Otázka, jestli jsou děti sexy, je (tedy alespoň pro mě) velmi zajímavá. Přemýšlím nad tím už hodně dlouho, navíc si pořád nejsem zcela jistý svou odpovědí, ale pokusím se o tom alespoň trochu napsat.
Děti jako takové mi ve většině případů přijdou roztomilé a krásné, mají čistou a nevinnou dušičku a zkrátka jsou naprosto okouzlující. Některé s nich mi i přijdou sexuálně přitažlivé (kdyby ne, asi bych nebyl pedofil), ale osobně bych děti nenazýval, že jsou vyloženě sexy, ačkoliv si to sám někdy (s nelibostí) u některé řeknu.
Třeba při pohledu na malou roztomilou dívenku, která zrovna prochází kolem mě na ulici, si někdy řeknu, že je opravdu moc roztomilá a hlavou mi i proběhne myšlenka, jaké by to bylo se s ní pomazlit nebo ji pohladit na jejích vláskách. Jaké by to bylo, kdyby se jí tyto něžné dotyky líbily. Kdyby se na mě od srdíčka usmála. Kdyby mě objala nebo pohladila zpátky.
Ale to, že by byla sexy…
Tahle myšlenka se mi příčí. Ať už je ta dívenka sebevíc krásná, nechci si přiznat, že by byla sexy. Beru to jako zlou myšlenku, jako něco, co bych si o dětech neměl nikdy myslet. Chápu, že myšlenky nejsou nijak špatné, ale nemůžu si pomoc, jednoduše to tak vnímám. Možná to je hlavně proto, že cokoliv spojeného se sexualitou na dětech ve mně vyvolává ten divný pocit, že něco není správně. Nebo je to taky proto, že obecně sexualita je pro mě něco… jakýmsi způsobem zvláštního, až odpuzujícího, v některých případech i nechutného.
Možná se teď ptáte:
„Ale proč ti to přijde takové, Sonicu?“ Víte, sám to nevím. Jedna možnost je taková, že je to způsobené Aspergerovým syndromem (na chatu jsem totiž zaslechl, že lidé s Aspergerovým syndromem mají k sexuálnímu kontaktu určitou nechuť). Jiná možnost je, že se bojím něco takového zažít. Já vím, zní to tak, jak to zní, ale opravdu z toho cítím strach.
Abych to nějak shrnul: děti mi přijdou krásné i sexuálně přitažlivé, ale mám docela problém si přiznat, že jsou sexy. Avšak nevím, proč to beru jako něco nevhodného, ačkoliv to jsou jen neškodné myšlenky. Asi takto bych to prozatím shrnul.