti, že cesta k dětem vede vždy přes jejich rodiče. Na tvém místě bych se nebál tetě navrhnout, že bys někdy se sestřenkou mohl strávit nedělní odpoledne. A neboj se vyžádat si od ní rady, jak a kde takové odpoledne strávit. Kdyby jsi s podobným nápadem přišel za mnou, tak ti napíšu na A4 seznam věcí, které bych s dcerou rád dělal, ale nemůžu se k nim z časových důvodů dostat. Zrovna to ZOO je dobrý nápad. A můžeš také tetě říct, že bys rád měl jednou rodinu a vlastní děti (myslím že lhát nebudeš), a to bereš jako dobrou příležitost vyzkoušet si takovou roli nanečisto. Případně můžeš žertem prohodit, že vyrazit ven s malou holčičkou, o kterou se vzorně staráš, může být dobrý způsob, jak balit holky. Jenom ne abys pak balil sestřenčiny kamarádky
Stejně tak pokud bys měl pochybnosti o hranicích vašeho vzájemného chování, a pokud máš k tetě důvěru, tak by možná stálo za to si s ní o tom u kávy v klidu popovídat. Nemyslím tím samozřejmě mluvit s ní o své sexualitě, jenom se prostě vyptávat z pozice člověka, který s dětmi nemá žádné zkušenosti.
A co se týče nápadnosti, je pravda, že svobodný muž, který se motá kolem dětí, může působit divně, ale myslím si, že u příbuzných se to tak nebere. Znám jednoho člověka, nevídám ho moc často, nicméně pokaždé, když o něm slyším, slyším něco ve stylu: "On je pořád sám, pořád si nemůže najít holku, ale on to s těmi dětmi tak umí, a on si s těmi neteřemi tak krásně hraje, a ony se na něho úplně lepí, no z něj by byl tak skvělý táta." A pokaždé, když to slyším, tak mi zbystří uši, a říkám si, že by kolega? Ale také si říkám, kolik lidí mimo mne něco podobného napadne. Myslím, že většina lidí má slovo pedofil asociováno s představou člověka, který postává u školy nebo dětského hřiště, při pohledu na děti hladově slintá a vůbec se chová divně. Myslím si, že pokud se budeš chovat přirozeně a sestřenka tě bude mít ráda a bude se na tebe těšit, tak je pravděpodobnější, že si teta při pohledu na tebe bude říkat, že z tebe jednou bude skvěly otec. Jenom se pak nenech zaskočit, pokud jednoho dne zjistíš, že se ti teta nenápadně pokouší někoho dohodit
Ale když už jsem u toho, nevím, jak na tom jsi, jestli ti dospělé ženy něco říkají, ale i nemožné věci se občas dějí. Třeba jednou opravdu potkáš přitažlivou ženu, budeš mít rodinu, a pak budeš za zkušenosti se svou malou sestřenkou dvojnásobně vděčný.
Myslím si, že své sestřence dáváš jeden moc vzácný dar, a to je tvůj čas. Je to něco, čeho se dnes mnoha lidem nedostává. Vidím to sám na sobě. Než dcera začala chodit do školy, našel jsem si každý večer hodinu na to, abych si s ní hrál. Dnes jsem rád, když si na společné hry najdeme čas jednou týdně. Máme na to vyhrazený páteční večer a musím to mít zapsané v diáři, jinak bychom se k tomu prostě nedostali.
Myslím, že nejlepší věc, kterou můžeš udělat, je chovat se přirozeně. A mít na paměti, že cesta k dětem vede vždy přes jejich rodiče. Na tvém místě bych se nebál tetě navrhnout, že bys někdy se sestřenkou mohl strávit nedělní odpoledne. A neboj se vyžádat si od ní rady, jak a kde takové odpoledne strávit. Kdyby jsi s podobným nápadem přišel za mnou, tak ti napíšu na A4 seznam věcí, které bych s dcerou rád dělal, ale nemůžu se k nim z časových důvodů dostat. Zrovna to ZOO je dobrý nápad. A můžeš také tetě říct, že bys rád měl jednou rodinu a vlastní děti (myslím že lhát nebudeš), a to bereš jako dobrou příležitost vyzkoušet si takovou roli nanečisto. Případně můžeš žertem prohodit, že vyrazit ven s malou holčičkou, o kterou se vzorně staráš, může být dobrý způsob, jak balit holky. Jenom ne abys pak balil sestřenčiny kamarádky
Stejně tak pokud bys měl pochybnosti o hranicích vašeho vzájemného chování, a pokud máš k tetě důvěru, tak by možná stálo za to si s ní o tom u kávy v klidu popovídat. Nemyslím tím samozřejmě mluvit s ní o své sexualitě, jenom se prostě vyptávat z pozice člověka, který s dětmi nemá žádné zkušenosti.
