Jája píše: ↑sobota 20. 5. 2023, 15:10:59
Musím se zapojit....
pro mě slovo SEXY = něco pěkného, přitažlivého,, hezkého,, roztomilého to co probudí moje i vaše ostatní smysly
Z některých mám hrůzu, ale asi bych nebyl PEDOFIL kdyby na mě roztomilé princezny tak nepůsobili, ale jsou to DĚTI slovo SEXY bych nemohl říct ani malé PRINCEZNĚ ani velké KRÁLOVNĚ je rozdíl říct vám to sluší, máte hezký úsměv, pozadí,, hlas atd atd ....k holčičkám se vyjadřovat nebudu jsou prostě ještě krásnější
Já teda myslím, že děti jsou děsně sexy , a nestydím se to říci tady , ani třeba doma před rodinou.
Ale přímo dítěti bych to samozřejmě nikdy neřekl , to by bylo velice nevhodné a řekl bych i zavrženíhodné chování .
Návštěvník píše: ↑pondělí 14. 9. 2015, 7:00:27
Jsou pro Vás děti sexy? Tedy, lze vůbec toto pojmenování použít? Je správné?
Roztomilá, krásná, pěkná ... ale jak jinak pojmenovat pokud Vás dítě skutečně sexuálně přitahuje a je to prostě Váš typ?
Ahoj, tak "sexy" je pro mě dost pejorativní i vzhledem k dospělým osobám, nazval bych to spíše "přitažlivé." Ale spíše jen ve smyslu, že se podívám.
Záleží co vidíme pod tím slovem: zda ten stav slintání na košili a "cvrnknutí do buřtíku" jako když muž uvidí supermodelku v plavkách tak asi ne.
Je to určitým vzpůsobem přitažlivé, roztomilé ale není to tak že by mi padla čelist a jazyk se vyroloval jak perský koberec.
Já za přitžlivostí dětí vidím něhu, mazlení a nějaké decentní hrátky .... prostě to co bych definoval jako petting ale penetraci jako takovou nikoliv.
Stejně tak mám po bytě obrazy s díly jejiž autor je Henry Scott Tuke ale než aby to člověka rozpalovalo tak to ve mne vyvolává určité zasnění a něhu.
Hmm... Asi je otázka co si každý představí pod slovem "SEXY"....