Po rozvodu zapálil v autě dvě dívky - 9 a 10 let (Novinky.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Po rozvodu zapálil v autě dvě dívky - 9 a 10 let (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Nezaložíme si zde taky sekci "Špatné zprávy" nebo "Černá kronika?"

U soudu v Německu stanul dánský občan, který loni podpálil auto, v němž seděly jeho dvě dcery, jež omámil. Podle obhájce se chtěl muž označovaný jako Peter-Thue R. také zabít. Dánovi za vraždy hrozí až doživotí.

Událost se stala loni v srpnu v lese u braniborského Nauenu, asi 40 kilometrů východně od Berlína, upozornila agentura Reuters. Pitva potvrdila, že dívky ve věku devět a deset let byly v době požáru naživu. Otec podle obžaloby nejprve dcery omámil a pak auto polil benzínem a zapálil.

Podle obhajoby byl Dán v době incidentu pod obrovským tlakem. Rozvedl se, měl problémy v práci a finanční potíže. Soud svěřil děti do péče matce, což těžce nesl.

Obhájce Thomas Arndt řekl, že se Peter-Thue R. chtěl také zabít. „Chtěl se zabít, také seděl v autě. Byl vážně zraněn na ruce a na hlavě. Podle mého názoru byl instinkt přežít silnější než schopnost spáchat sebevraždu,“ prohlásil Arndt.

Dánovi hrozí u soudu v Postdamu trest doživotí.

Co by jiní dali za to mít dvě dcery...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 108 poděkování
Dostal: 298 poděkování

Re: Po rozvodu zapálil v autě dvě dívky (9 a 10 let)

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Lezeš mi do zelí :D
BTW: tohle nikdy nepochopím :(
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Re: Po rozvodu zapálil v autě dvě dívky (9 a 10 let)

Nový příspěvek od Kasz »

Navrhuji změnu hodnosti uživatele Mr_Xguard: Navrhuji hodnost "Moderátor hlavní sekce" změnit na hodnost "Černá kronika". :-)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