Jsou děti "sexy"?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/bl258639?igsh ... _source=qr
FB : https://www.facebook.com/share/b3nGJXpd ... tid=LQQJ4d
Výkřik do tmy: Děti jsou jako kočky , také jsou malé, roztomilé a rádi se mazlí
Dal: 940 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Pavel1 »

Jája píše: sobota 20. 5. 2023, 15:10:59 Musím se zapojit....
pro mě slovo SEXY = něco pěkného, přitažlivého,, hezkého,, roztomilého to co probudí moje i vaše ostatní smysly
Z některých mám hrůzu, ale asi bych nebyl PEDOFIL kdyby na mě roztomilé princezny tak nepůsobili, ale jsou to DĚTI slovo SEXY bych nemohl říct ani malé PRINCEZNĚ ani velké KRÁLOVNĚ je rozdíl říct vám to sluší, máte hezký úsměv, pozadí,, hlas atd atd ....k holčičkám se vyjadřovat nebudu jsou prostě ještě krásnější ❤️🕊️🕊️🕊️
Já teda myslím, že děti jsou děsně sexy , a nestydím se to říci tady , ani třeba doma před rodinou.
Ale přímo dítěti bych to samozřejmě nikdy neřekl , to by bylo velice nevhodné a řekl bych i zavrženíhodné chování .
josefv
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 35
Dal: 11 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Nový příspěvek od josefv »

Návštěvník píše: pondělí 14. 9. 2015, 7:00:27 Jsou pro Vás děti sexy? Tedy, lze vůbec toto pojmenování použít? Je správné?
Roztomilá, krásná, pěkná ... ale jak jinak pojmenovat pokud Vás dítě skutečně sexuálně přitahuje a je to prostě Váš typ?
Ahoj, tak "sexy" je pro mě dost pejorativní i vzhledem k dospělým osobám, nazval bych to spíše "přitažlivé." Ale spíše jen ve smyslu, že se podívám.
josefv
Nový člen
ve věku od: 10
ve věku do: 35
Dal: 11 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Nový příspěvek od josefv »

Daniel píše: pondělí 14. 9. 2015, 9:18:42 Samozřejmě že holčičky jsou sexy. A naprosto neskutečně sexy je holčička s vypadlým mléčným zubem ;)
Zajímavý detail :-)
Swen
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: „…Kdo chce získat zpátky své mládí, ať si prostě zopakuje všechny své pošetilosti…“
Dal: 67 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Swen »

Záleží co vidíme pod tím slovem: zda ten stav slintání na košili a "cvrnknutí do buřtíku" jako když muž uvidí supermodelku v plavkách tak asi ne.
Je to určitým vzpůsobem přitažlivé, roztomilé ale není to tak že by mi padla čelist a jazyk se vyroloval jak perský koberec.

Já za přitžlivostí dětí vidím něhu, mazlení a nějaké decentní hrátky .... prostě to co bych definoval jako petting ale penetraci jako takovou nikoliv.

Stejně tak mám po bytě obrazy s díly jejiž autor je Henry Scott Tuke ale než aby to člověka rozpalovalo tak to ve mne vyvolává určité zasnění a něhu.

Hmm... Asi je otázka co si každý představí pod slovem "SEXY"....
Hypersonic
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 20
Dostal: 70 poděkování

Nový příspěvek od Hypersonic »

Otázka, jestli jsou děti sexy, je (tedy alespoň pro mě) velmi zajímavá. Přemýšlím nad tím už hodně dlouho, navíc si pořád nejsem zcela jistý svou odpovědí, ale pokusím se o tom alespoň trochu napsat.

Děti jako takové mi ve většině případů přijdou roztomilé a krásné, mají čistou a nevinnou dušičku a zkrátka jsou naprosto okouzlující. Některé s nich mi i přijdou sexuálně přitažlivé (kdyby ne, asi bych nebyl pedofil), ale osobně bych děti nenazýval, že jsou vyloženě sexy, ačkoliv si to sám někdy (s nelibostí) u některé řeknu.

