Místo slávy stalking pedofilů. Co hrozí malým hvězdám internetu? (Blesk.cz)
Každé desáté dítě prý někdo prostřednictvím sociální sítě požádal o zaslání jeho nahé fotografie a většina nemá svůj profil pořádně zabezpečený, tvrdí průzkum. Pro pedofily, hebefily i prostě lolitkáře tedy není žádný problém získat facebookové přátelství dětí a pak si užívat.
Místo slávy stalking pedofilů. Co hrozí dětem na internetu?
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Místo slávy stalking pedofilů. Co hrozí dětem na internetu?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Místo slávy stalking pedofilů. Co hrozí dětem na interne
I kdyby to byla pravda (otázka je na kom ten průzkum prováděli) pak mohu vcelku oprávněně předpokládat, že o ty nahé fotky se žádají hlavně puberťáci navzájem..
A taky mně napadá pokud je poslání nahých fotek cizímu puberťákovi vcelku v pohodě, jakto, že je to takový šílený problém když ty fotky přijdou "pedofilovi"?
A taky mně napadá pokud je poslání nahých fotek cizímu puberťákovi vcelku v pohodě, jakto, že je to takový šílený problém když ty fotky přijdou "pedofilovi"?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
No myslím, že zasílání intimních fotek komukoliv není v pohodě...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Aniž chci mluvit za Jednorožce: Když jsem mu dával poděkování, předpokládal jsem, že to myslí trochu nadneseně, aby poukázal na ten kontrast. Ten je skutečně neracionální. Ostatně jako celá problematika okolo DP a pedofilie jako takové.Kasz píše:No myslím, že zasílání intimních fotek komukoliv není v pohodě...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Žačkám by od první třídy mělo přejít do krve pochopení, že foťák ani mobil na sebe, pokud budou jen sebeméně odhalené, neotočí. Pokud ano, budou do 18 let bez (myšleno bez optiky) a budou chodit v kombinéze od krku až k ploutvím.
Když se nevyfotí ani nenechají nikým vyfotit, jejich erotické fotky by pak nikam neměly zabloudit.
Pokud se ale neustále v médiích píše o tom, že "žákyně si své nahé fotky umístila na net", řeknou si některé podnikavé žákyně:
"To je dobrý nápad. Kde mám mobil...?"
Je pravda, že takový mobil s jeho výkonnou svítilnou může celkem efektivně posloužit při průzkumech intimních místeček, kam si jinak moc nevidí, ale... no tak si to potom zase rychle vymažu, ne?!
Když se nevyfotí ani nenechají nikým vyfotit, jejich erotické fotky by pak nikam neměly zabloudit.
Pokud se ale neustále v médiích píše o tom, že "žákyně si své nahé fotky umístila na net", řeknou si některé podnikavé žákyně:
"To je dobrý nápad. Kde mám mobil...?"
Je pravda, že takový mobil s jeho výkonnou svítilnou může celkem efektivně posloužit při průzkumech intimních místeček, kam si jinak moc nevidí, ale... no tak si to potom zase rychle vymažu, ne?!
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Když potřeba pochlubit se je tak neskutečně vysoká... A technika jednoduše použitelná - tedy pro tu dceru, pro maminku často o poznání méně, takže ta jen ochotně platí dceři drahý paušál...Plyšáček píše:Je pravda, že takový mobil s jeho výkonnou svítilnou může celkem efektivně posloužit při průzkumech intimních místeček, kam si jinak moc nevidí, ale... no tak si to potom zase rychle vymažu, ne?!
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Víš, z mého silně pedofilního pohledu: Ty, které už umí dobře fotit, se popravdě moc nemají čím "chlubit".asce píše:Když potřeba pochlubit se je tak neskutečně vysoká...
Jistě se na tomto jevu podepisuje velká mediální propaganda - čím více se o něčem informuje, tím více se to děje...
A k tomu ještě přesexualizované lidstvo se svými stále perveznějšími, chlípnějšími a obscénnějšími potřebami, pokusy a "uměním" (např. filmy či reality show).
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Chtěl jsem tím říct, že dnes je to samé "selfíčko", facebuuuk a děcka jsou schopní si posílat kde co! A tím v pohodě mám na mysli, že tak maximálně dostane vynadáno a k tom pořádné kázání. Zatímco to samé v případě pedofila směřuje k base a společenské popravě...