Septuaginta
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Někdy je mi střašně.
- Dostal: 2 poděkování
Septuaginta
Zdravím všechny, jméno nebudu prozrazovat. Je mi 40 a teprve ted jsem si dokázal připustit že jsem pedofil. Je mi s toho dost mizerně, libí se mi dívky mezi 7-14 lety. Mívám různé fantazie a dokonce jsem se i zamiloval. Žiji s přítelkyní, stejně starou jako já . Hledám tedy touto cestou někoho kdo je na tom podobně a mohl by mi poradit co a jak.
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 16. 9. 2015, 10:06:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Předmět příspěvku přejmenován.
Důvod: Předmět příspěvku přejmenován.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: Septuaginta
Ahoj, vítej na fóru.
Takových lidí tu najdeš dost, takže jsi udělal dobře, že jsi zavítal zrovna semseptuaginta píše:Hledám tedy touto cestou někoho kdo je na tom podobně a mohl by mi poradit co a jak.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Ahoj Septuaginto,
vítám tě v naší komunitě.
Přeji ti, ať se ti tady aspoň trochu líbí.
Měj se,
Marco F.
vítám tě v naší komunitě.
Přeji ti, ať se ti tady aspoň trochu líbí.
Měj se,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 6
- ve věku do: 40
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj, mně je 39, jsem ženatý, mám dvě dcery, no a přitom se mi líbí holčičky od šesti let. Mám jednu desetiletou bližší kamarádku. A myslím, že to zvládám.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ahoj vítaj na fóru. Dúfam že sa ti tu bude páčiť. Z toho že sa ti niekto páči, sa nemusíš cítiť mizerne.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 566 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Ahoj a vítej na fóru.
Já se jmenuji Daniel, je mi čtyřicet let. Že jsem pedofil jsem si přiznal pod tlakem okolností ve 35 letech, a srovnal se s tím teprve před dvěma lety po příchodu na fórum. A teprve od letošního roku bych sám sebe označil jako egosyntonního pedofila. Dívenky mi připadají nekrásnější a sexuálně nepřitažlivější ve věku mezi 4 až 10 lety. Líbí se mi ale i dospělé ženy, obzvlášť pokud jsou menší postavy. Jsem ženatý a mám dceru v mém preferovaném věku.
I mě se stalo, že jsem se nechtěně zamiloval do malé holčičky. Nevidím na tom až tak nic zvláštního, je to podobné, jako když se ženatý gynekofil nechtěně zamiluje do dvacetileté kolegyně. Ať už je naše sexualita jakákoliv, všichni se musíme naučit, jak se s podobnými věcmi vypořádat. V poslední době se mi daří těmto nechtěným zamilováním předcházet.
Moje osobní zkušenost je taková, že pokud se chci naučit se svou sexualitou žít, musím ji nejprve pravdivými slovy pojmenovat a poté ji přijmout jako součást sebe sama. A dále si uvědomit, že pedofilie není sprosté slovo, a že pedofil ze všeho nejvíce potřebuje vytvořit si k dětem zdravý vztah. Ideální je, pokud se to může učit na vlastních dětech.
První krok jsi právě udělal. Takže gratuluji, jsi na dobré cestě. Přeji ti, ať na této cestě učení a sebepřijetí vytrváš.
Zaujala mě tvoje přezdívka. Jsi věřící?
Daniel
Já se jmenuji Daniel, je mi čtyřicet let. Že jsem pedofil jsem si přiznal pod tlakem okolností ve 35 letech, a srovnal se s tím teprve před dvěma lety po příchodu na fórum. A teprve od letošního roku bych sám sebe označil jako egosyntonního pedofila. Dívenky mi připadají nekrásnější a sexuálně nepřitažlivější ve věku mezi 4 až 10 lety. Líbí se mi ale i dospělé ženy, obzvlášť pokud jsou menší postavy. Jsem ženatý a mám dceru v mém preferovaném věku.
I mě se stalo, že jsem se nechtěně zamiloval do malé holčičky. Nevidím na tom až tak nic zvláštního, je to podobné, jako když se ženatý gynekofil nechtěně zamiluje do dvacetileté kolegyně. Ať už je naše sexualita jakákoliv, všichni se musíme naučit, jak se s podobnými věcmi vypořádat. V poslední době se mi daří těmto nechtěným zamilováním předcházet.
Moje osobní zkušenost je taková, že pokud se chci naučit se svou sexualitou žít, musím ji nejprve pravdivými slovy pojmenovat a poté ji přijmout jako součást sebe sama. A dále si uvědomit, že pedofilie není sprosté slovo, a že pedofil ze všeho nejvíce potřebuje vytvořit si k dětem zdravý vztah. Ideální je, pokud se to může učit na vlastních dětech.
První krok jsi právě udělal. Takže gratuluji, jsi na dobré cestě. Přeji ti, ať na této cestě učení a sebepřijetí vytrváš.
Zaujala mě tvoje přezdívka. Jsi věřící?
Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ahoj, jsme na tom podobně. Mě se taky podařilo zamilovat do třináctileté, tedy jen jsme si sali ale bylo to skoro rok. Teď jsem ttoho musel nechat a docela mi to chybí, ale pomalu se s tím smiřuji.