Ježíš a děti (píseň)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Ježíš a děti (píseň)

Nový příspěvek od Daniel »

V církvi občas napíšu písničku pro děti. Neměl jsem v plánu něco z toho tady zveřejňovat, ale tentokrát jsem se rozhodl udělat výjimku. Když jsem si totiž přečetl, co jsem napsal, přišlo mi, že by se to sem hodilo. Abych nebyl špatně pochopen, v žádném případě se nepokouším naznačovat nebo spekulovat o tom, že by Ježíš mohl být pedofil. Jenom jsem si v tu chvíli říkal, že kdyby se v dnešní době třicetiletý svobodný muž, který nikdy v životě neměl vážnou známost, takovýmto způsobem choval k dětem, tak si koleduje o problémy :(

Takže výchozí text z Bible a slíbená písnička:
Bible, Marek 10,13-16 píše:Tu mu přinášeli děti, aby se jich dotkl, ale učedníci jim to zakazovali. Když to Ježíš uviděl, rozhněval se a řekl jim: „Nechte děti přicházet ke mně, nebraňte jim, neboť takovým patří království Boží. Amen, pravím vám, kdo nepřijme Boží království jako dítě, jistě do něho nevejde.“ Objímal je, vzkládal na ně ruce a žehnal jim.

Ježíš a děti

1. Pán Ježíš když po světě chodil,
učedníky své sebou vodil,
boží moudrost jim předával,
životem svým příklad dával.
Když pak děti jemu vodili,
učedníci tomu bránili,
Ježíš je ale pokáral,
a děti k sobě si brával.

Ref: Jenom nechte děti být,
ať jen můžou ke mě jít,
že malí jsou, co záleží,
jim prvním nebe náleží.
Vždyť Bůh má vás, děti, rád,
chce vám požehnání dát,
že malí jste, co záleží,
vám prvním nebe náleží.

2. Do náruče si děti brával,
ruce svoje též na ně vzkládal,
o boží lásce je učil,
též učedníky poučil.
Jako děti když nebudete,
do království pak nevejdete,
jen ten, kdo dětskou víru má,
otcovu lásku přijímá.

jezis_a_deti.pdf
jezis_a_deti.mid
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Ježíš a děti (píseň)

Nový příspěvek od Kasz »

Danieli, v jakém programu sázíš ty noty?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Re: Ježíš a děti (píseň)

Nový příspěvek od Daniel »

Používám NtEd. Upozorňuji, že funguje jenom v Linuxu. Jednou jsem kvůli známému zkoušel, jestli by program nešel přeložit i pro Window, bohužel ale vyžaduje knihovnu alsa, a ta na tuto platformu není portovaná.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