MUDr. Antonín Brzek odpovídá:Septuaginta píše:Dloho mi trvalo než jsem si uvědomil že mám problém, sexuálne mne přitahují holčičky tak od 8-12 let. Sex můžu mít i s dospělou ženou ale...Mám ted přítelkyni a ta má 8 letou dcerku, občas mívám různé fantazie. Nic jsemna ni nezkusil a ani to nemám v plánu. Jen bych chtěl vědět jak mám postupova a co vůbec dělat, je to prokletí.I v létě na plovárně, dokonce mívám poci že mě některá děvčátka pokouší. Taky semi stal že jsem se zamiloval do malé holčičky. Co mám dělat?
Milý příteli,
Váš problém jistě není malý, ale je řešitelný, a hlavně, víte, každý člověk má řadu problémů, které musí překonávat. Takže nezoufejte, nejste na světě sám.
Pokud jde o Váš konkrétní dotaz, vřele doporučuji, abyste si nikdy nevybíral za partnerky ženy, které mají malé dcerky. Bylo by to pro Vás trvalé a těžko potlačitelné pokušení.
Jinak, díky Bohu, jste schopen soužití s dospělou ženou, a tak máme dobré východisko.
I pak nebudete mít v životě nikdy úplný klid. Proto bych vřele doporučil být v trvalém kontaktu se sexuologem, který by Vás dokázel životem provázet a pomoci Vám v úsilí neselhat. je-li vám místě dostupná Praha, můžete se ke mně objednat u sestry na tel 224965247.
Jinak Vám přeji v životě úspěch.
Váš
MUDr. Antonín Brzek