A co se týče nápadnosti, je pravda, že svobodný muž, který se motá kolem dětí, může působit divně, ale myslím si, že u příbuzných se to tak nebere. Znám jednoho člověka, nevídám ho moc často, nicméně pokaždé, když o něm slyším, slyším něco ve stylu: "On je pořád sám, pořád si nemůže najít holku, ale on to s těmi dětmi tak umí, a on si s těmi neteřemi tak krásně hraje, a ony se na něho úplně lepí, no z něj by byl tak skvělý táta." A pokaždé, když to slyším, tak mi zbystří uši, a říkám si, že by kolega? Ale také si říkám, kolik lidí mimo mne něco podobného napadne. Myslím, že většina lidí má slovo pedofil asociováno s představou člověka, který postává u školy nebo dětského hřiště, při pohledu na děti hladově slintá a vůbec se chová divně. Myslím si, že pokud se budeš chovat přirozeně a sestřenka tě bude mít ráda a bude se na tebe těšit, tak je pravděpodobnější, že si teta při pohledu na tebe bude říkat, že z tebe jednou bude skvěly otec. Jenom se pak nenech zaskočit, pokud jednoho dne zjistíš, že se ti teta nenápadně pokouší někoho dohodit
Ale když už jsem u toho, nevím, jak na tom jsi, jestli ti dospělé ženy něco říkají, ale i nemožné věci se občas dějí. Třeba jednou opravdu potkáš přitažlivou ženu, budeš mít rodinu, a pak budeš za zkušenosti se svou malou sestřenkou dvojnásobně vděčný.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Na trestné lavici
Hezky, Danieli. To se ti povedlo!daniel píše:Případně můžeš žertem prohodit, že vyrazit ven s malou holčičkou, o kterou se vzorně staráš, může být dobrý způsob, jak balit holky. Jenom ne abys pak balil sestřenčiny kamarádky.
Andy, to bych právě nedělal. Mohlo by to být nápadné a právě tímto bys upozornil na něco, na co nechceš.daniel píše:Stejně tak pokud bys měl pochybnosti o hranicích vašeho vzájemného chování, a pokud máš k tetě důvěru, tak by možná stálo za to si s ní o tom u kávy v klidu popovídat.
Ano. Pokud jsi i na dospělé, Andy, může se to vydařit. Ovšem pokud nejsi, hlavně se do ničeho nenuť. Byla by to velká chyba. Se sestřenkou můžeš mít i zkušenosti, které se neváží na tvůj "otcovský výcvik". Také dej pozor, aby si teta náhodou nemyslela, že jdeš po ní a že jsi na starší!daniel píše:Třeba jednou opravdu potkáš přitažlivou ženu, budeš mít rodinu, a pak budeš za zkušenosti se svou malou sestřenkou dvojnásobně vděčný.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Proč ne? Já jsem si takhle několikrát o zpětnou reakci od rodičů řekl. Šlo o několik holčiček v oddíle, které mi občas skočily do náruče a chtěly, abych je věšel hlavou dolů a abych s nimi dělal letadlo. Většinou to chtěly hned poté, co jsem podobné skopičiny prováděl se svou dcerou.Plyšáček píše:Andy, to bych právě nedělal. Mohlo by to být nápadné a právě tímto bys upozornil na něco, na co nechceš.daniel píše:Stejně tak pokud bys měl pochybnosti o hranicích vašeho vzájemného chování, a pokud máš k tetě důvěru, tak by možná stálo za to si s ní o tom u kávy v klidu popovídat.
Samozřejmě jsem svou otázku nezformuloval slovy: "Prosím tě, myslíš si, že je společensky přijatelné, abych se já jako čtyřicetiletý ženatý muž takovýmto způsobem dotýkal tvojí krásné dcery?" Většinou jsem svou otázku zformuloval něco ve stylu: "Prosím tě, holka po mě občas chce, abych s ní dělal takové a takové věci. Mě to nevadí, s dětmi si rád zablbnu, ale přeci jenom se chci raději zeptat, jestli to nebude vadit tobě, jestli třeba nebudeš mít strach, že by se mohlo něco stát."
Ještě jsem se s negativní reakcí nesetkal. Nicméně dávám tím druhé straně možnost říct ne, pokud by se jim něco takového nelíbilo, a to bez nutnosti svoje pocity vysvětlovat.
Přemýšlel jsem, jestli mám k tomuhle něco poznamenat, ale nakonec mi to nedalo. Jednou jsem sledoval rozhovor se Svěrákem a Smoljakem. Odpovídali na otázky ohledně divadla Járy Cimrmana a mimo jiné také dostali otázku na používání sprostých slov v inscenacích. Odpověděli, že sprostá slova příležitostně používají, ale snaží se to omezit na maximálně jedno slovo na hru.Gabriel Svoboda píše:Trochu se kroť.Plyšáček píše:Takže ty vibrátorky nezavádíš (na trh) a zůstanou na mně?
