Ahojte volám sa Mack, mám 20 rokov a som pedofil. Toto fórum sledujem už dlhšie, no až teraz som nabral odvahu sem napísať. To že som pedofil som si uvedomil pred štyrmi rokmi. Moja veková preferencia je 2-8 rokov, no najviac ma priťahujú 3-4 ročné a to hlavne citovo. Tie sú úplne dokonalé. Odjakživa som k malým dievčatkám niečo cítil, no nepovažoval som to za niečo zvláštne. Vždy som túžil mať malú sestričku o ktorú by som sa staral. Žiaľ, to sa mi nikdy nesplnilo. A hlavne viem, že dieťaťu by som nikdy neublížil...
Ahoj Macko nebo Macku.
Dovol mi, abych Tě srdečně přivítal v naší slavné pedokomunitě.
Jsem rád, že jsi našel odvahu se zaregistrovat a začít normálně psát.
Mám radost z tvého zaměření. Asi si budeme v tomto rozumět.
Já jsem od přírody specializovaný na holčičky 1-9 s vrcholem atraktivity mezi 3-6 lety.
Přeji Ti, aby se ti tady líbilo a aby ti případní potížisté neznepříjemňovali společnou pouť.
Plyšáček
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Ahoj, Mack.
Keď som videl nové vlákno v sekcii pre nováčikov, trochu som dúfam, že budeš BL, ale čo už s Tebou? Každý máme svoje chyby
Som rád, že si našiel dosť odvahy a dúfam, alebo skôr verím, že to budeš vnímať ako dobré rozhodnutie aj naďalej. Je dobré to zo seba pustiť von aspoň na fóre, keď už v bežnom živote to veľmi nejde. A je dosť možné, že pod vplyvom týchto stránok a ľudí na ňom časom nájdeš odvahu sa o tom porozprávať aj so svojimi blízkymi.
Ešte raz vitaj a prajem ti všetko dobré
Ahoj Macko, vítám tě na fóru a gratuluji k tvému coming outu a rozhodnutí se zaregistrovat. Doufám, že se ti mezi námi bude líbit a že ti fórum pomůže.
Mimochodem, mě potkala ještě lepší věc, než mladší sestřička, a to moje vlastní dcera I když je pravda, že teď už z mého preferovaného věku pomalu odrůstá. Ale moji malou holčičku v ní asi budu vidět pořád. Jako ostatně každý táta.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Cav Mack: ) vo vsetkom mas pravdu. Vsak su roztomile. Tam, kde sa usmeje holcicka, je prave stred vesmiru. Mna zaujima, ako si to zistil. Bol to proces, alebo zablesk? To je to, co ma ohladne Teba prave zaujima Mack : ) Zatial ahoj, dufam, ze odpises
Skôr by som povedal že to bol proces. Tak intenzívnejšie som moju náklonnosť k deťom začal pociťovať asi v 12-13 rokoch. Dokonca raz som si aj povedal či náhodou nie som pedofil. Vtedy som však ešte nevedel čo to presne znamená byť pedofilom a tak som na to aj zabudol a neriešil to. Definitívne to prepuklo keď som začal niečo o pedofílii hľadať na internete a narazil som na fórum pedodaktyl.cz
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
dodatečně tě tady i já vítám. Mám podobnou preferenci dětí - (mám 1-7 let) - nicméně jsem na chlapečky. Každopádně tady rád vidím někoho, kdo je na ty nejmenší.
Ať se ti tady líbí.
S pozdravem,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community