Obsah svého nitra bych v tomto případě vysvětlila spíše postupně, hezky od piky:
Děti jsou přirozeně ,,krásnější", než dospělí. Alespoň my, spousta lidí (vyjma snad misopedů ap.), je tak vnímáme.
Což je dáno hlavně jejich čistotou a neposkvrněností, dá se říci. Mají hladkou jemnou pokožku bez ochlupení, i bez jizviček - která navíc po koupely tak krásně voní (ale to bychom zas odbočili
), taky jemné neponičené vlásky, roztomile velká kukadla - jenž dokáží prohlédnout do každého duše a rozžehnout v ní soucitu a tváře pusté akné. Jasně, holčičky ještě nemají ňadra a kutíkům chybí rysy muže, když si však odmyslíme tyto ,,neúplnosti", lze dětské tělo (taktéž) označit za dokonalé.
A takto působí děti (konkrétněji holčičky, jelikož jsem spíš z teplých krajin - ovšem malí kluci jsou taky moc roztomilí a krásní), právě na mě. Nejsou JEN krásné, líbezné, ňuňu, roztomilé
Jsou DOKONALÉ
Samozřejmě i ženské tělo je krásné a dokonalé, každé tělo má své jedinečné kouzlo. Ženské tělo mi v rámci nějakých mých preferencí přijde velmi atraktivní, tedy ,,sexy" (termín a význam si vykládám asi podobně jako Plyšáček, tedy jako ,,něco sexuálně víc přitažlivé")
U holčiček je to pak o malinko komplikovanější.
Mezi 5-7 roky mi přijdou přitažlivé emocionálně a vnímám hlavně jejich estetický půvab. Zatímco sedmileté a starší, můj preferovaný věk u dětí, vnímám jako velmi atraktivní.
Sice v tomto období hraje stále větší roli ta emocionální,
romantická složka, ale přidává se už i ta erotická.
Takže samozřejmě, že jsou pro mě (ty starší) děti, když jsou zrovna můj typ, moc sexy. Přirozeně.
Krásné, roztomilé, navíc líbezné a sexy.
Prostě DOKONALÉ