Na používání sprostých slov jsem dost háklivý, avšak přesto musím uznat, že výjimečné a vhodně načasované sprosté slovo dokáže vytvořit mimořádně komickou situaci. Pokud jejich hry znáte, určitě se vám vybaví rozhovor s Dědou Vševědou ze hry Dlouhý, Široký a Krátkozraký. Cimrmani jsou v tomto ohledu opravdu mistři, kteří vlastně i to nevyřčené sprosté slovo dokáží náležitě prodat.
Bohužel to, co mistrně ovládají Cimrmani, neovládá například náš současný prezident. Možná to bude právě četností jejich používání. Pokud někdo použije několik sprostých slov během jednoho rozhovoru, zní to dost nechutně.
A co se týče používání sexuálních narážek a dvojsmyslů, vnímám to podobně. Pokud budu mít v práci kolegu, který něco dvojsmyslného se sexuálním podtextem pronese jednou za rok a dokáže to správně načasovat, tak se tomu zasměji. Pokud by podobné věci říkal dvakrát do měsíce, už by mi to vtipné určitě nepřišlo. A pokud bych od něj takové věci slyšel denně, přišlo by mi to slizce odporné.
Plyšáčku, jednou jsi tady provedl důslednou etymologii slova prcina a vysvětlil, proč se toho slovo k označení genitálií prepubertální holčičky nehodí. A jestli si vzpomínám, tak jsi napsal něco ve stylu, že jeho použití z úst pedofila ti přijde neprofesionální. Mluvit o dětských vibrátorkách ti neprofesionální nepřijde?
Jasně, myslel jsi to jako legraci. Jasně, a aby to všichni pochopili, tak jsi tam udělal smajlík. Jenže při vší úctě k tvojí osobě, tvojí a práci a tvých zkušenostech s dětmi musím konstatovat, že podobně narážky tady od tebe zaznívají na můj vkus až příliš často. A jak jsem psal, příliš mnoho sexuálních narážek už vtipně nepůsobí. Kdyby to tady ve vhodné kontextu napsal někdo jiný, možná bych se i zasmál. Bohužel, zrovna od tebe to vtipně fakt nezní Zní to jen .... neprofesionálně.
-
- Na trestné lavici
Andy, omlouvám se, že se tvé hezké téma jaksi posouvá jinam. Měl jsem společně s tebou radost, jak se sbližuješ se sestřenicí. Každopádně, stále ti radím: Jelikož jsi bratranec a jelikož se sestřeničkou již blbneš delší dobu, s tetou bych nic nekonzultoval. Obě věty, které uvádí Daniel, působí podivně. Osobně bych sledoval reakce okolí a sám bych poznal, jak naše hrátky vnímají.
Ani rodičů žaček bych se nevyptával. Co děláme, děláme, a nesu za to svoji plnou zodpovědnost. Rodiče někdy nemohou vědět, co je pro jejich dítě skutečně to nejlepší. A profesionál ví, co se sluší a patří a co s kým dělat či nedělat a jak.
Danieli, píšeš moudře. To ano. Jen nevím, proč jednu větu tak sáhodlouze rozmazáváš. Již více dní se stydím jako malý kluk za to, jak trefně mě Gabriel napomenul. A ty se v tom patláš přes Cimrmany a pana prezidenta. Ach jo. Snad těch narážek od Plyšáčka za poslední dobu zase tolik nebylo.
Ani rodičů žaček bych se nevyptával. Co děláme, děláme, a nesu za to svoji plnou zodpovědnost. Rodiče někdy nemohou vědět, co je pro jejich dítě skutečně to nejlepší. A profesionál ví, co se sluší a patří a co s kým dělat či nedělat a jak.
Danieli, píšeš moudře. To ano. Jen nevím, proč jednu větu tak sáhodlouze rozmazáváš. Již více dní se stydím jako malý kluk za to, jak trefně mě Gabriel napomenul. A ty se v tom patláš přes Cimrmany a pana prezidenta. Ach jo. Snad těch narážek od Plyšáčka za poslední dobu zase tolik nebylo.
-
- Člen skupiny ČEPEK
OK, tak dej příště Gabrielovi like Když budu vědět, že jsi výtku přijal a že s ní souhlasíš, tak nebudu mít potřebu k tomu něco dodávat.Plyšáček píše:Danieli, píšeš moudře. To ano. Jen nevím, proč jednu větu tak sáhodlouze rozmazáváš. Již více dní se stydím jako malý kluk za to, jak trefně mě Gabriel napomenul. A ty se v tom patláš přes Cimrmany a pana prezidenta. Ach jo. Snad těch narážek od Plyšáčka za poslední dobu zase tolik nebylo.
Ale jo, jsem rád, že ty výtky přijímáš. A od příchodu na fórum se tvoje vyjadřování (z mého pohledu) určitě zlepšilo. Kdybych tu napsal něco nevhodného já, také rád napomenutí přijmu.