Třeba při pohledu na malou roztomilou dívenku, která zrovna prochází kolem mě na ulici, si někdy řeknu, že je opravdu moc roztomilá a hlavou mi i proběhne myšlenka, jaké by to bylo se s ní pomazlit nebo ji pohladit na jejích vláskách. Jaké by to bylo, kdyby se jí tyto něžné dotyky líbily. Kdyby se na mě od srdíčka usmála. Kdyby mě objala nebo pohladila zpátky. :[

Ale to, že by byla sexy… *no* Tahle myšlenka se mi příčí. Ať už je ta dívenka sebevíc krásná, nechci si přiznat, že by byla sexy. Beru to jako zlou myšlenku, jako něco, co bych si o dětech neměl nikdy myslet. Chápu, že myšlenky nejsou nijak špatné, ale nemůžu si pomoc, jednoduše to tak vnímám. Možná to je hlavně proto, že cokoliv spojeného se sexualitou na dětech ve mně vyvolává ten divný pocit, že něco není správně. Nebo je to taky proto, že obecně sexualita je pro mě něco… jakýmsi způsobem zvláštního, až odpuzujícího, v některých případech i nechutného.

Možná se teď ptáte: „Ale proč ti to přijde takové, Sonicu?“ Víte, sám to nevím. Jedna možnost je taková, že je to způsobené Aspergerovým syndromem (na chatu jsem totiž zaslechl, že lidé s Aspergerovým syndromem mají k sexuálnímu kontaktu určitou nechuť). Jiná možnost je, že se bojím něco takového zažít. Já vím, zní to tak, jak to zní, ale opravdu z toho cítím strach.

Abych to nějak shrnul: děti mi přijdou krásné i sexuálně přitažlivé, ale mám docela problém si přiznat, že jsou sexy. Avšak nevím, proč to beru jako něco nevhodného, ačkoliv to jsou jen neškodné myšlenky. Asi takto bych to prozatím shrnul.
voslizlo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 2
ve věku do: 9
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Děti na obrazcích jsou vždy krásnější a hodnějši než ty vlastní.
Dal: 2 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od voslizlo »

Cizí děti jsou sexy. Vlastni mi sexy nepřijdou.
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Telegram: @PhaliyaD
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
-
Miluju tuhle stránku i když je trošku cringe&alibi -$orry-

Best of:
[23:25:26] s w jenik11 → emma2 : jo a ještě jsem kočárkofil miluji kočárky a rad si na kočárek honím dám na kočárek pláštěnku a pak ho postříkám
Dal: 21 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Návštěvník píše: pondělí 14. 9. 2015, 7:00:27 Jsou pro Vás děti sexy? Tedy, lze vůbec toto pojmenování použít? Je správné?
Roztomilá, krásná, pěkná ... ale jak jinak pojmenovat pokud Vás dítě skutečně sexuálně přitahuje a je to prostě Váš typ?
No když už je tu tohle vlákno otevřený... Jo. Ano. Občas i dospělejší slečny, ale musí mít hodně holčičích atributů. Normální dospělá žena je pro mě prostě sterilní, bavím se s ní jako s chlapem, ale když vidím nějakou malou holku (NESNÁŠÍM slovo HOLČIČKA!!) tak mě to prostě vezme za srdce a ... tečka :D jediný, na co pak myslím je, jak si s ní třeba aspoň jenom povídám, jak jí pohladím vlasy a uložím ke spaní s nějakou naschvál stupidní pohádkou, aby se mohla zasmát... nevím, jestli to přímo naplňuje definici slova sexy, pro mě jsou to prostě takové nejmilejší a hrozně chytré stvoření, na které bych se mohl dívat hodiny. A jasně... Je to sexualita, tělesně tady prostě lidi přitahují všechny, jenom si myslím, že takovým zvláštním způsobem. :)
Cykle02
Mediální analytik
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2506 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Jestli někdo je sexy, je záležitost osobního vnímání.

Kdo by se chtěl o tomhle hádat, měl by nejdřív zajít na TikTok *lol*
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?