Keď otecko zbadal, čo robí zákazník jeho dcérke (Čas.sk)
Amater ked už tak nech to robi poriadne alebo nijak...
Keď otecko zbadal, čo robí zákazník jeho dcérke... (Čas.sk)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Keď otecko zbadal, čo robí zákazník jeho dcérke... (Čas.sk)
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 9. 9. 2015, 18:49:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přidán název serveru
Důvod: Přidán název serveru
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Keď otecko zbadal, čo robí zákazník jeho dcérke... (Čas.
Keď chlapík prešiel okolo jeho dcéry, otec to nevydržal a vyletel naňho s obvinením, že sa pokúšal tajne spraviť fotku spod jej sukne.
Perverzák na to nevedel zareagovať a tak sa zľakol odhalenia, že ostal stáť ako primrznutý a začal sa triasť.
Vybafnout na mně nějaký magor s takovým obviněním, tak zůstanu asi taky jak opařenej...
A mimochodem nikde není nic co by dokazovalo že ten černoch udělal to, z čeho ho ten histerickej otec obviňuje naopak na konci videa je vidět že ochranka odvádí jeho a on sám ještě říká že má kliku že ho neudá, což mi přijde divný, když si je tedy tak jistý a tak vyvádí. Po pravdě se mi nechce věřit že by někdo fotil holky pod sukní s zaplým bleskem, toho by si asi fakt nikdo nevšim....
Perverzák na to nevedel zareagovať a tak sa zľakol odhalenia, že ostal stáť ako primrznutý a začal sa triasť.
Vybafnout na mně nějaký magor s takovým obviněním, tak zůstanu asi taky jak opařenej...
A mimochodem nikde není nic co by dokazovalo že ten černoch udělal to, z čeho ho ten histerickej otec obviňuje naopak na konci videa je vidět že ochranka odvádí jeho a on sám ještě říká že má kliku že ho neudá, což mi přijde divný, když si je tedy tak jistý a tak vyvádí. Po pravdě se mi nechce věřit že by někdo fotil holky pod sukní s zaplým bleskem, toho by si asi fakt nikdo nevšim....