Novinky.cz: Líbali jsme se a pak se navzájem svlékli, popisovala školačka sex s vychovatelem
„Začali jsme se líbat a pak se navzájem svlékli. Chtěli jsme to oba,“ tak popisovala před klatovským soudem 14letá dívka z dětského domova v Měcholupech, co se mělo odehrát v listopadu 2013 v pokoji pro nemocné chovance.
Rozhodování soudu nezávidím.
Líbali jsme se a pak se navzájem svlékli, popisovala ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Líbali jsme se a pak se navzájem svlékli, popisovala ...
Do kolika let je to automaticky znásilnění? Není mi jasné proč se to vůbec až k soudu dostalo...
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
V tomto prípade do 15tich. Hoci v tomto prípade nešlo o znásilnenie ale zneužitie. Dostalo sa to k súdu pretože bol obvinený zo spáchania trestného činu.Jednorozec píše:Do kolika let je to automaticky znásilnění? Není mi jasné proč se to vůbec až k soudu dostalo...
Naposledy upravil(a) Filip dne pátek 11. 9. 2015, 18:19:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1756 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
V SR je to jiné, v ČR je to zneužití, pravděpodobně ten vyšší paragraf "zneužívaje jeho závislosti", ale nikoli znásilnění. V ČR by to mělo být zneužití jen do 15 let, i v případě, že by to byl učitel nebo vychovatel. Dřív to bylo do 18, od nového TZ došlo ke změně.
Doplnění:
§ 187 Pohlavní zneužití
(1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
Zdroj: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h3.aspx
Doplnění:
§ 187 Pohlavní zneužití
(1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
Zdroj: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h3.aspx
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
No o tom právě mluvím, kde není žalobce není soudce a soudnej člověk tohle neřeší soudy.. (ublíží tím nejen tomu člověku, ale hlavně té holce)Filip píše: Dostalo sa to k súdu pretože bol obvinený zo spáchania trestného činu.