Zážitek v Německu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 9
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ahoj dlouho jsem uvažoval zda se mám otevřít a přidat se k nějaké komunitě.Chtěl bych jen zdůraznit nejsem osoba,která porušuje zákon a zneužívá děti. Nikdy jsem to neudělal a neudělám jsem pouze člověk co s tím žije. Na veřejnosti vystupuji jako zcela normální člověk. Nevyhledávám žádné sexuální oběti a nevyhledávám materiály potřebné k sebeukájení. Žiji s tím mnoho let je mi 36 a zákon jsem neporušil nikdy
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Zážitek v Německu
Ahoj všem,jezdim na služební cesty do Nemecka.Nedávno jsem byl v Duisburku.Šel jsem na benzinku dát sprchu.Na dveřích benzinky byl plakát s fotkou 10 letého chlapce s výzvou o nalezení svědků a nabídky 50 tisíc euro za jeho nalezení.Ten klučík na té fotce byl tak šťastný a spokojený.Věřte nebo ne,ale vehnalo mi to slzy do očí.Tu fotografii mám stále před očima a přemýšlím o tom klučíkovi stále dokola.Lidská rasa je tak neodhadnutelná a podlá jak může někdo někomu sebrat dítě a nechci raději přemýšlet za jakým účelem.Asi jsem blázen že.
Naposledy upravil(a) Kasz dne sobota 19. 9. 2015, 8:13:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno
Důvod: Téma přejmenováno
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Německo
Rozumiem, že človeka sa taká vec dotkne a možno by som reagoval podobne.
Ale nevieme čo sa s chlapcom stalo... Naviac ak píšeš o ľudskej rase ako o podlej, tak to je len jedna strana mince. Ľudia tiež dokážu riskovať život, či sa obetovať pre druhých. Sú schopní nesebeckých a krásnych činov. Človek sa môže väčšinou sám slobodne rozhodnúť...
Ale nevieme čo sa s chlapcom stalo... Naviac ak píšeš o ľudskej rase ako o podlej, tak to je len jedna strana mince. Ľudia tiež dokážu riskovať život, či sa obetovať pre druhých. Sú schopní nesebeckých a krásnych činov. Človek sa môže väčšinou sám slobodne rozhodnúť...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Re: Zážitek v Německu
Jednak souhlasím s tím, že nejde dopředu tvrdit, že pohřešované dítě = unesené dítě. Statistiky ukazují, že naprostá většina z nich vůbec unesena nebyla (například útěky z domu či akce jednoho z hádajících se rodičů). Malá část se stane součástí nehod a podobně (může ho srazit auto, či někam spadnout) a jen naprostý zlomek skutečně je obětí únosce a to buď ve znaze o vydírání nebo, snad v nejhorším případě, někoho kdo mu ublíží či ho dokonce zabije. Těch posledních je velmi málo, v celé čr je takový případ jednou za několik let...
Vztahovat to na "rasu" je dost nefér.....
Vztahovat to na "rasu" je dost nefér.....