Jeden staronovej chuligán

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
T-800
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Re: Jeden staronovej chuligán

Nový příspěvek od T-800 »

Plysacku, pral bych Ti dostat se do sparu sve pritelkyne, kdyz byla jeste ditko! Vis co vyvadela s plysacky? Kdyz zlobili, tak je musela poradne potrestat vareckou! A mimochodem licila, jak silne sexualni pocity pritom mela. Ne, pardon, to jen tak na okraj. Vypozoroval jsem zde, ze Plysacek je rozverny a se smyslem pro humor, tak snad se ho touto vyhruzkou nedotknu. :)

Rikam, neprisel jsem sem k posouzeni ci zarazeni, ja si myslim svoje, ve me je poradnej kus pedofila dle vlastniho citeni. Ty mas pravo na vlastni nazor, nechme si nazory dle libosti a v diskuzich se muzeme posunout dale. Az bude cas, tak urcite jeste neco vyplodim.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jeden staronovej chuligán

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý T-800. Pokud je v tobě velká porce pedofila, tak ji ve svých textech zatím dosti potlačuješ.
Ano, jsem rozverný mazlíček a těší mě si s tebou psát o všem zajímavém.

Přímo mě fascinuje, co tvá přítelkyně jako malá holčička dělávala s mými druhy.
Jelikož se zabývám studiem dětské sexuality, vypravování tvé přítelkyně o jejím velkém vzrušení z dětství mě nesmírně zajímá. Byly by nějaké detaily (případně do SZ)? Děkuji. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.